Avautuu 11:00

Belge bar&bistro

belgialaista
Arvosana 3.5 / 5

Belge bar&bistro on mutkaton belgialainen olut- ja seurustelu-ravintola kahdessa kerroksessa Kluuvikadun ja Aleksanterin- kadun kulmassa.

Belgialaiset rakastavat hyvää ruokaa ja juomaa niin laadullisesti kuin määrällisesti. Tämä on myös Belgen ohjenuora; tarjota asiakkaille elämän hyviä puolia.


Arvostelut (83)

Belge ja Belgen maalaisranskalaiset, aivan klassikko stadissa. Ihan hyvää ruokaa ja mutkaton asioida. Bistro on bistro ja olen palannut monta kertaa Belgeen, usein ex temporé -syömään, kaikille löytynyt ihan hyvää ja rehellistä ruokaa, vaikka farkuissa ja ystävän kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Alkupalojen etanat uivat valtavassa määrässä öljyä, pääruuan härän poski oli kylmää ja todella keskinkertaista. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 24.01.2016
Arvosana: 0

Miljöö kirjahyllyineen ja Tinttikansine ruokalistoineen oli miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2015
Arvosana: 0

Mitä tekisi olutravintola, jos sieltä olisi olut loppu? Sulkisi ravintolan, tai hakisi täydennystä... Mitä tekee Belge simpukkaviikoilla, kun sieltä on simpukat loppu? Myy tyytyväisenä ei-oota :( Olisi voinut edes ilmoittaa sähköpostitse (kun meillä pöytävaraus oli), niin ei olisi vaivauduttu paikalle. Tulimme pelkästään simpukoiden vuoksi - ja niitä ei ollut. Ala-arvoista :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: 1

Tyhjät simpukan kuoret. Kylmä pääruoka.
Henkilökunta ei reagoinut valituksiin mitenkään.
Ei koskaan enää tuohon paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 07.09.2015
Arvosana: 0

The service is very slow and food doesn't worth the money. Will never come back there again.
When me and my friends asked for a manager (some guy with long blonde hair) to complain about the service (we had to wait for 2 hours for the main course, then were offered to have free desserts, but had to wait for them again for more than 1 hour), he came to our table without even greeting us and was very rude. He literally asked "what else do you want from me?".
I will never come back there again. Ever!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 28.06.2015
Arvosana: 0

Lounaalla fish & chips, joka menetteli, muttei hurmannut. Lounaasta on aina alhaisemmat odotukset kuin à la cartesta, ja tämä lounas oli juuri sitä ok-tasoa. Ranskalaisia ja friteerattu seiti-/turskapala ja hieman tartarkastiketta. Kalan leivitys oli aavistuksen ylifriteerattu eli kuiva, ja ketsupin poissaolo harmitti hieman. Salaattipöytä oli lähes iloinen yllätys, vihersalaatin lisäksi löytyi marinoitua munakoisoa ja pitkiä papuja, majoneesi-perunasalaattia sekä ohra-oliivisalaattia. Parempi niin, kuin pelkkää tomaatti-kurkku-salaattia yms.

Palvelu oli hieman vaivaantunutta ja epäkiinnostunutta, ja lounaalla laskun odottelu tuntuu tyhmältä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Muuten ok mutta huono hinta/laatusuhde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 27.04.2015
Arvosana: 0

Me and my dear N. have been frequenting Belge since 2012. We love their friendly young staff, excellent Moules and the best fries in town!!!

This visit was special, because it was our third anniversary and proposal time :)

I booked a table by the window about one week in advance and phoned the restaurant the morning of our arrival just to be sure everything was ok and it was.

The night turned out excellent, VERY friendly staff and even free sparkling wine and dessert after I had proposed and received a (very) positive answer.

Let Belge and love rule <3

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 0

Laatuunsa nähden törkeästi ylihinnoiteltu, simpukka-annos oli kerrassaan surkea. Simpukoita oli keitetty aivan liian pitkään: sitkeitä rusinoita. Suurimmaksi osaksi kuoret olivat tyhjiä. S-korttimainen sivumaku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 17.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kluuvikatu 5, 00100 Helsinki - Reitti
0107663590
http://www.belge.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita