Avautuu 11:00

Ônam

vietnamilainen
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (11)

Valitettavasti ruoka jäi reilusti alle odotusten. 5-spiced pork bún koostui lähinnä vetisiksi keitetyistä riisinuudeleista ja paleltuneesta jäävuorisalaatista sekä pienestä määrästä kurkkua ja pikkelöityä punakaalia. Ripaus tuoretta korianteria ei ruokaa pelastanut. Itse porsas oli sinänsä hyvää, mutta maku oli varsin mieto ja määrä vähäinen. Ravintolassa oli hyvin kiireinen päivä ja suuri osa muista annoksista oli loppuun myytyjä. Voi olla että pula raaka-aineista heijastui omankin annokseni laatuun, vaikka näin ei tietenkään saisi olla. Toista kertaa tuskin kyseisessä ravintolassa enää syön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.10.2019
Arvosana: 0

Pho oli pettymys, mautonta eikä lähelläkään autenttista ruokaa. Kävimme lounaalla ja seuralaiseni otti paistettua riisiä kanalla, itse valitsin kasvis-phon. Jouduin pettymään rankasti, sillä pho oli todella mauton, tylsä, laimea ja ei todellakaan antanut kokemusta autenttisesta vietnamilaisesta keittiöstä. Liemi, joka kuitenkin on phon ydin, ei maistunut juuri miltään. Annoskoko oli kyllä ainakin lounasruoaksi hyvä, mutta illallisella tällainen ruoka harmittaisi valtavasti. Seuralaiseni paistettu riisikin oli todella tasapaksua ja juuri ja juuri kategoriassa "ok", kuten monet ovat tätä kuvailleet. Harmillista, sillä vietnamilaisia ravintoloita ei Helsingissä ole liiaksi asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.10.2018
Arvosana: 1

If you are looking for the authentic taste, turn around. The taste here has been altered to be "more Finnish". Price was a tad too high compared to the quality given. Nice staff and decoration, though.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pho oli hieman mauton mutta annos oli riittävän kokoinen. Nopea ja ystävällinen palvelu, ja sisustus toi ihanasti mieleen vietnamilaisen katukeittiön kunhan istui selkä kauppakeskusta päin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 11.11.2017
Arvosana: 0

Ok
Not excellent
nice decor

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 15.10.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Pho is crazily expensive for a small amount.
Taste is fit to Finnish taste.
Not recommend for those who want to try real "cuisne"

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka tylsää ja mautonta. Ravintola oli muuten kyllä ihan kiva. En ole vieläkään löytänyt Helsingissä hyvää vietnamilaista ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0

Kyllä on huonoa ruokaa, ei maistu miltään. Vietnamilaiset crepsit on täynnä ituja, hyvin vähän proteiinia, ei muuta. Tässä taas paikka joka on tehty Suomalaiseen makuun, kaikkea muuta kuin Vietnamilaisia makuja. Parasta oli chilikastike jolla sai lisättyä makua. Ei kannata vaivautua tulla tänne

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.10.2016
Arvosana: 0

Uusi lempi lounaspaikka. Ruoka on ihanan raikasta! Pho-keitto on ehdottomasti kokeiltava. Suosittelen myos riisinuudelisalaatteja. Tofu keittot on viela kokeilematta.
Palvelu on nopeaa mutta leppoisaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.10.2016
Arvosana: 0

Hyvä iloinen palvelu. Pho-kanakeitto 10€ (city.fi ruokaviikot) norm. hinta 12€ vai 14€. Ystäväni otti jonkinlaista yrttikanaa 10€ (norm. 14€). Molemmat tykättiin. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mannerheimintie 14, 00100 Helsinki - Reitti
044 988 0738
http://www.onam.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita