Opens at 11:00

Amarillo

tex mex
Rating 2.5 / 5

Reviews (30)

Kahden hengen porukalla lounasaikaan listalta valittiin kanaruoka. Lounasaikaan mukaan kuului kalakeitto, salaatit, ja kahvi porkkanakakun kera.
Kalakeitto (kalaa) oli oikein maukas, salaatit ihan ok ja itse pääruoka tex mex paikan mukaisesti chillä tuhdisti maustettu, hyvää.
Ja porkkanakakku kruunasi vahvan kahvin.
Voidaan poiketa toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 08.06.2016 View previous reviews (3)
Rating: 0

Varasimme pöydän kahdelle henkilölle päivää ennen. Kyseiselle päivälle osui ilta, jolloin Amarillossa oli kaikkea ohjelmaa. Pöytämme sijaitsi kuitenkin semmoisessa nurkassa, että sieltä ei ohjelmaa nähnyt mitenkään (Ilmeisesti pöydän sijainnista olisi tullut mainita pöytää varatessa mutta ajattelin sijainnin olevan itsestäänselvää, kun kuitenkin kyseiselle illalle ohjelmaa oli luvassa). Ruoka oli kuivaa ja ei millään tavalla hintansa arvoista, vaikka tällä kertaa valitsin vähän hinnakkaamman vaihtoehdon. Harmillista, että kaikki annoskoot ovat järkyttävän suuria. Tarjoilija oli kuitenkin mukava ja useasti käytiin kysymässäkin, että tarvitaanko muuta ja kuinka ruoka maistuu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 23.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Nuorekas, maukas ja iloinen. Ruoka hyvää, tarjoilijat ystävällisiä ja meininki rentoa. Jos jotakin miinusta niin ehkä hieman kalliit hinnat.

Ja Wingseille iso peukku !

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 02.03.2015
Rating: 0

Palvelu mukavaa, ruuat ja juomat tarjoillut naishenkilö oli todella pirteä ja asiakaspalvelu-henkinen. Ruuassa selvästi parantamisen varaa, annokset olivat aivan erikokoisia ja pihvit toiselta puolelta erittäin tummia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 04.01.2015
Rating: 0

Aivan loistava palvelu. Enpä ole aikaisemmin nähnyt noin tehokkaita ja mukavia tarjoilijoita. Ruoka ihan hyvää kun fiksaa itse annokset sopivikisi. Kalusteet osin aika hapessa, muuten ihan viihtyisä paikka meille "mummoillekin".

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 14.12.2014
Rating: 0

Kohtelias nuori tarjoilija. Palvelu hyvää, tilaukset , juomat ja nachot tulivat pöytään ripeästi. Ruokia odottelimme n. 20min. Ruuat maistuvia. Tarjoilija huomioi hyvin meidät. Musiikki oli liian kovalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 23.11.2014
Rating: 0

Hidas palvelu, ruoan odotus kesti 50min, mitä ei kerrottu etukäteen. Ruoka tuli pöytään kylmänä eikä ollut kovin maukasta. Tarjoilija ei osannut antaa jouluostosvinkkejä, koska ei muka osta joululahjoja. Paikalliset, joita palveltiin muita nopeammin, kyselivät, onko seurueemme kenties Raumalta. Yhdestä annoksesta puuttui ketsuppi, joka tuotiin 10min myöhemmin, vaikka sitä pyydettiin aterian saamisen yhteydessä. En suosittele kellekään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 22.11.2014
Rating: 0

Pakasteruokaa ja höttöpurilaisia ylenpalttisella majoneesilla, överikalliilla.

Paikkaa voisi kuvata mielummin 18-20-vuotiaiden etkoilupaikaksi kuin ruokaravintolaksi, ja ruokakin tuntuu olevan lähinnä humalaisten huikopaloja ennen yökerhoon siirtymistä. Syömään ei siis kannata klo 18 jälkeen mennä, jos et kestä viereisen pöydän 2 promillen nousussa sofistikoituneesti keskustelevia opiskelijoita ja täysillä soivaa musiikkia. Mutta 2 promillen nousuja etsiville opiskelijoille on hyvät alennukset juomien lisäksi myös ruuista, opiskelijakortilla :)

Huomionarvoista, että paikassa on aina joku oluttarjous tai viinilasi 3e, mutta sitä ei paljoa mainosteta. Ilmeisesti ansaintalogiikka menee niin, että miehet saavat oluensa halvalla ja naiset maksavat siitä päärynämustikkapomegranadevaniljalight-siideristä 7,5 euroa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 03.10.2014
Rating: 0

Surkeaa asiakaspalvelua. Viineistä kysyttäessä ei mitään tietoa ja halua kertoa niistä. Ruoka juuri syömäkelpoista ja hirveän tulista vaikka ruoka-annoksen kohdalla ei lukenut mitään tulisuudesta. Tarjoilijat töykeitä. Ei pahoittelut tulisuutta kun siitä nätisti sanottiin. Ei tulemista toiste. Mcdonaldsistakin saa parempaa ruokaa ja palvelua ja halvempaa. Siellä siis jatkossa. .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 30.07.2014
Rating: 0

kävin testaamassa uuden ruokalistan ja hieman yllätyin kun minun lempiannokseni magic fries ei kuulunut lafkan listalle. eipä tarvitse enään käydä amarillossakaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 07.04.2014
Rating: 0

Location

Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti - Route
03-8789 810
http://www.amarillo.fi