LauraMJE

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Restaurant: Gaijin

Ennakko-odotukset olivat korkealla, kun vierailin Gaijinissa ensimmäistä kertaa. Ruuan osalta odotukset täyttyivät: aasialaisessa fuusiossa yhdistyi kaikki mitä rakastan etnisessä ruuassa, mutta hienostuneella tavalla. Maut olivat juuri niin voimakkaita kuin kuuluukin ja onnistuivat välillä myös yllättämään. Palvelu oli huippuluokkaa: henkilökuntaa oli riittävästi ja tarjoilijat olivat niin ystävällisiä kuin asiantunteviakin.

Ravintola oli melko pieni ja pöydät liian lähellä toisiaan minun makuuni. Puitteet olivat muuten viihtyisät. Hinta-laatusuhteesta en osaisi antaa täysiä pisteitä tämän hintaluokan ravintolalle, mutta sanoisin, että sain rahoilleni kuitenkin vastinetta odotetulla tavalla suhteessa ruuan määrään ja laatuun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 64€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Fig

Maistelumenu oli erinomainen etenkin hintaansa nähden. Makuyhdistelmät olivat erikoisia, mikä oli minusta pääosin hyvä asia. Annoskoot eivät osuneet aina ihan kohdilleen, mutta tässä emme olleet seuralaisen kanssa aina samaa mieltä: makuasioita siis. Viinit oli valittu hienosti, mutta hieman jäi harmittamaan kun niistä tai ruuasta ei kerrottu juuri mitään. Toinen tarjoilija kuitenkin kertoi viereiselle pöydälle ruuasta ja viineistä juuri sellaisella intensiteetillä, mitä tällaisessa ravintolassa odottaisikin. Palvelu vaikuttaisi siis olevan laadultaan epätasaista.
Sisustus tuntui jakavan mielipiteitä, mutta minusta ravintola oli viihtyisä, sopivan pieni ja tunnelmallinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 49€ Tillagt: 14.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: KOKORO Sushi (Vallila) sushi

Olen käynyt Kokoro Sushissa kahdesti:

Ensimmäisellä kerran hain mukaan lounassushit. Laatu oli ok, mutta himoitsemani grillatun lohen mukana tulleet rapunigirit eivät varsinaisesti parantuneet liekittämisestä. Harmillisesti lounaalla sushien vaihtaminen ei onnistu, vaikka Kokoro mainostaa itseään pick 'n' mix sushiravintolaksi.

Toisella kerralla söin paikan päällä lohibowlin. Teriyakilohi oli erinomaista: lohi oli kypsennetty täydellisesti ja kastike oli herkullista. Riisin kyljestä löytyi avokadoa, paprikaa, kurkkua ja papuja, jotka jäivät hieman vaisuiksi lohen rinnalla. Tämän annoksen syön varmasti uudestaankin.

Ravintola on pieni, mutta sympaattinen. Palvelu hieman töksähtelevää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 23.09.2017
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pasta Box Itäkeskus

Päivän tarjouksena oli ramen-keitto. Maku oli todella iso pettymys – ruuassa ei ollut muuta aasialaista kuin puikot. Lihaa oli liian vähän, chilit oli jätetty aivan liian paksuiksi renkaiksi ja keitosta puuttui kokonaan ramenille ominainen "lohdullisuus" ja rasvaisuus. Vaikka kyseessä on nimenomaan pastaravintola, edes itse pasta ei ollut hyvää.

Hyvänä puolena voi mainita sen, että hinta oli suureen annoskokoon nähden kohdallaan. Lisäksi pieni, pikaruokamainen ravintola erottautui ostoskeskusmiljööstä raikkaalla ilmeellään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 30.12.2016
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites