tulensrma

20 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Café de Nopal meksikolaista

Olen nyt käynyt 3 kertaa Nopalissa ja jokainen käynti on ollut aivan erinomainen kokemus. Ruoka on meksikolaista kotiruokaa, ehdottomasti parasta meksikolaista mitä Suomesta saa. Tarjolla on aina 2-3 eri annosta, tyypillisesti tacoja tai tortilloja liha-, kana-, kaktus- tai juustotäytteellä. Ei kuitenkaan mitään texmex-huttua vaan maukasta, tuoretta, vaihtelevaa ja autenttista.

Ruoan saaminen kestää usein hetken ja pöytää on vaikea saada jos ei ole varausta tai jos ei tule heti kun ravintola aukeaa, mutta palvelu on ystävällistä ja ruoka todellakin odottamisen arvoista.

Kannattaa myös ottaa jälkiruoaksi flan eli paahtovanukas, todella herkullista!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 10.03.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Lupolo gastropub

Lupolosta on tullut suosikkilounaspaikkani, koska voin luottaa saavani aina erinomaista, teeskentelemätöntä bistroruokaa sekä hyvän lasin lounasviiniä. Palvelu on mutkattoman ystävällistä ja ravintolassa on rennon kiva tunnelma.

Iltaisin parasta vastinetta rahalle saa kipposista, mm. tartar on todella hyvä, samoin välillä listalla ollut kivipiira.

Olutlista on erinomainen ja viinilistalta löytyy hyviä viinejä vaikka valikoima onkin varsin suppea.

Kannattaa käydä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.06.2011
Arvosana: 3

Ravintola: La Torrefazione kahvila, lounasravintola

Kaupungin paras kahvi, tai ainakin jaetulla kakkossijalla Kaffecentralenin kanssa. Pavut paahdetaan paikan päällä joka viikko. Henkilökunta suhtautuu intohimoisesti jokaisen kupin valmistukseen. Näkyy jonotusaikana mutta on käytetyn ajan arvoista. Testattu monta kertaa, aina yhtä hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.02.2010
Arvosana: 2

Ravintola: La Torrefazione kahvila, lounasravintola

Maanantaiaamun kunniaksi nautin Paahtajan lämpimän aamiaisen. Italialainen makkara, pekonia, paistettua tomaattia ja portobello-sientä, uppomuna, paahtoleipää ja juustoa. Kerrassaan erinomaista.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 13€ Lisätty: 22.03.2010
Arvosana: 3

Ravintola: Bangkok thaimaalaista

Ruokapuoli yllätti viihtyisyydellään, tarjoilu oli ystävällistä ja ruoka autenttista, tosin olisi voinut olla tulisempaa. Söimme papaijasalaatin, curryannokset ja jälkiruoaksi mangoriisiä (sticky rice).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 22.03.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Allotria

Miljöö viihtyisä, teatteriravintolamainen ja 50-lukuhenkinen. Alkuruoka (halloumi) oli hyvää joskin omaan makuuni hieman liian mustaksi paistettua. Pääruoaksi tilaamani osso bucco taas oli lievä pettymys sekä rakenteen että maun osalta. Samoin lisukkeena ollut risotto muistutti riisipuuroa. Paikka on kuitenkin vielä uusi ja todennäköisesti hakee tasoaan joten en tyrmää tällä perusteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 05.10.2009
Arvosana: 3

Ravintola: Basilica ruokaravintola

Sama kokemus kuin muilla arvostelijoilla: ympäristö kiva, paikka kaunis, ruoka ja palvelu ala-arvoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.07.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Elviira ruokaravintola

Aivan erinomainen pikku ravintola. Kolmen ruokalajin lounas testattu useaan kertaan, pieksee esimerkiksi samanhintaisen Postresin lounaan. Iltamenu myös herkullinen ja annoskootkin kasvaneet alkuajoista. Palvelu on aina hyvää, henkilökohtaista ja huomaavaista. Viinivalikoima sopivan suppea mutta monipuolinen ja yllättävä. Kohtuuhintaisia löytöjä. Elviira on noussut ehdottomaksi suosikikseni Helsingin fine dining -mestoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 43€ Lisätty: 15.04.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Siilinpesä ravintola/pub

Siilitien pizzat ovat ehdottomasti Helsingin parhaimmistoa. Paikka on korttelikapakkamainen mutta pizzoihin suhtaudutaan asiaankuuluvalla vakavuudella. Erittäin hyvä chilikastike optiona. :) (Huom. tämäkin arvostelu vain pizzojen perusteella.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 30.11.2008
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Nolla baariravintola

Nollan club sandwich on muodostunut ystäväpiirini suosikiksi. Maukas perus-clubi salaatilla noin 10 euroa. Muutkin ruoka-annokset ovat olleet maittavia, esim. feta-pinaattipiiras oli hyvä ja ruokaisa. Kuten muutkin arvostelijat ovat todenneet, Nolla on baari josta saa ruokaa, ei ravintola. Siistimpi vaihtoehto vaikkapa Bar 9:lle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.11.2008
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit