Unknown

Ravintola Vanha Ahtiala

Rating 3.8 / 5

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

hot kana oli joskus parhaita ruokia ikinä, tosin poistui menusta. sen saa kyllä vielä jos pyytää. jauheliha pizzassa oli hirveetä kuraa, sitä en suosittele kellekään. nykyisin hieman ylihinnoiteltu pizzeria ja ei ole avoinna kovin myöhään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.02.2016
Rating: 0

Rullakebab aurajuustolla erittäin hyvä. Mausteita kastikkeessa on, mutta kastike täyteläinen ja maukas. Tässä lähellä vanha pizzeria tonttilassa josta silloin tällöin tilattu syömistä. Täytyy nyt kyllä kallistua Ahtialaan päin. Nopea toimitus, ruoasta en kyllä löydä valittamista, tosin en sen vuoksi tilaakaan. Pitäkää taso samana, ei ollenkaan hassumpaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.03.2015
Rating: 0

tämä ja ahtialan pizza ja kebab on parhaimpia pizzerioita missä olen käynyt. todella harvoin suostun edes tilaamaan muualta. kebabit ei ole epäonnistunut kertaakaan.

EDIT:: kumma kun ei saa mielipiteitään ilmaista ilman että lyödään miinusta kehiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 04.12.2013
Rating: -4

Pizzoissa on aina makua ja sopivan runsaasti täytettä eikä pohjakaan ole liian paksu. Täällä mm. kinkku on harvinaisen maistuvaa, kun useimmissa pizzapaikoissa se on täysin mautonta.

Rullakebab oikein mainion makuista ja niin on sisäänleivottukin, jossa riittää täytettä kyllä ihan reunoihin asti toisin kuin joissain pizzerioissa. Tulinen ei tosin ole kovin tulinen. Rullan ja sisäänleivotun leipäkin on hyvää; ei liian paksua tai kuivaa.

Miinusta tulee siitä, että pizza onlinestä tilatessa veloittavat + 3 euroa. Kotiinkuljetuspalvelu on aina toiminut moitteetta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.07.2013
Rating: 0

Seuraavana yönä pizzan syömisestä alkoi vatsaan sattua ja ripulin oireita olla. Kaikki pizzan ainesosat maistuivat väljähtäneiltä ja kaikkea muuta kuin tuoreelta. Olisi varmaan pitänyt jättää syömättä. Mutta kun maksettu on, ei halua uskoa että siinä olisi jotain vikaa vaan haluaa syödä maksetun ruuan. Pohja oli varsin kuivaa ja kovaa, juusto mautonta, liha ällöä. Palvelu oli mukavaa ja kohteliasta. Asiat pitäisi vaan laittaa kuntoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 10.06.2013
Rating: -4

Aivan loistava kertakaikkiaan

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 25.09.2012
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Laitumenkatu 6, 15300 Lahti - Route
http://vanhaahtiala.pizzaonline.fi

Options