Kitchen is open

Jonel Thai

Rating 2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (29)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kävin aivan täysin kännissä syömässä. Pyysin miedon lihamukin ja pienen grillilautasen, sain tulisen mukin ja ison lautasen. 5/5

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 26.12.2017
Rating: 0

Kaverin kanssa viikonloppuna aterioimassa. Sijainniltaan oivallinen thaikku.

Palvelu erittäin ystävällistä ja asiakkaan huomioivaa. Tähän osaltaan vaikutti varmasti se, että olimme päivän ensimmäiset asiakkaat.

Otamme molemmat riisinuudeliannokset porsaan kera. Ruoka täyttää pääasiallisen tehtävänsä ; nälkä lähti. Maku itsessään tylsä ja jotenkin " varman päälle pelatun oloinen". Toisin sanoen annokset maustettu siten, että ne miellyttäisivät mahdollisimman suurta asiakaskuntaa: ei liian tulista tai rohkeaa.

Kyllähän täällä nälkäänsä syö, mutta mikään elämys tämä ei totisesti ole.

Lienee tarpeen vielä mainita, että ulkoiselta habitukseltaan paikka muistutti enemmänkin huoltamoruokalaa kuin laadukasta ravintolaa. Pienillä muutoksilla sisustukseen tästä kuitenkin saisi varmasti sangen viihtyisän paikan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 27.07.2016
Rating: 0

Arvostelu koskee grilliä. Tiilasin kokolihahampurilaisen munalla ja juustolla. Sain einespurilaisen juustolla ja ananaksella. Tuloksena ylihinnoiteltu mössö. Hyi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.02.2016
Rating: 0

Kävimme perjantaina lounaalla, tarjolla oli buffet. Ruoka oli täysin mautonta ja valjua. Olen joskus hakenut listalta ruokaa mukaan ja se on ollut hyvää. Tämä kokemus oli kuitenkin erittäin huono. Ruoka oli enemmän huonoa suomalaista karjalanpaistia, kun thaimaalaista keittiötä. Myös salaattipöydän tarjonta oli suoraan kebab -ravintolasta. Lounaalle ei siis enää ainakaan!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.01.2016
Rating: 0

Menneen perässä.
Joukkiomme suositteli vanhojen muistojen pohjalta Yonel Thai:ta kaupungin parhaana thaimaalaisena ravintolana. Itse olin lukenut toki näitä arvioita alle, mutta päätin uskoa kaveripiiriä. Virhe.

Palvelu toimii. Mesta itsessään oli vähän räkälämäinen ollakseen keskihintainen ruokaravintola. Vegejengi päätti tilata listalta, koska sunnuntaibuffet oli lihavetoinen. Astuin samaan remmiin ja otin savu-tofuannoksen (14,50€).

Salaattipöytä oli nuhjuinen, kasvoton ja seisseen oloinen. Pääruokavalintani ei varmasti ollut heikoimmasta päästä, se oli aivan syötävä, mutta tofu ei ollut ehtinyt kerätä lainkaan makua vaan oli tutun kengänpohjamainen. Asetelma sentään hienommasta päästä. Kavereiltakaan ei ylisanoja irronnut, jopa päinvastoin.

Yksi heikoimmista thaikkukokemuksista ikinä. Sori.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.08.2015
Rating: 0

Koska Jonen Grillillä ei ole omaa arvotelua ja käyttävät myös samoja sivuja niin arvostelen grillin tänne.

Ostin lihamukin (0,5l) ja kokolihakerroshampurilaisen. Purilainen oli ok, vähän sitkeä ja pienehkö, mutta ihan ok. Lihamuki taas oli erittäin hyvä ja herkullinen, pehmeää ja hyvin haudutettua lihaa. Aivan loistava iltapala.

Mutta erityiskiitos henkilkunnalle, sen lisäksi että töissä ollut nuori neiti oli aivan jumalaisen kaunis, oli hän myös todella mielyttävä ja ystävällinen. Hän varmasti kuulee sitä usein, mutta häneen olisi eittämättä todella helppo rakastua. Tie miehen sydämeen ja silleen. Eli kokemuksena loistava, petrattavaa jäi vain purilaisen osalta. Mutta kukapa Lahdessa niin purilaisista perustaakaan kun on tuo jumalainen lihamuki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 12.07.2015
Rating: 0

Kävimme lauantai-iltapäivällä syömässä ja ruokailijoita oli paljon. Ruoka on tavanomaista "suomalaiseen makuun" sopivaa thaita; söimme kahta eri currya joissa oli chilivaroitus, mutta mitään tulisuutta ruuissa ei ollut, enemmänkin ruuat olivat (kookos)kermaisia.

Alkusalaatti oli noutopöytä mallia "6e pizzerian" alkupalasalaatti, salaatti-tomaatti-kurkku-oliivi-jalapenot (tylsä verrattuna joidenkin ravintoloiden thai-henkisiin maustettuihin salaatteihin). Pöydissä Menu-chilikastiketta sekä sienikastiketta kaupan litran pulloissa.

Ihan ok ja siisti ravintola, mutta 15e a la carte-annoksesta tuntui hieman yläkanttiin hinnoitellulta, kun miljöö muuten on kovin perus-pizzeriamainen litran maustepulloineen ja salaatteineen.

Tarjoilijat olivat kyllä ystävällisiä ja mukavia, kiitos heille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 05.01.2015
Rating: 1

Vuosien varrella on tullut käytyä silloin tällöin syömässä Jonel Thaissa. Aikaisemmilla kerroilla ruoka on ollut sitä mitä on tilattu ja hyvää keskitasoa.

Tällä kertaa tilasimme "Cashew kanaa", joka osoittautui aivan toiseksi ruokalajiksi kuin jokainen Thai-keittiötä tunteva olisi kuvitellut. Se mitä saimme oli Kanaa hapanimeläkastikkeessa, johon oli kyllä lisätty Cashew-pähkinöitä. Sinänsä annos oli aivan ok makuinen, mutta ei sitä odotimme. Asiasta huomauttaminen osoittautui luonnollisesti turhaksi. Vastauksena oli vain että "tälläinen tämä ruokalaji on meillä".

Ennustan että paikka sulkee ovensa parin vuoden sisällä, jos ruokaan eikä asiakaspalveluun haluta tämän enempää panostaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 07.08.2014
Rating: 0

Mautonta ruokaa. Kasvikset olivat vetisiä uj mauttomia(pakaste). Chilikanassa maistui lähinnä soijakastike. Riisissä ei ollut lainkaan makuja.

Tämä ei ollut lähelläkään oikean thai ruuan tasoa.

lisäksi ravintolla haisi pahalta ja kahvi oli palanutta.

Tarjoiliha oli kuitenkin ystävällinen:)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.10.2013
Rating: -1

Lounas listalta Kanaa Satay kastikkeessa maustetulla riisillä. .. Reilu annos, mukavan pehmeän mausteinen annos, ei tarvinnut itse maustaa chili- sooseilla. Palvelu ja opastus oli hyvää. Ruuan puolesta ok kokemus, mutta yleis siisteydessä paljon parantamisen varaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 28.03.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Vapaudenkatu 15, 15140 Lahti - Route
03 734 2958
http://www.jonelthai.com/

Options