Closed

Ravintola Teivaan Lokki

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (54)

Taso laskenut? Käyty vuosia sitten ja muisto kultainen. Lahtelaiseksi paikaksi palveleva ja lämmin paikka oli kirjaimellisesti viileä ja palvelua piti pyytää. Alkuviikon huonoa tuuria kenties mutta sai ihmettelemään, Miljöö edelleen upea mutta selvästi vetoisa paikka talvella. Kasviskääryleet herkullisia, kana kuivaa ja sinappi ainoa makuelämys. Kasvissyöjä joutui tyytymään salaattiin ja lötköihin kasviksiin, joista oli elämä ja värit höyrytetty ajat sitten. Myös jälkiruoka jäi syömättä, sillä hedelmärahka sokerilla höystettynä oli kamala esitys. Viihdyimme kuitenkin rauhallisessa reunapöydässä ja kiireettömyys näkyi kahvin satsauksessa. Täytyy kokeilla uudestaan

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 25.01.2017
Rating: 0

Awesome! Grilli-illallinen ja mitkä ruoat. Filettä, kanaa, possua, kasviksia ja kaikki mehevinä suoraan grillistä. Taidonnäyte grillimestarilta. Kylmä pöytä olikin jotain mitä matkoillani en ole koskaan nähnyt. Upea ja mitä makuja. Parempaa paikkaa voi tietenkin lähteä etsimään mutta tuskin kannattaa uhrata sille aikaa. 14 tyytyväistä asiakasta lähti jatkamaan kokoustaan. Kiitos täydellisestä palvelusta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 21.07.2016 View previous reviews (4)
Rating: 0

Ryhmän kanssa lauantailounaalla. Buffan kylmäpuoli oli runsas ja hyvä. Lämminruoka puolestaan jäi syömättä. Häränliha oli niin sitkeää, ettei tavallinen veitsi (eivätkä hampaat) siihen pystyneet. Maku - se vähä mitä sai maitettua - oli oikein hyvä, kuten myös kastike. Leikkaamalla liha väärin oli koko ruoka pilattu! Lohivaihtoehto ja lisäkkeet olivat ihan ok.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 02.06.2016
Rating: 0

En ole vielä törmännyt noin kattavaan lounaspöytään ja vielä missä paikassa järven rannalla. Ihan parasta ja aika monena päivänä ollut silmänruokana myös palomiehet. Olemme nyt käyneet 3 kk ja vakuuttuneet tasosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 05.02.2016
Rating: 0

Jos karamellipossua tekee kerran, on sitä tehtävä uudestaankin. Ei vaan näy listalla? Silloin kun Farangiin vertaa asiakas, on muille myös annettava mahdollisuus tulla maistelemaan.Hyvää oli taas lounasmutta sekään ei enään yllätä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.01.2016
Rating: -1

Erinomainen kokemus. Vanhanajan Jouluisia laatikoita, hyviä alkuruokia eli täydellinen makumatka lapsuuden Jouluihin. Kauniisti ruoat esillä ja palvelu ystävällistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 09.12.2015
Rating: -1

2. 12 2015 Ruoka oli maukasta perinteistä jouluruokaa.Mutta mutta,meitä oli satakunta .Moiteita tulee .Henkilökuntaa oli ilmeisesti lianvähän .Koska ruoka loppui tarjoilupöydästä,täydentäminen vei aikaa,ruokailuvälineetkin oli välillä kateissa.Pitäisi mitottaa henkilökunta ja ruuat niin ettei synny tälläistä sössimistä

     
     
     
Experience: Lunch Added: 02.12.2015
Rating: -1

Ei petä tämä ravintola. Joulupöydän herkut kävimme nauttimassa työtovereiden kesken. Ruoka on erittäin kauniisti esillä ja maut hyväilevät kulinaristia oikein kunnolla. Täydellinen valinta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 28.11.2015
Rating: 0

Isänpäivä ja riistainen buffa. Mistä lie raaka-aineensa hankkivat, täydellinen tilaisuus meidänkin Isälle. Hienosti järjestetty, lämmin tunnelma, henkilökunnalla pilkettä silmäkulmassa vaikka ravintola oli aivan täynnä Kiitos elämyksestä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 32€ Added: 08.11.2015
Rating: 0

Karamellipossu. Aah, niin täydellistä. Pienin ennakkoluuloin lähdimme kokeilemaan kun olin Farangissakin sitä syönyt. Luulot sulivat makuihin. Laadukas suoritus kokeilta. Savumuikut sulivat suussa. Pöytä neljälle, kiitos :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 02.11.2015 View previous reviews (2)
Rating: -1

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Jalkarannantie 19, 15900 Lahti - Route
03-781 0220
http://www.ravintolalokki.fi