Stängd

Ravintola Loiste

restaurang
Betyg 2.2 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (111)

Erittäin ystävällistä ja nopeaa palvelua. Ruoka oli maukasta ja hinta kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.08.2016
Betyg: 0

Hidas palvelu, pienet annokset. Ruokaa sai odottaa lähes tunnin samoin kun laskua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 15.02.2016
Betyg: 0

Hyvä ruoka, mutta epävarma ja epäonnistuva tarjoilu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 30.01.2016
Betyg: 0

Hirveää sähläystä. Menimme syömään isolla porukalla. Olimme varanneet pöydän 9lle mutta meitä tulikin kymmenen. Tarjoilija sai tämän vaikuttamaan ongelmalta - ravintola oli kuitenkin puoliksi tyhjillään, joten tilanpuutteesta ei ollut kyse. Kaikki oli hankalaa tilausten tekemisestä maksamiseen. Annokset olivat todella pieniä ja ylihinnoiteltu. Meitä palvellut tarjoilija oli joko harjoittelija tai sitten ei handlannut isoa porukkaa - ihmetytti tosiaan miksi oli laitettu kokemattomin palvelemaan isoa kööriä. Eipä tarvitse käydä toiste, nyt kun valokuvat terdeltä on käyty nappaamassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 17.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

illalla ravintolaan saapuessa sai odottaa kauan että ohjattaisi pöytään. Eikö tämän tasoissa ravintolassa ole hovia ollenkaan, kun tarjoilijat ohjasivat pöytään? Ravintolassa ei sillä hetkellä tosin ollut paljon asiakkaita ja jouduimme kuitenkin odottomaan ohjausta aika kauan. Ruoka oli keskin kertaista, pienet annokset ja hinnat todella korkeat. Näköala on ehdoton, mutta palvelun hitaudella, ruoka versus hinta ei kyllä toista kertaa tuo meitä takasin tähän ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0

Hieno miljöö, hyvää ruokaa, mukava palvelu. Olen käynyt kahdesti, kummallakin kerralla isossa seurueessa. Lohikeitto todella hyvää. Meillä ystävällinen ulkomaalaistaustainen tarjoilija, nauroi paljon ja tiputteli lusikoita. Pidettiin kovasti. Mietittiin muuten, kun viereemme tuli hienosti pukeutunut nuori pariskunta, heidät istutettiin keskelle käytävää, joka ihmetytti, sillä ikkunapaikoilla oli hyvin tilaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 27.09.2015
Betyg: 0

Alkupalana ollut chevice oli hyvä. muuten ruoka olii tylsää, Tällä hinnalla pitäis saada enemmän, 10 v, tyttö oli tosi pettynyt lasten annokseen, joka oli tosi aneeminen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 16.09.2015
Betyg: 0

Hieno miljöö mutta todella hidasta ja epäpätevää palvelua. Ravintola oli klo 14 jälkeen saapuessa aivan tyhjä mutta silti alkuruokia odotettiin reilu tunti ja pääruokia samanmoinen. Tarjoilija tuntui olevan aivan hukassa ja kaikesta piti käydä erikseen kysymässä, sen lisäksi niin ruoka kuin juomatilauksia meni väärin. Ruoka oli ok mutta annokset pienehköt vaikka niillä hinnoilla olisi odottanut jotain parempaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 0

Palvelu ystävällistä, odotusaika ei mitenkään kohtuuttoman pitkä, tilauksesta n. 20 minuuttia ja annokset pöydässä. Ravintola noin puolillaan asiakkaita. Pöytiin ohjausta joutui hetkenaikaa odottelemaan - hovimestari olisi paikallaan. Ruoka hyvää - annoskoko ehkä pienehkö todella nälkäiselle. Tosin näissä paikoissa tarkoituksena on syödä ns. pitkän kaavan mukaan eli alku-, pää-, ja jälkiruoka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 08.07.2015
Betyg: 0

Pärjää miljööllään, erinomainen palvelu. Paikan vetonaula on tietenkin miljöö. Kivaa funkkista, jota ei paljon näe. Ruoka ihan ookoo, mutta selvästikin hinnoissa ilmaa. Kuten muutkin, huomautan ruoan saapumisen kestosta. Meillä ei käynyt vielä häiritsemään, mutta läheltä liippasi. Henkilökunta erittäin hyvää, mistä iso kiitos. Meillä oli työkokous kabinetissa ja tarjoilija oli erittäin asiallinen ja piti hienostuneen etäisyytensä. Ei mitään päälleliimattua tuttavallisutta "mitä sulle"-länkytyksineen. Vaikka ruoka siis aavistuksen verran tyyristä, kokousjärjestelyt olivat erinomaiset, mistä pisteet, ja voin tulla toistekin samoissa merkeissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 12.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Kaivokatu 3 A, 00100 Helsingfors - Route
(09) 4337 6315
http://www.ravintolaloiste.fi