Unknown

Popot Cafe Bistro

Rating 3.8 / 5

Reviews (3)

Popot kärsii tällä sivustolla arvosteluiden iästä, ja ravintola onkin ollut yksi niiden joukossa, jotka ovat nostaneet Lahden ravintolatarjontaa hieman korkeammalle askelmalle. Lounasaikaan ravintola on lähes aina täysi, mikä kertoo siitä, että jotain tehdään oikein. Listalta löytyy lounaalla salaattipöytä sekä keitto, tai vaihtoehtoisesti annoksia. Keitto ei ole joka päivä kasviskeitto, eikä annoksissa mielestäni ole juuri koskaan ollut kasvisvaihtoehtoa. Vegen täytyy osata tulla oikeana päivänä saadakseen parhaan mahdollisen ilon irti Popotin lounaasta.

Valitsin keitto- sekä salaattipöydän lounaakseni, ja ensivaikutelman tekevät jo kauniit astiat. Keitto on hyvää ja siihen kuuluu ripotteita, joka on plussaa. Salaatteja on tarjolla useita eri vaihtoehtoja ja niissäkin on käytetty mielikuvitusta sekä mausteita, eli mistään pliisuista jäävuorisalaatti-tomaatti-kurkkusekoituksista ei ole kyse. Joissain salaateissa näkyy kalaa tai kanaa, mutta yhdessäkään ei ole kerrottu, mitä salaatti sisältää. Tästä iso miinus, sillä arvailu on aina inhottavaa ja muutenkin asiakkaalle on järkevää kertoa, mitä pääraaka-aineita kussakin salaatissa on. Näiden lisäksi tarjolla on leipää, joka alkaa jo olla melko kuivaa tässä vaiheessa serviisiä. Jälkiruoaksi löytyy makeaa piirakkaa.

Ruokien maut ovat kohdallaan ja kaikista jäi sellainen olo, että jotain on uskallettu kokeilla. Tylsiä makuja ei löytynyt ja pidin kovasti kaikkien tasapainoisesta olemuksesta. Palvelu oli oikein hyvää, ja tilakin on oikein viihtyisä, joskin hieman meluisa kiireiseen lounasaikaan. Hinnaltaan lounas on Lahden hintoihin verrattuna kallis (salaattibaari ja keitto 12 €), ja hinta-laatusuhde jää kiikkumaan tuonne kolmeen pisteeseen. Kokonaisuutena ainakin lounas on kokeilemisen arvoinen, ja itsekin menisin mielelläni uudelle visiitille Popotiin.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.05.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 14.03.2017
Rating: 0

Odotin tähän vastinetta 48 H. Muuten en olisi vaivautunut.
Ravintolan asiakasmäärä oli n. 1/3 täydestä
Tarjoilija oli unohtanut hymynsä ehkä sinne jonnekin eiliseen hauskaan jos sitä hänellä ehk joskus on ollut
kaksi simpukka-annosta ja lasten kuha kesti 45 minuuttia - ko aikana ovesta tuli ulos 2 kalaa 4 -6 salaattia ja 4 simpukkaa - lisäksi 2 kalaa asiakkaille jotka tulivat n. 15 -20 min meidän jälkeen.
Lasten kuha annos piti olla 1/2 aikusen annoksesta, ainakin hinnaltaan tämä piti paikkansa - annoksessa oli 3 pikkusormenpään kokoista perunaa, ruokalusikallinen porkkanapyrettä ja 1/3 osa naapuriaikuisten kuhasta. Meidän kuha oli myös kuivahkoksi paistettu kun taas naapurin oli tehty huolella vesihöyryuunissa tms.
Simpukka-anokset olivat katastrofi - maku oli ok. mutta toisessa oli 44 simpukkaa ja toisessa 56 simpukkaa. Simpukat olivat varmasti halvinta mitä tukusta saa - kooltaan molemmat annokset vastasivat alkuruokaa. Simpukan liha oli pienin mitä olen milloinkaan kokenut.
Tilat olivat viehättävät.

Ai niin - macaron ruskea ja vihreä oli hävettävä esitys.

Voi voi mutta hyvää jatkoa - parennettavaa on vielä paljon

Terveisin

Heikki Raitanen

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 23.08.2016
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rautatienkatu 26, 15110 Lahti - Route
http://www.bistropopot.fi

Options