Welli

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Peshawar

Peshawar on jokseenkin sijainniltaan erikoinen ja epämääräisen oloinen ravintola. Jos kaverini ei olisi vinkannut tästä paikasta, niin tänne olisin tuskin koskaan eksynyt. Pakistanilainen luomuruoka kuulosti erittäin houkuttelevalta ja erinomaiselta vaihtoehdolta lounaspaikaksi.

Pääruuaksi tarjolla aina monenlaisia vaihtoehtoja toisin kuin salattipöydässä, jossa tuntui aina olevan ne perustylsät vaihtoehdot. Usein tässä ravintolassa lounastaneena huomasimme ruuan laadun vaihtelevan erittäin paljon. Toisinaan ruoka oli erittäinkin maukasta, mutta välillä ruoka saattoi olla todella mautonta ja jopa aivan liikaa jäähtynyttä. Pystyi vain arvailemaan milloin tähän ravintolaan kannatti mennä syömään, jotta saisisi sitä maittavaa ruokaa, jonka vuoksi tänne aina päätimme palata.

Lounaaseen kuului aina myös sitkeä naanleipä kertakäyttölautasella, joka jäikin lähes aina syömättä. Jälkiruuaksi ollut mangolassi tosin oli aina yhtä herkullista.

Luomuraaka-aineet ovat plussaa, joskin paikan epämääräisyyden vuoksi epäilimme tämän väitteen totuutta. Kysyttyämme asiasta, saimme vastaukseksi, että kaikki paitsi lihat olisivat luonnonmukaisesti tuotettuja.

Paikan tunnelma on melko kolkko ja epämääräinen, mutta erittäin ystävällinen henkilökunta saa olon kuitenkin tervetulleeksi. Pienellä panostuksella tilasta saisi varmasti viihtyisän.

Tämä ravintola herättää minussa hyvin ristiriitaisi ajatuksia. En tiedä voiko tätä nyt suoranaisesti suositella, koska kokemukset olivat hyvin sattumanvaraisia. Jos vain ravintola panostaisi jatkossa karistamaan nämä suurimmat ongelmat, niin tästä voisi tulla helpostikkin todella erinomainen lounaspaikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.10.2011
Betyg: 1

Restaurant: Ravintola VPK

Kävin täällä usein lounastamassa maistuvan ruuan ja erinomaisen tunnelman vuoksi, mutta tämän vuoden puolella tapahtui käsittämätön taso lasku. Ilmeisesti tämä muutos johtuu omistajan vaihdoksesta.

Salaattipöytä nykyisin lähes aina tyhjillään ja vaihtoehdot vähentyneet, eikä varsinaista pääruokaakaan ole usein tehty tarpeeksi kaikille lounastajille. Ruuan maku ja laatukaan ei ole entisensä, sillä valitettavan usein joutuu törmäämään hiiltyneeseen tai sitkeään lihaan, joka on kertakaikkiaan ollut syömäkelvotonta. Harvoin joutunut pettymään ravintolassa näin pahasti.

Toivon kovasti, että tämä kaikki on vain väliaikaista, sillä kaipaan jo sitä vanhaa VPK ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 02.07.2011
Betyg: 1

Restaurant: Kokomo Tikibar & Room

Ravintola Hawaij–teemalla vaikutti hauskalta idealta, mutta kokonaisuus oli kuitenkin varsin kitchiä. Tilaamani lohi minttukastikkeella oli kyllä ihan maukasta, mutta annosta sai odottaa turhankin kauan ja se oli ennättänyt jo kylmettyä. Palvelu tuntui muuten ihan hyvältä, mutta ilmeisesti tarjoilijoillat olivat juuri silloin erittäin kiireisiä. Drinkkejä emme valitettavasti päässeet maistamaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.05.2011
Betyg: 0

Restaurant: Kantipur
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 10.03.2011
Betyg: 0

Restaurant: Iris

Erinomainen lounaspaikka! Tarjolla kasvisten ystäville terveellistä ja herkullista ruokaa. Palvelu on ensiluokkaista ja erittäin ystävällistä, joten tänne on aina ilo palata. Annokset saa mukaan nopeasti ja kätevästi, joten kiireisinäkin lounastunteina Iiris on erinomainen vaihtoehto.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 08.03.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers