Serving lunch

Thai Kitchen

Rating 3.4 / 5

Reviews (6)

Hyvä että ruoassa oli valinnanvaraa, mutta ainakin ottamani vaihtoehdot olivat täysin mitäänsanomattomia! Plus ruoka oli jo kylmää, vaikka heti kävi syömään. En voi suositella kenellekään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 25.09.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 23.02.2015
Rating: 0

Ruoka tarjoillaan buffetlinjastosta asiakkaan toiveiden mukaan, ja maksetaan samalla tiskille. Nopea lounaspaikka, mutta iltaisin ruuan vaihtuvuus on hitaampaa ja ruuat ehtivät jäähtyä.

Kävin syömässä viiden maissa, ja annokseen kuuluvat paistetut vihannekset olivat jo aivan kylmiä, riisi puolilämmintä ja ruokiin kuuluvat kastikkeet olivat lämpöhauteen päällä odotelleet pitkään; kastikettakaan ei voinut kuumaksi sanoa. Jäi kovin vaisu kuva ruuasta.

Vaikka paikka on kauppakeskuksessa auki iltaan asti, niin tämä on ennemminkin kouluruokalan tyyppinen lounaspaikka. Ei siis se thaimaalainen, johon haluaisi mennä istumaan ystävien kanssa rauhassa iltaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 27.01.2015
Rating: 0

Nopea palvelu ja selkeä linjastopalvelu periaate. Lounastaukolaiselle paras vaihtoehto Triossa! Hyvää ruokaa, varsinkin kevätkääryleet.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.09.2014
Rating: 0

Miellyttävä ilmapiiri ja siisti yleisolemus. Ruoka maittavaa ja annoskoko (keskikoko) oli riittävä, karkoittamaan nälän! Helppo poiketa kauppakeskuksessa asioidessa/asioita hoitaessa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 19.01.2014
Rating: 0

Tarjolla oli pieni, normaali ja iso annos eri hinnoilla. Ruokavaihtoehtoja lounastyyppisesti ehkä kuusi tarjolla. Ruoka oli hyvää, ja annoskokovaihtoehtoidea mainio, ei tullut ylensyöntiä ja ruokaa ei jäänyt tähteeksi. Paikka oli siisti ja asiakkaita riitti. Siistimpi lounaspaikka perus aasiaruualla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.01.2014
Rating: 1

Community

People interested in this restaurant


Location

Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti - Route
03-7829701
http://thaikitchen.fi