Opens at 12:00

Ravintola Toros TexMex

Rating 2.4 / 5

Reviews (28)

Texmex-kyltin innoittamana päädyimme kyseiseen ravintolaan pullean burriton perässä. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu nopeaa, mutta.. Ruoka oli ala-arvoista. Mieheni tilasi liha-enchilladan, ja minä kanaburriton. Enchillada saapui pöytään täysin tunnistamattomana, rasvaisen, sormenpaksuisen juustokerroksen peittämänä. Sisältä paljastui jauhelihan korvikkeelta vaikuttavaa epämääräistä kastiketta, peitettynä surullisella, märällä maissilätyllä. Oma annokseni ei myöskään ollut iloinen yllätys. Jälkeensä vatsanpurut jättänyt, vanhalta sukalta näyttänyt tortilla, sisälsi pakastettuja vihanneksia, kaupan halvimpia salsankaltaisia jäljitelimiä, sekä sissijuuston näköistä, epämääräistä valkoista soossia. Käteen jäi ravintolasta vain paha mieli, ja märät pierut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.01.2017
Rating: 0

Viihtyisä paikka tavata kiireettä vanha ystävä. Henkilökunta erittäin ystävällinen, palveleva, ammatillinen. Alkusalaatti tuore ja hyvä. Maukkaat pizzat (vaikka pohja hieman sitkeä) tulivat sopivan ajan päästä. Kiitoksia paljon! Kävimme 6.6.2016.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.06.2016
Rating: 0

Emme edes saaneet tilattua ruokaa ennen kuin "ravintolan" epäystävällinen henkilökunta suuttui seurueellemme aivan syyttä. Tuloksena perusteettomia ylimääräisiä maksuja sekä joukko erittäin pettyneitä asiakkaita. En suosittele tukemaan tälläistä "ravintolaa" edes katsomalla sen suuntaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.01.2016
Rating: -1

Kylläpä on nykyään todella törkeät hinnat ainakin laatuun nähden. Pizzan puolituskin 4e ja tämä surkean salaattipöydän ja vanhan kahvin takia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.10.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hinta-laatusuhde aivan pielessä. Annoskoot pienentynyt yli puolella, hinta taas noussut. Keittiöstä kaikuu ärsyttävä nauru. En suosittele paikkaa kenellekään enään. Viimeinen ruokakerta jäi viimeiseksi. Entinen vakiopaikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 07.08.2015
Rating: 0

Tilasimme ystävieni kanssa samat annokset mutta jokainen annos oli eri kokoinen. Toisella pieni annos ja toisella iso. Asiakaspalvelu oli myös erittäin kehnoa kyseisenä päivänä mutta muuten on ollut hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.06.2015
Rating: 0

Saksassa ja Torros ravintolassa saa tasalaatuista hyvää pihvilihaa. Vaimon lehtipihvi täydellinen oma Sveitsinleikkeeni tosi hyvä. Kiva kun sistustu on hieman piristetty. Tasalaatuista hyvää ja puhdasta ruokaa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 02.06.2015
Rating: 0

Henkilökunta vaihtuu erittäin tiuhaa tahtia, pistää ihmetyttämään miksi eivät viihdy? ? Ruoka mitäänsanomatonta ja ravintolan ideasta on vaikea saada kiinni, todella sekava...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.10.2014
Rating: 0

Edullinen ja viihtyisä paikka, jossa on tullut käytyä usein. Mukavan ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 18.07.2014
Rating: 1


Odotin ruokaa melkein tunti ja annos oli pieni. Palvelu oli kuitenkin ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 19.08.2013
Rating: 1

Community

People interested in this restaurant


Location

Hämeenkatu 21, 15110 Lahti - Route
03-7122 122
http://www.torostexmex.com/