Köket är öppet

Ristorante Pulcinella

Betyg 4.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Diet
Gratis wifi

Recensioner (37)

Pizza Parma! ! Hyvä palvelu ja edulliset hinnat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.10.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Odotukset korkealla menimme pizzalle. Puolitoista tuntia saimme odottaa ja seurata kun kyllästyneen oloinen tarjoilija maleksi ohi, paiskoi tuoleja ja tavaroita. Sitten, kun tiedustelimme, että kestääkö vielä kauan, meille kerrottiin, että tämä ei varsinaisesti ole pizzeria ja heillä on vain yksi kokki töissä. Todella pohjanoteeraus kaikin puolin. En voi suositella kellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 12.03.2016
Betyg: -4

Mukava, mutta pieni tila jossa ruokailla. Ankka oli hyvää, tosin suolaa oisi saanut olla enemmän.

Takana olevassa pöydässä kööri ihmisiä "äänekkäinä", se välillä häiritsi kun joutui korottamaan ääntä seuralaiselleni.

Ihan kiva kokemus muuten :) Paahtovanukas eli creme bruleen hinta noussut 4,50e 2v sisällä mikä on rahastusta.
Sekä sitä ei ollut edes saatavilla. (Luin vanhoja arvosteluja jonka perusteella näin nousun.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 30.01.2016
Betyg: 0

Tilasimme vaimoni kanssa alkupalaksi Misto terra maren joka oli kooltaan todella pieni mutta maku oli aivan taivaallinen. Olemme käyneet italiassa makumatkalla ja en joutunut pettymään makuun täälläkään. Pääruokina lammas toimii todella hyvin ja annokset ovat kohtuu kokoisia ja laadukkaasti tehtyjä.Huomaa että ruoan laatuun panostetaan tosissaan.Ravioliannos oli tasokkaasti valmistettu ja hyvää. Todella hyvää oli myös jälkiruoaksi tilaamamme tiramisut. Hinta ja laatu on ok koska illallinen maksoi kahdelta 68€ ja talon punaviiniä voin suositella! Tulemme aivan varmasti toistekkin tänne, mutta suosittelen paikan varaamista koska paikka on pieni ja usein täynnä.Tarjoilija olisi voinut olla aavistuksen asiallisempi mutta hoiti työnsä kyllä. Varautukaa odotteluun varsinkin jos paikka on tupaten täynnä.8.5/10 Miinuksina mainittakoon että tuo menun uudistus oli pahasti vaiheessa koska moni listalla oleva annos tai raaka aine oli loppunut. Mutta saimme siitäkin huolimatta maistuvan illallisen. Plussana myös se että kyseinen ravintola ei kuulu mihinkään s-ketjuun tai vastaavaan. Kokonaisuus on kelpo suoritus ja kaikki ne maut lautasellasi tulevat esiin kuten pitääkin. Kaikki todella hyvin tasapainossa annoksissa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 34€ Tillagt: 14.11.2015
Betyg: 1

En ole ikinä kävellyt täältä ulos pettyneenä.

Jopa Lahden mittapuulla katsottuna tuntuu, että paikka saa aivan liian vähän arvostusta. Hinnat verrattuna jopa ketjupaikkoihin ovat todella alhaiset, ja maut on ihan erilaisia kuin ketjupaikkojen pakkasesta-mikronkautta-pöytään -ratkaisuissa.

Oma ehdoton suosikkini on pasta il tartufo. Annoksessa on käytetty tryffeliä, ilmakuivattua kinkkua ja jotain sitrusta, ja maku on ihan mieletön! Pitsoista olen maistanut parmaa ja pescatorea. Pescatore on toistaiseksi paras pitsa, jonka olen syönyt, ja parman hinta-laatu suhde verrattuna esim. martinan vastaavan älytön (vrt: martinassa pari siivua ilmakuivattua kinkkua ja muutama lehti rucolaa --> täällä pitsa peitelty asianmukaisesti kinkulla ja rucolalla, ja vielä jotain öljyä heitelty siihen päälle, nam!)

Negatiivista olen toistaiseksi keksinyt vain annosten ulkonäöstä, koska lautasten reunoilla on ollut roiskeita ja ruuan asettelu on välillä "hätäistä". Maut on onneksi niin hyviä, että tuokin asia unohtuu nopeasti.

Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 09.10.2014
Betyg: 0

Hyvää, aitoa pastaa ja risottoa.

Siitä mukava lounaspaikka, että lounaspastat tehdään vasta tilauksen jälkeen. Tosin kestää aikansa, että ruoka tulee, joten ei kiireisille 30min lounastajille. Paikassa käy paljon vakio-lounasporukoita, joten pöytävaraus voi olla suositeltavaa varsinkin perjantaisin lounasaikaan ja lauantaina klo 17 jälkeen.

Erikoisruokavaliot ovat aina onnistuneet lounaslistasta huolimatta, eli annoksia voi hyvin kysyä muutettavaksi jos joku ainesosa ei käy.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 03.10.2014 View previous reviews (2)
Betyg: -1

Hyvää ruokaa ja sitä oli riittävästi. Mietin ainoastaan oliko tilaamani risoton riisi oikeasti risottoriisiä. Vaikutti enemmäkin tavalliselta puuroriisiltä...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2014
Betyg: 0

Ruccola,panchetta, juusto täytteinen ulkofilerulla oli mainio. Crème plrule 3,5e erinomainen. Samoin 3,5€ viini hinta/laatu hyvä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.11.2013
Betyg: -1

Menimme nälkäisinä ravintolaan syömään italialaista pastaa. Omistaja istui tyhjässä ravintolassaan, eikä edes tervehtinyt. Tilasimme carbonaran ja italialaisen tuoremakkaraspagetin. Carbonara oli kuin munakokkelia spagetin kera, eikä maistunut miltään. Ei edes mustaapippuria, eikä kermaa. Muna oli kypsennetty, aargh! Toisen annoksen makkara oli pilaantunut ja maistui mädältä. Se oli sekoitettu kompostilta näyttävään mössöön. Molemmat annokset syömäkelvottomia. Kun arvostelimme asiasta saimme törkeää kohtelua. Älkää menkö tähän paikkaan. Jyrki Sukula paikalle! Mafioso nöyrtymään asiakaspalveluun.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 30.05.2013
Betyg: 1

Normaali italialaispaikka, jossa tarjolla mahantäytettä. Kovasti hehkutettu tunnelmallinen ravintola voisi olla missä vaan maailman turistikaduilla. Söin pizzan ja se oli lähes syömäkelvoton. Kaikki täytteet purkista ja tuotteet olivat halvimmat mahdolliset. Ehkä jokut annokset voivat olla kohtuullisia. Paikan ankeahko ilmapiiri sopii hyvin turistiravintolahenkeen. Lounaspaikka ilman mitään ihmeellistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.01.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hämeenkatu 21, 15110 Lahti - Route
(03) 0106661100
http://www.pulcinella.fi

Options