Muhku

16 Recensionen

Oman elämänsä ruokakriitikko, joka arvostaa runsasta makua, täyttävää kasvisruokaa, viihtyisää miljöötä sekä ystävällistä asiakaspalvelua.

Badges

Blog link

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Pizzeria Anesi pizzeria

Maultaan ihan ok pizza, mutta täytteitä olisi kaivannut lisää. Pohja mukavan rapsakka. Plussaa laktoosittomasta pizzajuustosta, ystävällisestä palvelusta ja siististä pizzeriasta. Mukavaa että Etu-Töölössäkin on tällaisia peruspizzerioita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 22.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ichiban Sushi Kamppi

Ei missään nimessä Helsingin parhaimpia sushirafloja. Hinta ok, mutta maku ja laatu eivät kerää kiitosta - ainakaan kasvisvaihtoehtojen osalta. Perushuttua, jolla saa nälän vietyä. Listalta lounassetin lisäksi tilatut tamagot olivat kohtalaisen surkea esitys.

Jatkossa menen mieluummin Sushibar+wineen tai Konnichiwan sushibuffaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pure Bistro

Kiva ravintola, joka ei kuitenkaan jostain syystä sytytä kasvissyöjää. Ruoka-annokset ovat kauniita ja palvelu ystävällistä, mutta kummallakaan ruokailukerralla en ole ollut vakuuttunut paikan erinomaisuudesta. Kasvissyöjän annoksissa panostetaan kikkailuun ruoan maun kustannuksella. Ruoka ei suinkaan ollut pahaa, mutta ei siinä mitään erityisen hyvääkään ollut.

Jos haluan syödä tämän hintaluokan ravintolassa, niin suuntaan jatkossa jonnekin muualle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.06.2014
Betyg: 2

Ei missään nimessä Helsingin parasta sushia, mutta nälkäiselle tämäkin uppoaa. Palvelu hidasta, väsynyttä ja tympeää. Paikka on välillä jopa lounasaikaan aavemaisen tyhjä, kun samaan aikaan muut ravintolat pullistelevat asiakkaita.

Kasvissetti oli ihan ok, ei erityinen. Pettynein oli inariin, joka oli katkaistu keskeltä kahtia ja laskettu siten kahdeksi kappaleeksi. Tuli huijattu olo. Riisillä ei myöskään mitään tekemistä sushiriisin kanssa.

Kerran myyjä aivasti käteensä ja jatkoi sen jälkeen sushieni pakkaamista. Tämä ei varsinaisesti nostattanut ruokahalua.

Suosittelen paikkaa etenkin niille, jotka kiireessä haluavat edullisen sushiboksin mukaansa tappaakseen pahimman nälän. Muussa tapauksessa suuntaisin esim. Sushibar + wine tai Konnichiwa-rafloihin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Loiste restaurang

Edes upea näköala ei pelasta näin intohimotonta ja väsynyttä ravintolaa. Eilinen ruokailukokemukseni oli ehdottomasti viimeiseni tässä ravintolassa.

Seurueen lounasta varten aikaa oli varattu max. 1,5h ja asiasta etukäteen ilmoitettu, mutta henkilökunta ei pystynyt pitämään siitä kiinni. Osa joutui poistumaan kesken, mutta laskussa tätä ei huomioitu, sillä menu-kokonaisuus oli etukäteen tilattu jokaiselle. Kasvisruokailijan alkusalaatti oli lähinnä huono vitsi, sillä lautasella nökötti kasa salaatinlehtiä, retiisiä, paprikaa ja lohkottuja tomaatteja. Tarjoilijat eivät tienneet, mitä lihaa muiden alkuruoka sisälsi ja se piti tarkistaa erikseen kokilta. Huonon ruoan lisäksi palvelu oli tympeää ja hidasta.

Jotenkin käsittämätöntä ja samalla surullista, että tällaisella paikalla sijaitseva ravintola tarjoaa näin ala-arvoisia ruokailukokemuksia kerta toisensa jälkeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Rulla

Herkullisia ja täynnä makua olevia rullia myös kasvissyöjille. Valinnanvaraa on mukavasti, ja kastikkeet ovat erinomaisia. Makuelämyksen kruunaa kestosuosikkini kikherne-bataattisalaatti.

Miljöö ei ole ehkä kaikista esteettisin, sillä Rulla on kaupan yhteydessä. Hyvä vaihtoehto onkin ottaa lounasrullat ja salaatti take awaynä.

Suosittelen maukkaita rullia lämmöllä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Konnichiwa sushi,buffet

Helsingin parhaimpia sushibuffetteja. Kasvissyöjien kannattaa kysyä lisää kasvisvaihtoehtoja henkilökunnalta, jolloin pöytään tuodaan mm. herkullisia avokadosusheja. Sushit ovat hyviä ja etenkin merileväsalaatti saa täydet pisteet.

Konnichiwassa ei tunnu olevan yhtä paljon asiakkaita kuin edeltäneessä Sushi N' Rollissa, vaikka sushit ovat edelleen erittäin hyviä. Ainoa miinus on, että inarisusheja tehdään nykyään toisella tavalla, jolloin niiden maku on keskivertoakin olemattomampi. Aiemman ravintolan inarit olivat kenties koko Suomen parhaita.

Suosittelen Konnichiwaa lämmöllä kaikille sushin ystäville. 15 euron lounasbuffet on erinomainen hinta-laatusuhteeltaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 05.06.2014
Betyg: 0

Restaurant: Singapore Hot Wok

Järkyttävän hyvää wok-ruokaa! Olen vienyt tänne useita kavereitani ja jokainen on ihastunut ruokaan. Isot annokset, jotka pursuavat makua ja rasvaa. Erinomainen hinta-laatusuhde. Maukkaita vaihtoehtoja myös kasvissyöjlle.

Tämä suosittu pikaruokatyylinen ravintola on varsin rauhaton. Annoksen voi toki ottaa mukaan, jos kauppakeskuksen hälinä häiritsee.

Suosittelen lämmöllä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.03.2013
Betyg: 2

Restaurant: Gringos Locos Helsinki tex mex

Mautonta liukuhihnaruokaa vähemmän laadukkaisa raaka-aineista. Suoraan paketista lautaselle isketty maissi kruunasi pettymyksen. Laatuun nähden ylihinnoitellut ruoat ja juomat.

Olen käynyt Jyväskylän ja Lappeenrannan Gringos Locosissa. Toinen kerta vahvisti käsitykseni siitä, että en enää ruokaile siellä. Asiakaspalvelu etenkin Lappeenrannassa oli huonoa.

Ravintolan miljöö oli varsin viihtyisä, mutta valitettavasti se onkin ainoa hyvä asia, mitä Gringos Locosista voi sanoa. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.03.2013
Betyg: 1

Restaurant: Thai Aroy

Roihuvuoren helmi! Annokset ovat suuria ja maistuvia. Paljon vaihtoehtoja myös kasvissyöjille. Ravintolan miljöö ei miellytä, mutta asiakaspalvelu on ystävällistä. Tämä on kenties parasta take away -thaimaalaista, mitä Helsinki tarjoaa.

Aukioloajat tuntuvat olevan viitteellisiä, sillä joskus ravintolan ovet ovat auenneet 30 min myöhässä ja tämän jälkeen ruoan valmistuminen on ottanut aikansa. Toisaalta kerran olen mös saanut ruokani mukaan, vaikka ravintolan olisi pitänyt jo sulkeutua. Elämää roihuvuorelaisittain. Ruoka on lähes aina valmistunut nopeasti ja takuuvarmalla laadulla.

Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.03.2013
Betyg: 1


Followers