jsalokan

138 reviews

Rauhallinen, erilaisen hyvää ruokaa, kohtuuhinnalla.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (132)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Iloinen yllätys. Tampereen Stefan käynnin jälkeen en odottanut liikoja, mutta yllätyin iloisesti. Tarjoilijamme oli erityisen iloinen ja avulias ja jaksoi vehdata viinivalintojemme kanssa. Kaikki kehuivat valitsemiaan pihvejä ja itse olin erityisen yllättynyt yhdestä parhaista poron fileistä mitä olen syönyt. Menen mielelläni toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 55€ Added: 04.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Kosmos finnish

Perinteinen ravintola ydinkeskustassa. Täällä voi kokea aidon suomalaisen ravintolaelämyksen niin hyvässä kuin pahassa. Paikka toimii mainiosti jos haluat työ -tai kaveriporukalla istua iloista iltaa nauttien suomalaisen keittiön makuelämyksistä. Ruoka ei ole aivan sieltä parhaasta päästä ja palvelussa on tiettyä pikanttia särmää, mutta kokemuksena hauska kun sen sellaisena osaa ottaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 03.10.2012
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Heinätori european

Suositeltava kokemus. Söimme lounaslistalta alkuun parsaa ilmakuivatulla kinkulla ja uppokeitetyllä munalla. Hyvä, vaikka kastike munan lisäksi tuntui vähän liialta. Pääruokana porsaan poskea, joka olikin oikein erinomaisesti valmistettua. Myös lisukkeet kohdallaan. Jälkiruoka aika yllätyksetön mousse. Tarjoilu pelasi ja omistajallakin oli aikaa rupatella hetkinen. Tänne kannattaa kävellä keskustastakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 39€ Added: 08.05.2013
Rating: 1

Restaurant: Casseli

Söimme lauantaiselta lounaslistalta. Erinomainen alkupalapöytä kuului hintaan. Tarjolla oli erilaisia kaloja ja terriinejä sekä salaatteja. Hyvin tehtyjä laadukkaista aineista. Pääruokavaihtoehtoina oli paistettua ahventa tai liha (olikohan metsäpeuraa). Molemmat annokset olivat syöjien mielestä maukkaita ja omassa kalassani pidin varsinkin kastikkeista. Vaikka hintataso saattaa tuntua lahtelaisittain kalliilta, ei se sitä kuitenkaan ruoan tasoon nähden ole. Erinomainen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 21.04.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Strindberg restaurant

Joulumenu pari iltaa ennen aattoa. Paikka oli täynnä (myös muutama pikkujulkkis) ja kiireinen mutta pienen odottelun jälkeen paikat löytyivät (ilman varausta).
Alkuruuaksi toast skagen jokiravuista, jotka mielestäni maistuivat vähän liikaa säilykeliemelle. Pääruuaksi haudutettua hanhen rintaa tattirisotolla. Erinomainen annos. Jälkiruokana melko tavanomainen omenastruudeli, varsinkin kastike olisi kaivannut paksuutta. Kokonaisuutena pidin paikasta, sen rennosta tunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Tulen käymään toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 02.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Stefan's Steakhouse, Tampere steakhouse

Kaverin toiveesta kävimme täällä joululounaalla. Mukava paikka ja ilmapiiri sekä ystävällinen henkilökunta. Paikka oli melko täynnä ja kiireinen mutta palvelu pelasi silti mainiosti. Odotin hieman enemmän ruualta. Alkuruokana lohimousse (hyvä) ja marinoitua lohta (ei ihan minun makuuni). Pääruuaksi melko pieni annos valmiiksi leikattua pihvilihaa. Kastike vaatimaton. Kohtalainen jälikruoka. Tämän vierailun perusteella vähän ylikehuttu paikka, mutta täytyy kokeilla vielä toistekin jos tilaisuus tulee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 02.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Belge bar&bistro belgian beer, food

Täällä on tullut syötyä hyviäkin annoksia ja nytkin seuralaisen simpukat olivat oikein hyviä maukkaassa kastikkeessa. Meillä muilla sitten oli pari erilaista pasta-annosta ja ne kyllä olivat, no, vaatimattomia. Eli ylikypsää pastaa ja mauttomia kastikkeita. Tarjoilu sujui kun muisti rennon eurooppalaisesti itse pyytää mitä tarvitsi.
Paljon oli lauantai-iltapäivänä turisteja ja muita satunnaisen näköisiä kävijöitä, ehkä muut jo tietävätkin paikan tason?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 19.09.2012
Rating: 2

Restaurant: Rice Garden sushi

Iltapalaa pienelle työporukalle listalta. Paikan sisustus vaatimaton mutta ilmapiiri rento ja tarjoilu ystävällistä. Itse ruoka edusti normaalia Helsingin sushitasoa, siis aika keskivertoa tavaraa. Jos kohdalle sattuu voin käydä toistekin, muutoin kunnon sushin etsintä jatkuu...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Salutorget

Positiivinen yllätys. Sitä aina pelkää että turistit ohjaavat liiaksi näiden parhailla paikoilla olevien ravintoloiden tarjontaa, mutta täällä ruoka on hyvää kotimaista laatua, joskin aavistuksen kallista omalle kukkarolle. Paikka on näkemisen arvoinen ja palvelu pelaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 18.10.2012
Rating: 0

Restaurant: Sokos Hotel Valjus

Hotellin alakerrassa on kahvila ravintola Sulo. Otimme listalta pari sellaista 'hienompaa' ja kalliimpaa hampurilaista. Pettymys. Ainut edes sinnepäin oleva asia oli kotitekoinen sämpylä, mutta keltainen 'juusto' oli onneton ja pihvi kuivanpuoleinen korppu. Lisukkeena ällön makuinen dippikastike sekä haaleat ja pehmeän löysät maalaisperunat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 19.09.2012
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites