jekku

13 arvostelua

Ansiomitalit

Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Blogi

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mei Lin Chinese Restaurant best chinese food in twon

Hyvin poikkeava kiinalainen! Kävin seuralaiseni kanssa noin klo 18 aikaan ja paikka oli puolilleen täynnä ja ruokailun mittaan yhä enemmän ruokailijoita eksyi sisään. Tilasin Sichuan Dan Dan-nuudelit, joissa hämmästykseni oli omaan makuuni ihan reilusti potkua! Monissa kiinalaisissa tulisuus on luotu ihan jollain muulla kuin chilillä, jota tässä oli ihan nimeksi. Seuralaiseni otti paistettua kanaa hapanimeläkastikkeella ja piti siitä. Annokset olisivat tosiaan riittäneet vaikka jaettavaksi kahdelle, sen verran kokoa niillä oli. Oikein mukava paikka, tulee mentyä varmasti toistekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kaari 18

Kaari on tähän mennessä osoittautunut oikein mainioksi lounaspaikaksi. Kyseisessä paikassa tulee käytyä vähintään kerran viikossa.

Lounasbuffetissa on ollut aina tarjolla muutamia erilaisia salaatteja sekä muita höysteitä ja sopiva määrä erilaisia lämpimiä ruokia eli varaa valita. Nyt on paikka siirtynyt lounasannoksiin, jotka alkuun hieman epäilyttivät. Epäilyt on tosin jo todettu turhiksi, sillä annokset ovat sopivan kokoisia ja laatu on yhtä hyvää kuin ennenkin. Raaka-aineet ovat mielestäni monia muita lounaspaikkoja laadukkaampia sekä tuoreampia eikä Kaari ole mennyt sieltä mistä aita on matalin.

Kaari on yksi parhaista lounaspaikoista alueella enkä näe miksen voisi kyseissä paikassa joskus poiketa muunakin aikana.

Myös isosta terassista plussaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kahvila Kariranta

Sydämellisin kahvila ikinä! Taajaman ehdottomasti parhaimmat itsetehdyt kaakut, pullat, piirakat ja (ne taivaalliset) sarvet. Kahvila on sisustettu viimeistä piirtoa myöten rakennuksen aikaa henkiväksi ja aurinkoinen henkilökunta kruunaa kaiken. Tänne vie erittäin mielellään vieraatkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Wing Wah kiinalaista

Ihan ehdoton suosikki Helsingin kiinalaisista ravintoloista! Ihan on keskustasta asti tultava, koska täällä tietää aina mitä saa eikä ikinä ole tullut vastaan ikävää yllätystä.

Sisustus on hieno ja ravintola on aina siisti. Henkilökunta on iso plussa; aina iloisia, rauhallisia ja palvelualttiita!

Itse pidän paistetusta riisistä, jota saa muutaman euron lisähintaan. Eikä siinä, nimittäin parempaa en ole mistään saanut.

Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Bambu aasialaista

Ensimmäisellä kerralla käydessäni valitsin wokikseni rapu-korianteri-valkopavun ja seuralaiseni kana-kookos-chilin. Molemmat olivat kooltaan sopivia eivätkä liian isoja sekä luvattuja makuja jopa löytyi, paitsi kanasta. Chili oli onnistuneesti peittänyt kookoksen alleen, jos sitä edes kyseiseen annokseen oli laitettu.

Testasimme myös makeista inside out-sesamlohen sekä riisipaperirullista lohen. Makit olivat hyvännäköisiä ja makukin oli ok, mutta jostain syystä ne olivat huomattavan suolaisia. Riisipaperirullan jo valmiiksi hailakka maku hävisi mukana tulleen chilimajoneesin alle. Olisin ehkä ennemmin maistellut ko. rullia pelkän soijan kanssa.

Kävimme viikon sisällä uudestaan hakemassa ruokaa mukaamme. Ajankohta oli sunnuntai-ilta ja mukaan lähti härkä-kevätsipuli-currywokin lisäksi taasen inside out-sesamlohi sekä 8 palan sushiateria.
Sesamlohessa ei ollut valittamista (paitsi päälle oli struutattu reilusti majoneesia?), mutta sushiateria oli pettymys; riisi kylmää ja hieman kovahkoa eli annokseni oli kerätty nähtävästi suoraan jääkaapista löytyneistä tähdepaloista.

Kaikesta huolimatta käynen vielä paikan päällä syömässä ja toivon alun sähläysten jälkeen, että keittiössä häärii tosiaan se aiemmin mainittu, puuttuva kokki. Henkilökunta kun muuten on varsin mukavaa ja aurinkoista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.04.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Rice Garden sushia

Käyntimme sijoittui sunnuntai-iltaan, jolloin paikalla oli lisäksemme vain kaksi muuta ruokailijaa sekä muutama mukaansa hakeva. Ilmapiiri on rauhallinen ja pöytien sijoittelu tuo ruokarauhan silloinkin, kun ravintola on täynnä.

Otimme isot sushi-setit ja valmiiksi jo harmittelin, että ne loppuvat jossakin vaiheessa. Raaka-aineet ovat hyviä; kala lähes sulaa suussa ja kasvikset oliva tuoreita. Henkilökohtaisesti pidän piirun verran enemmän makeista, sillä mielestäni moni ravintola sortuu vääntämään nigireihinsä liian isot riisiköntit. Täällä kuitenkin koin positiivisen yllätyksen! Suupaloista jäi suuhun muunkin kuin riisin maku..

Pikaiseen sushinnälkään tämä on varsin mainio paikka pistäytyä eikä hinta/laatu-suhteessa ole valittamista.

Ja mikä parasta, tämä on Hakiksessa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.09.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Hua Fu Jiu Lou kiinalainen buffet

Positiivinen muutos vuoden sisällä on ollut ruokien suolatason laskeminen. Aikaisemmin oli sama mitä otit, kanaa vai härkää, koska molemmat maistuivat suolaisuutensa takia samalta. Viimein on on ruoassa alettu käyttää muitakin mausteita, joten tänne on voinut eksyä vähän useammin lounastamaan.

Tarjolla on perushyvää kiinalaista, mutta sushista en sanoisi samaa.. Mistä lähtien kiinalaisessa ravintolassa ylipäätänsä kuuluu tarjoilla japanilaista ruokaa?

Palvelu on lounasajalla miellyttävää ja ruokaa on riittävästi tarjolla; ainakin lounasajan alkaessa, loppupäästä en tiedä.

Jos Malmilla kiinalaiseen haluan, valitsen tämän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.10.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Tongs Kitchen kiinalaista

Tilasimme alkuruoaksi Won Ton-keiton, joka oli ehkä parhain koskaan syömäni! Liemi oli erittäin maukasta ja Won Ton-kääröjä tarpeeksi. Pääruokasi otin paistetun riisin ja seuralaiseni kanaa cashewpähkinöillä. Oma annokseni oli aika perus, mutta ok. Kana oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Sisustus oli sama kuin edeltäjällään ja paikassa oli meidän lisäksi kaksi ruokailijaa. Ruokaa mukaan haki kaksi ihmistä.

Ihan mukava peruspaikka, tulee varmaan käytyä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.01.2011
Arvosana: 2

Täydellisen nuhjuinen onkalo mukavasti vähän sivussa kaikesta muusta. Asiakaskunta hyvin värikästä, samat heput istuvat kuluttamassa mukavia looseja. Helppo tutustua uusiin tyyppeihin, mitä edesauttaa yleinen tilanpuute.

Pitsat isoja ja täytettä tarpeeksi! Päälle suosittelen laitettavan smetanaa, valkosipulimurskaa tai chilikastiketta, tuo pitsasta ihan eri sfäärit esille.

Henkilökunta vaihtelee, mutta yleisesti varsinaisen mainioita tyyppejä.

Hinnannousut harmittaa snadisti, mutta kyllä sinne silti tulee mentyä; ei muualta oikein saa mitään näin hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 03.01.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Midjat Pizzeria

Midjatin kebab on varsin mainiota, mutta sitä saisi olla lounaalla enemmän ettei lautasesta yli puolet täyttyisi ranskalaisista tai riisistä.

Lounasseura on muutamaan otteeseen kehunut pizzoja ja varsin hyviltä näyttävätkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 03.01.2011
Arvosana: 0


Seuraajat