OopsyDaisy

32 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (32)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ahtialan Pizza Kebab

Tällä hetkellä Lahden parhaat kebabit, pizzakin oikein maittavaa. Hyvä kotiinkuljetuspalvelu. Vakkaritilauspaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 18.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Chäm Chan

Lounasbuffet oli juuri sulkeutumassa, joten laarit eivät pursuilleet ruokaa. Henkilökunta teki kuitenkin juuri meitä varten lisää pähkinäkanaa ja toi sen oikein pöytään asti. Loistavasti maustettua chilijauhelihaa. Tulisuutta tosin piti lisätä purkista. Ujonpuoleinen palvelu, ja sisustuksessa olisi toivomisen varaa. Plussaa kaupasta!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 08.07.2013
Rating: 1

Restaurant: Pika Kievari

Maittava pekonihampurilainen; pekoni oli sopivan rapsakkaa ja pihvi oikein herkullista. Sämpylä ei näyttänyt eikä maistunut miltään pussista otetulta, siitäkin plussaa. Maalaisranutkin oli oikein jees, mutta dippiä ja coleslaw'ta olisi saanut olla runsaammin. Ja ensi kerralla pitää muistaa ottaa ateria isona. Ehdottomasti aina parempi vaihtoehto kun MäkMöhnä ja hintakin on oikein sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 11.03.2013
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Lucky House Karjalankatu 1 chinese, sushi

Kesätarjouksella lounas oli erityisen edullinen, mutta laatu ei odotusten mukainen. Tulisista buffetantimista puuttui tulisuus (sitä onneksi sai lisättyä erillisestä chilikupista itse) ja friteerattu kala oli kalapuikkoja... Tokihan buffetissa mahansa saa täyteen, mutta maustamisessa oli toivomisen varaa. Erittäin miellyttävä henkilökunta ja palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 03.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Kiveriön Kulma

Pari kertaa lounaalla käyneenä tämän paikan voi todellakin julistaa Lahden parhaaksi lounaspaikaksi.

Salaattipöydässä on tosin vielä vähän parantamisen varaa, mutta tuoreita salaattiraaka-aineita on aina ollut tarjolla useampaa sorttia. Muussi on mahdottoman hyvää ja kasviksetkin ihan hyviä. Ennen kaikkea lihat ovat aina olleet laadultaan ja maultaan ensiluokkaisia, suosittelen erityisesti possunleikettä. Plussana vielä se, että lounaaseen sisältyy aina jälkkäri.

Miljöö on tyylikkäästi sisustettu ja sali pidetään todella puhtaana. Henkilökunta on ystävällistä ja on mukava nähdä kokkiakin usein salin puolella. Loistava lounaspaikka!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2013
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Patras

Tuore, herkullinen ja kaunis kreikkalainen lounasbuffet. Ehdottomasti parhaita lounaspöytiä ja hintakin kohdallaan.

Salaatissa on aina reilusti fetaa ja oliiveja ja raaka-aineet tuorean rapeita. Tsatsiki on rakenteeltaan sopivaa ja maultaan oikein hyvää. Parasta antia lounasbuffetissa on salaatin lisäksi maukkaat grillatut kasvikset, lihaisat lihapullat ja mureat lihat.

Miljöö on siisti ja tyylikäs ulkopuolen limutarroja lukuunottamatta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.07.2013
Rating: 0

Loistavaa, kohtuuhintaista nepalilaista lounasta. Itse söin sopivan runsaan mixed lunchin - lammasta ja kanaa; ja puolisko kuhaa ja kanaa. Mahtavasti maustettu, runsaita ja aitoja makuja. Parasta lammasta, jota olen ikinä syönyt! Keltainen riisikin oli maittavinta ravintolariisiä pitkästä aikaa.

Salaattipöytä oli aika perus eli ei kehuja ansaitse, mutta alkukeiton kuuluminen lounashintaan oli kiva yllätys. Maittavaa oli kasviskeittokin.

Miljööstä on saatu suht viihtyisä; ihania maalauksia ja värejä ympäriinsä. Plussana hauskat metallilautaset.

Palvelu ystävällistä; ohjattiin heti pöytään ja maksaessa maistumista kyseltiin ja viikonloppuja toivoteltiin. Kaiken kaikkiaan leppoisan mukava tunnelma. Tänne mennään ehdottomasti uudelleen kanalle ja lampaalle!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 18.10.2013
Rating: 1

Restaurant: Aleksin Pippuri

Peruskebabpaikka. Kerran kokeilu riitti minulle eli ei tarjonnut postiivisia yllätyksiä. Hyvä sijainti sekä keskivertoa siistimpi ja avarampi ravintolamiljöö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.09.2013
Rating: 2

Restaurant: Amarillo tex mex

Amarillon lounas oli erittäin iloinen yllätys etenkin salaattipöydän osalta. Salaattibuffet oli laadukas, monipuolinen, runsas ja todella houkutteleva. Luonaspurilainen oli sopivan kokoinen ja ok makuinen, kuten Amarillon purilaiset ovat. Ensi kerralla panostan ehdottomasti salaattipöydän antimiin!

Lounastarjoilu oli toimivaa, nopeaa ja ystävällistä. Ravintolaviihtyisyyskiin oli parempi, kun tupa ei ollut ihan täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Amarillo tex mex

Suhteellisen hyvät purilaiset, maittavaa maissia ja perustasoista ruokaa. Ennemmin kuitenkin menisin naapuriin hampurilaiselle, kun söisin ketjutasoista ruokaa.

Ok palvelu, ei kovinkaan mieleenpainuvaa. Hienot puitteet, keskivertoa viihyisämpi miljöö.

Varma valinta peruspöperöitsijälle, muttei kulinaristin paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.10.2013
Rating: 1


Images


Followers