Lounas käynnissä

Dylan

lounasta ja brunssia
Arvosana 2.5 / 5

Dylan on modernisti ja iloisesti designattu hybridiravintola joka venyy ja muokkaantuu sinun tilaisuutesi ja toivomuksiesi mukaisesti. Dylan on erikseen mutta samalla juhlasali, brunssihuone ja lounasbistro; sinä päätät.

Pöytävaraukset brunssille: www.dylan.fi


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (112)

Brunssilla oli tarjolla hyvä salaatti pöytä, mutta muuten valikoima oli suppea. 20€ on ehdottomasti liikaa, en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 05.11.2016
Arvosana: 0

Olen käynyt useamman kerran lounasaikaan. Hinta on ihan kohdallaan, paljon vaihtoehtoja, mutta ruoat ei mitenkään ihmeellisiä. Ihan mukava paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.05.2016
Arvosana: 0

Hieman surullista: sekavia salaatteja, ei erityisen tuoretta, vain yksi pääruoka (sekin aasian oasta) ja 19:50 e sunnuntaibrunssi. Olisin toivonut edes jotain freesiä, lämmin kasvisruokavaihtoehto tms. En tarvitse viittä eri ylipäiväistä kakkua, yjsi uunituore piiras olisi ollut yliveto, hieman jäätelöä ehkä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Perushyvä brunssi ja hyvät musiikit. Ei valittamista.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: -1

Maukas lounas! Lapsi- ja perheystävällinen hyvällä tapaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.04.2015
Arvosana: 0

3 vuoden sisällä tullut ~10 kertaa käytyä. Viime viikkoinen käynti jää tosin viimeiseksi. Paikka oli aiemmin hyvin kasvissyöjä-ystävällinen, mutta nykyään salaattipöydästä löytyy 4-5 "kasvis"-salaattia, joissa näissäkin 3 tai 4 on juustoa. Vaikka vegaani en olekaan, parmesaaniin en sen valmistustavasta johtuen koske. Aiemmin aina löytyneitä Falafelejakaan ei ole näkynyt pitkään aikaan. Harmittaa maksaa samanverran huomattavasti suppeammasta valikoimasta. Nykyään puolet salaattipöydän tilasta vie pari lämmintä ruokaa. Leivät ovat vieläkin ihan perushyviä, eräänlaisia ruispaloja ja vaaleaa höttöleipää. Hampurilaiset ovat olleet hyvin mitäänsanomattomia, sämpylä jonka sisällä on jotain majoneesia ja "pihvi", eipä oikein muuta. Mukana tulevat ranskalaiset ovat olleet hyviä. Opiskelijakortin alennuksesta plussaa.

neuvoja dylanille:
-Annoksiin ainesosalistat
-Lisää kasvisvaihtoehtoja
-Mukavammat tuolit

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 20.12.2014
Arvosana: 0

Kummallinen sekamelska. Kassa ei tiennyt pöytävarauksista vaan pöytä piti itse etsiä. Melu ja huuto sietämätön. Jonotus ja ruokien jatkuva loppuminen ei miellyttänyt. Osa salaateista ihan maukkaita, tosin kun salaatteja täydennettiin niin tilalle ei tullut samaa kuin aiemmin oli vaan ilmeisesti kylmiöt oli tyhjennetty viikon jämistä. Käteväähän se on syöttää brunssilla ylimääräiset jämät. Ylihinnoiteltua mättöä. Jälkiruokapöytä lähinnä huvittava. Hedelmät ok mutta muuten valmispakasteita ja muuta höttöä. Letut pakasteita mitkä kyllä maistuivatkin siltä.. Missä lämpimät ruoat brunssista? Taas nähtiin se että ei se määrä vaan se laatu... Ei tarvitse mennä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 18.05.2014
Arvosana: 0

Sunnuntai brunssi oli suuri pettymys, ruoka loppuin ennen toista kattausta. Poika oli yksin ja ei ehtinyt täyttää puuttuvia ruokia. Salaatit oli vähän nihkeitä einessalaatteja. Juusto ja leikkeet oli halvinta mahdollista laatua, jälkiruoka oli valmis donitseja. Jotain hyvää pitää aina sanoa niin työntekijä oli mukava ja reipas vaikka ei ikää paljon ollutkaan. Johdolla on nyt pallo hukassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 06.05.2014
Arvosana: 0

Brunssi. Saavuimme innokkaina, olihan taustalla muutaman vuoden takainen brunssikokemus. Pettymys oli aikamoinen. Laatu oli laskenut hirveästi sitten viime kerran. Raikkaat ja maukkaat salaatit olivatkin nyt eineksillä höystettyjä. Sotku sekä tarjoilupöydissä että pöydissä yleisesi oli aikamoinen. Nuori mies työskenteli yksin kaiken parissa ja parhaansa takuulla teki. Ruokaan liittyviin kysymyksiin hän ei osannut vastata (seurueessa erityisruokavaliota noudattava). Missään nimessä emme palaa, ja näyttäisi siltä että moni muu on tehnyt saman päätelmän. Ennen loppuunvarattu Dylan ei tainnut olla edes puoliksi täynnä.. Leikkipaikasta annettava iso plussa, pienin seurlaisemme oli haltioissaan!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 17€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 1

aivan paras,hyvää ruokaa ja henkilökunta stadin parasta,aina yhtä ystävällisiä,sääli vaan että ei oo keskustassa :) mutta kannattaa kokeilla ainaki kerran kuussa!!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 17€ Lisätty: 02.02.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Hämeentie 153B, 00560 Helsinki - Reitti
040-1690102
http://www.dylan.fi/