Stängd

Steakhouse Capo

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (18)

Hyvät pöperöt ja viihtyisä tunnelma. Pyysin pihvin kypsänä mutta sain mediumina. En jaksanut valittaa koska maistui hyvälle. Asikasystävällisyydessä vähän parantamiseen varaa. Kokonaisvaikutelma erittäin hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 05.12.2015
Betyg: -1

Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Tonnikalaburger upean makuinen. Puolison tsatziki-hampurilainen myös todella hyvää. Hyvät ranskalaiset ja ok olutvalikoima. Annoksiin mietityt olutsuositukset oli kiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 28.11.2015
Betyg: 0

Pienet,kuivat,mauttomat burgerit. Pulled pork burgerissa ei ainakaan minkäänlaista makua tao sisältöä. Annos niin olematon,ettei nälkäkään lähtenyt. Kaiken huippuna jopa limukin oli lämmintä. Mäkkäristäkin saa paremmat setit!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Burgereissa oli hyviä ideoita, mutta aika vaisuiksi jäivät. Ympäristö ja kattaus aika askeettisia ja osin jopa likaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.09.2015
Betyg: 0

Uudistunut Capo tarjoaa loistavia sesongin mukaan vaihtuvia ''Fine-dine'' burgereita, itse otin tietysti perusburgerin, mutta listalta löytyy niin kasvis kuin pekoniversiotkin, kannattaa testata :) ps. supermukava henkilökunta on iso plussa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 14.07.2015
Betyg: -1

Cowboy ja pulled chicken hyviä olivat molemmat tänään piti äkkiä saada burgeri mutta talo oli täynnä. Hyvä juttu oma vika kun kiirettä pukkaa - hyvän ruuan perässä ihmiset tulee

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.05.2015
Betyg: 0

Lahden paras ravintola! Ystäväni söi pulled pork burgerin ja itse söin piccolo pizza uutuudeen. Pizza oli rapea ja täytteitä oli juuri sopivasti. Plussaa on ravintolan pieni ja kodikas tunnelma. Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 19.08.2014
Betyg: 0

Loistava paikka! Olen syönyt tässä ravintolassa aina aikaisemmin pizzaa. Mielestäni pizzat ovat ehdottomasti kaupungin parhaat. Pohja on hyvä ja rapea. Pohja tehdään ravintolassa alusta asti itse. Tällä kertaa kokeilin pulled pork burgeria. Pidin burgerista todella paljon. Hinta-laatusuhde oli hyvä. Lisäksi arvostan sitä, että revitty possu, majoneesisalaatti, majoneesit oli tehty ravintolassa alusta asti itse. Tiedustelin asiaa miespuoliselta kokilta. Palvelu oli hyvää ja nopeaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 19.08.2014
Betyg: 0

Paras pizza mitä olen syönnyt. Palvelu hyvä. kannattaa kokeilla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2014
Betyg: 0

Kaauhea hinta, tilattu tuote -> tuli ihan jotain muuta. Oli muuten surkein ikinä syömäni pitsa.Mauton, täytteetön ja kallis

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.10.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Vapaudenkatu 15, 15110 Lahti - Route
(03) 734 4989
http://www.capo.fi/