Suljettu nyt

Casseli

Bistro
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (11)

Hyvä ja maukas kauniisti esille laitettu Bistrolounas. Paistettua lohta, korvasienikastiketta ja varhaisperunoita sekä broccolinia. Ravintolasali on kaunis ja viihtyisä. Palvelu kohteliasta ja asiantuntevaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola on tyylikkäästi sisutettu ja upealla paikalla. Ruoka ei ollut niin hyvää, kuin olimme odottaneet. Alkuruoka oli mauton, pääruoka todella pieni, jälkiruoka ehkä suurin pettymys, ei minkäänlaista makua. Henkilökunta oií ystävällistä, mutta laskua olisi saanut odottaa todella kauan, ellei olisi käynyt tiskiltä sitä pyytämässä. Hinta-laatu/makusuhde ei nyt täsmännyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 04.06.2014
Arvosana: 0

Alkuruokapöytä on aina hyvä. Annokset kauniita ja maukkaita. Ehkäpä Lahden paras ravintola. A la carte hinnat ovat sen verran kovat, että ei siellä tule omalla rahalla käytyä. Hinta-laatu suhde on kuitenkin kohdallaan. Järvimaisemastakin pitää ehkä vähän maksaa ekstraa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 0

Söimme lauantaiselta lounaslistalta. Erinomainen alkupalapöytä kuului hintaan. Tarjolla oli erilaisia kaloja ja terriinejä sekä salaatteja. Hyvin tehtyjä laadukkaista aineista. Pääruokavaihtoehtoina oli paistettua ahventa tai liha (olikohan metsäpeuraa). Molemmat annokset olivat syöjien mielestä maukkaita ja omassa kalassani pidin varsinkin kastikkeista. Vaikka hintataso saattaa tuntua lahtelaisittain kalliilta, ei se sitä kuitenkaan ruoan tasoon nähden ole. Erinomainen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 21.04.2013
Arvosana: 0

Loistava sijainti Sibelius-talon vieressä! Konserttielämykseen mainiona lisänä hyvä ruoka, rauhallinen ympäristö sekä henkilökunnan ystävällisyys. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2012
Arvosana: 0

Tulipa syötyä lounas nieriää, joka varsin mauton kokemus. Alkuruokapöydän antimet ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 23€ Lisätty: 06.10.2012
Arvosana: 0

Lounas normaali buffet. Liian kallis yli ehdeksän euron arvoinen. En suosittelisi käydä Casselissa tämän takia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.12.2011
Arvosana: 0

Porsaanleikkeestä lounaalla 19,90 on kyllä liikaa eli maisemalisää näkyy olevan hinnoissa. Sorsa oli parempi vaihtoehto, tosin pari euroa kalliimmalla hinnalla. Sijainti ja maisemat ovat kyllä hienot, ainakin kauniilla kesäsäällä. Illallislistaa en ehkä lounaan ylihinnoittelun jälkeen lähde kokeilemaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 24.08.2011
Arvosana: 0

Tämä ravintola on varsinkin kesäisin ihan suositeltava paikka. Erityisesti terassilta on hyvä katsella sataman kulkijoita ja haistella raitista ilmaa. Miljöö on mukava, vaikka itse ravintola on hieman turhan moderni pitkään viihtymiseen.

Ruokapuoli tässä paikassa on kuitenkin aika hyvin kunnossa. Casseli lukeutuu Lahden top-3 -paikkoihin, mitä voi suositella käymään, jos tavoite on syödä perinteistä "suomalaista" ravintolaruokaa ilman suurempaa ajatusta erityiskokemuksesta.

En mene nyt tarkemmin annoksiin, mutta Casselin listalta uskaltaa tilata ruokaa ilman suurempaa ennakkoluuloa. Ruokapuolin tuntuu vaihtuvan suhteellisen tiheään ja mm. erinomaisia silakoita ei nyt tällä hetkellä näytä saavan. Annos oli kuitenkin kokeilemisen arvoinen ja varsin rapsakka kokemus. Poro/sisäfile-puolella tilanne oli hyvä ja ruoka onnistunutta. Jälkiruokalista oli ihan asiallinen, suhteellisen yksinkertaisista instrumenteista koottu ja sen vuoksi myös toimiva.

Jos kesäkeli on lämmin ja kirkas, valitsisin Casselin ruokapaikaksi Lahdesta, mikäli tavoitteena on perinteinen suomalainen ravintolaruoka ilman etnisiä painotuksia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 07.03.2010
Arvosana: 3

Ruoka maukasta. .. listalla ehkä liikaa samanlaisia vaihtoehtoja ja vähän vaihtelua. Keskiverto ok, tuskin pettyy jos tänne tulee. Melko arkinen paikka ja sellaisena hyvä ja jopa suositeltava. Lounaspaikkana pykälää parempi... Juhlavampaan tilaisuuteen valitsen toisen paikan. Hintatasosta en osaa sanoa firma maksanut... Hieman rassaa jo noin víiden vuoden takaa kuivat leivät salaattitarjoiulun yhteydessä... eli huonon muistaa pitkään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.12.2009
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Borupinraitti 4, 15140 Lahti - Reitti
+358104225950
http://www.casseli.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita