LakooVege

29 Bewertungen

Tunnelmaa, erikoistakin.. jotain uutta. Tai sitten mummon muussi ja selleripihvi. Hyvä salaattibuffet, etninen vegemania tai omanlainen kahvila. Visuaalinen elämys ja makusinfoniaa!

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (27)

Restaurant: Bus Burger

Paikan tunnelma ok. Viereisen tien liikenne vei osan, tästä. Hauska idea kuitenkin käyttää vanhoja koulubusseja mallia jenkkilandia. Tosin kesälämmöillä aika karmivat paikat istua.

Ruokalista ei heti avautunut +annoksineen. Otin vegeburgerin ranskalaisineen. Annokseen sai pyydettässä coleslawn, mikä oli ruokalusikallinen räiskäsy korin laidalla. Burgerin sämpylä oli hyvä, mikään muu annoksessa ei toiminut. Pihvin tilalla oli "raaka" vuohenjuustoköntti ja grillipaprikaa, mistä valui paperin läpi mehut pitkin paitaa. Ranskalaiset oli valjuja, mauttomia ja raakoja.

Otimme jälkkäriksi jäätelöt. Hyviä uusia makuja. Mutta...jäätelöt pitikin maksaa toiselle tiskille. Eli loppuruokailun jonotimme päästäksemme maksamaan. Kertakokeiluksi jäi.

Jotta on motivaatio lähteä ruokailemaan vähän syrjemmäs, täytyy saada vastinetta rahoilleen. Nyt niin ei käynyt.

Hinta oli norm. ateriasta, burgeri, ranskikset ja pieni juoma.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 09.06.2019
Note 0

Jo paikan överi ja epäkäytännöllinen sisustus sai melkein kääntymään ympäri. Tarjoilija puhui vain englantia. Sain väärän annoksen, mutta sentään oikeasta listasta :) Ruoan outo, kikkaileva asettelu ei toiminut. Annoskoko pieni, mutta ruuan laatu ok.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 11.10.2017
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: restaurent himnadi

Upeita makuja ja hyvä palvelu. Kaunis ja ilmastoitu ravintola. Lasten annokset ruokaa, eikä mitään tehotuotosta puristettuja frittejä. Todella löytö Lahden ravintolagenressä :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 06.08.2015
Note 2

Restaurant: Levant

Otin halloumi-mezen. Punajuuret oli korvattu sienillä, mikä teki annoksesta ummehtuneen ja tasapaksun.

Lautasella oli enemmän huonosti maustettua hummusta ja tsatsikia kuin oikeaa syötävää. Halloumi oli haaleaa ja grillirapsakka pinta puuttui täysin. Leipä oli kuin pahvia.

Suuhun jäi vain paha jälkimaku, ja koneistoon nälkä. Kovasti odotettu, mutta pettymys :(

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 04.09.2016
Note 0

Restaurant: Coffee House

Karu ketjukahvila heti Hesburgerin vieressä. Kävimme arkiaamuna. Melko suppea valikoima. Otin suosituksesta kanelilaten, ihan ok, mutta tulikin kuppiin. Täytetty juustosämpylä kuivahko mutta söin nälkääni :) Ainoa selkeä valtti paikalle on aidosti aurikoinen, vaalea aikuinen kassamyyjä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 20.11.2015
Note 0

Restaurant: Café Bar Hoffi

Otin piirakanpalan (muistaakseni vuohenjuusto) ja laten. Ihan ok. Paikka pieni, idyllinen, muttei mitenkään erikoinen. Odotin että sisustuksessa olisi ollut jotain wow-tekijöitä, niin paljon olin paikasta kuullut. Ainoa miinus oli selvästi stressaantunut henkilökunta -eivät kai ole tehneet tätä vielä kovin kauan..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 20.11.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola OM

Kävimme lounaalla täällä n. klo 13. Lounas ilmoitettu klo 16 asti. Kaikki tuntui olevan lopussa. Mikä oudointa, keittiön henkilökuntaa ei näkynyt, koska kaikki olivat salin puolella ja moni heistä syömässä?!! Odottelimme rauhassa ja otimme mitä löytyi. Kasvisyöjän vaihtoehdot olivat melko onnettomat ja mauttomat. Höyrytetty kaalimössö ja laimea linssikastike Naan-leipä maistui todella oudolta, aivan kuin rasva siinä olisi härskiintynyt. Kaipaamiamme lisäkkeitä ei tullut. Käynti oli todella pettymys siihen tasoon mitä paikassa oli vielä pari kuukautta sitten.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.11.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Santa Fe

Tultiin yksi sateinen sunnuntai kun muut paikat kiinni. Otin Fajitas Liten, joka oli ihan ok, mutta kärsinyt selvästi jo makuinflaation. Palvelu oli auttavaista ja mukavaa. Paikka liian hämyinen omaan makuun. Olisi myös kiva nähdä mitä syö :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 12.08.2015
Note 2

Restaurant: Café Kauno

Ehdin jo manaamaan, että Hml:ssa ei ole yhtään kivaa kahvilaa, kunnes löysimme tämän. Loossit ovat tulleet takaisin! Ihana oma rajattu rauha istua. Otin laten ja jättipuustin -njami! Tänne uudestaan :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 08.09.2015
Note 0

Restaurant: Popino

Kävimme rauhalliseen aikaan arki-iltana. Palvelu oli perusystävällistä, mutta ruoka pettymys. Tilasin Vegekorman. Ainoa intialaista ruokakulttuuria jäljittelevä ruan osa oli minttujugurttikastike. Riisi oli mautonta ja liisteristä, kastike peruskotisoossia. Kuihtunut herneen verso annoksen päällä ei tehnyt sitä paremmaksi. Todella ylihinnoiteltu, mauton elämys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 08.09.2015
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites