matogvin

14 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: B-Smokery bbq

Tyhjä ravintola johon tervehdyksen sijaan tivattiin pöytävarausta ja lopuksi ohjattiin WC:n viereiseen pöytään. Palvelu oli mielenkiintoinen performanssi jossa Kaurismäki fuusioitui Aasian kanssa, mutta ei jaksanut tehdä vaikutusta maksaviin asiakkaisiin. Ruoka oli mitäänsanomatonta ja odotettu BBQ-elämys jäi kokematta annosten latteiden olemusten johdosta. Hintalaatusuhde mielestämme hieman korkea ja paikka tuntuu ratsastavan enemmänkin imagollaan ja Teurastamo-alueella kuin osaamisellaan. Annosten kohokohdat olivat lisukkeet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 11.04.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Restaurant Ask luomu ja lähiruoka dining

Erinomainen kokemus. Söimme 8-ruokalajin menun, toinen meistä viineillä ja toinen alkoholittomilla juomilla. Ruoka tarjoiltiin osaavasti ja hienosti esiteltynä sopivalla tahdilla. Tunnelmaa lisäsi erilaiset anekdootit juomista. Juomat sopivat erittäin hyvin kuhunkin annokseen. Alkoholittomien juomien kirjo oli mielenkiintoinen ja positiivinen elämys. Ruuan taso oli tasaisen korkea. Gluteeniton ruokavalio huomioitiin erittäin hyvin ilman että annokset erosivat merkittävästi menun perusannoksista. Ehdottomasti suositeltava paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 85€ Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Central klassisia makuja

Pääasiallinen syy ruokailla Centralissa on kalakeitto, ehdottomasti kaupungin paras. Muu ruokalista on keskivertoa, odotustenmukaista paikan tasoon nähden. Ei positiivisia eikä negatiivisia yllätyksiä. Palvelu myös keskivertaista. Heikko juomavalikoima. Plussana mainittakoon mukava ilmapiiri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Cafe Ursula kahvila-ravintola

Olympiavuodesta asti palvellut kahvila on synonyymi Helsingille. Siksi onkin sääli, että kahvilaksi itseään kutsuvassa paikassa kahvi tulee automaatista! Samanlaisia automaatteja on Euroopan huoltoasemat täynnä. Cafe Ursulan pitäisi muuttaa nimensä vain Ursulaksi. Henkilökunta on välinpitämätöntä ja ajoittain ammattitaidotonta. Ursulan vahvuus on sijainti ja erityisesti terassi, muu on päässyt unohtumaan. Paikassa on rahastuksen maku.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 16€ Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Karl Fazer Café kahvisalonki

Hyvä, hotellityyppinen aamiainen. Hinta kohdallaan, etenkin arkisin jopa edullinen. Hyvä tunnelma ja palvelu. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin. Ainoa miinus on kerrasta toiseen samanlaisuus.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 20€ Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Huvilan kahvila kahvila

Helsingin paras hinta-laatusuhde kaikessa. Kahvi on kenties Helsingin paras pannukahvi, aina tuoretta ja hyvää. Leivonnaiset ja pienet suolaiset eivät eroa ns. tavallisista maussaan, vaikka kaikki on gluteenitonta. Lisäksi tuotteiden edullisuus vastaaviin gluteenittomiin valmisteisiin, tai tavallisiinkin, on suuri. Tämä paikka on kotikutoisuudessaan ja palvelussaan Helsingin helmi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Olo Ravintola Skandinaavinen

Lounasaikaan yllättävän tyhjä ravintola yllätti yllättömyydellään. Alkuruuaksi söimme maukasta porotartaria, väliruokana kesäinen saaristolaiskeitto, joka oli mahtavaa. Valitettavasti pääruuaksi tarjoiltu hauki oli mitäänsanomaton. Todettakoon kuitenkin, ettei hauki myöskään ole suosikkikalamme. Jälkiruuaksi uuniomenaa ja gluteenittoman ruokavalion ruokailijalle sorbetti. Esillepano kummasakin täysi kymppi, mutta maku jäi hieman puutteelliseksi. Lisäksi tämän tason paikalta olisi voinut odottaa vähän enemmän mielikuvitusta ennakkoon ilmoitetun erikoisruokavalion vaihtoehdoiksi. Palvelu oli lämmintä ja ammattitaitoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 75€ Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ateljé Finne ruokaravintola

Finneä on nyt kokeiltu muutaman kerran ja ruoan taso ei ole vielä pettänyt. Viimeksi päädyimme kokeilemaan peuraa, joka maistuikin erittäin hyvältä. Usein vaihtuva ruokalista takaa makuaistien seikkaluja kerta toisensa jälkeen. Palvelu on ollut aina erinomaista ja tarjoilijat, jotka ovat meidän kohdallemme osuneet ovat olleet ammattitaitoisia, ystävällisiä ja ripeitä, myös kiireiseen pikkujouluaikaan. Gluteeniton ruokavalio ei tuota ongelmia tässä ravintolassa. Mielestämme paikka ei ole kallis annoskokojen ja ruoan laadun huomiodessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Poistettu ravintola

Helsingin paras pizza paikka, joksikin heikohko miljöö Herkun ja elektroniikkaosaston välissä. Aina ystävällinen ja ripeä palvelu. Riittävän laaja menu ja mahdollisuus saada kaikki pizzat gluteenittomina. Vesi ja valkosipuli tosiaan maksavat ekstraa, mutta kokonaisuus verrattuna esim. Rossoon tai Denikseen silti kaikinpuolin parempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Tuk Tuk thaimaalaista

Yksi parhaista Helsingin aasialaisista ravintoloista! Curryt maistuvat taivaallisilta ja ruoka valmistuu nopeasti. Paikka on kuitenkin todella pieni, joten suosittelemme takeaway:ta jos vain mahdollista. Pienenä miinuksena voimme mainita vaikeuden tilata ruokia puhelimitse, sillä kiireinen henkilökunta lyö luurin korvaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.09.2013
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat