jorde

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Tori finnish

Vaikka Tori tarjoileekin hyvää ruokaa, voisi henkilökunta panostaa palveluun. Kerran on tullut käytyä seurueen kanssa nauttimassa jallulihapullia, joista itselläni jäi ainakin hyvä maku suuhen, eli annos oli iso, maittava ja kohtuuhintaan. Toisella kerralla kun tuli paikkaan mentyä saimme niin käsittämätöntä palvelua, ettei voinut tehdä muuta kuin vaihtaa paikkaa. Aluksi pöydässä sai istua vaikka kuinka pitkään kunnes tarjoilijan huomion sai käännettyä. Tämä kysyi että olemmeko tilanneet, johon vastaus oli kielteinen. Luulimme että tämän jälkeen tuotaisiin viimein ruokalistat pöytään, mutta tarjoilija keskittyi muiden, meidän jälkeemme tulleiden asiakkaiden palveluun, vaikka kuinka yritti kyseisen tytön huomion herättää. Ruoka jäi siis tilaamatta tovin istuskelun jälkeen ja jatkossa täytyy harkita useamman kerran kyseisessä ravintolassa vierailua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.11.2009
Rating: 1

Restaurant: Tapiola pizza
     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 17.01.2010
Rating: 0

Restaurant: Tapiola pizza

Pieni, mutta viihtyisä paikka, joka täsmämarkkinoi itsensä lähiseudun ihmisten sydämmiin 5 euron avajaistarjouksella. Tarjous on jo nyt takanapäin, mutta paikan rullakebab on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen pääkaupunkiseudun kategorialla. Henkilökohtaista kokemusta löytyy myös kebab tortillasta, joka oli sekin varsin maittavaa.

Harmi ettei paikalla ole vielä kotiinkuljetusta, mutta nykyisellä tasolla tänne kannattaa matkustaa hieman kauempaankin. Toivotaan myös että taso pysyy samanlaisena jatkossakin, koska hyvästä kebab- ja pizzapaikasta on kysyntää Espoossa tässä kategoriassa (Kilimit ovat asia erikseen).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 10.04.2009
Rating: 3

Restaurant: New Bamboo Center malaysian

Edullista kiinalaista hyvällä palvelulla varustettuna. Vaikka ruoka ei ole mitään erityisen hyvää, on se hintalaatusuhteeltaan erinomaista ja annokset ovat isoja. Ison plussan paikka ansaitsee loistavasta tunnelmasta, johon vaikuttaa suuressa määrin hyvin ystävällinen henkilökunta. Erityisesti paikan mummo on omiaan saamaan hymyn asiakkaidensa kasvoille. Suosittelemisen arvoinen paikka hintatietoisille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.11.2009
Rating: 0

Restaurant: Mt. Everest nepalese

Useamman kerran on tullut käytyä syömässä eikä toistaiseksi oli muuta kuin positiivista sanottavaa. Ruoka on hyvää, palvelu ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 22.11.2009
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites