Hejosilv

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Tokyo55

Helsingin paras sushibuffet!

Paljon erilaisia rullia ja nigireitä tutusta lohesta ja ravusta ankeriaaseen ja mustekaloihin, eli vaihtoehtoja riittää joka makuun. Myös salaatit olivat erittäin herkullisen näköisiä, joskin itse ahdoin vatsani täyteen sushia niin salaatit jäivät sillä kertaa väliin.

Klo 12 aikaan kuulemma erityisen ruuhkaista, mutta itse kävin klo 14 tienoilla ja silloin oli ainakin reilusti vielä syötäviä ja ruuhkakin alkoi helpottaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 29.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Morrison's Grill & Green restaurang

Morrisonsin paljon puhutut burgerit ovat hieman yliarvostettuja. Hintaansa nähden saa kyllä reilusti syötävää mutta makuelämyksenä samaa kamaa kuin kaikkialla muuallakin... Lisukesalaatti annoksesta riippumatta aina sama, eli tilaat sitten lehtipihvin tai burgerin, rehut ovat samoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 29.10.2012
Betyg: 1

Restaurant: Sakura Ruoka

Kympin sushibuffet josta syömistä joka lähtöön.

Todella laaja valikoima erilaisia susheja kasviksista kaloihin. Aina tarjolla myös muutama majoneesisushi jossa majoneesimössössä kalaa, kasviksia ja mätiä. Erilaisia kasvisvaihtoehtoja tarjolla niin runsaasti että toisin tänne sellaisen sushinsyöjän joka vierastaa ajatusta kalasta. Miinuspuolena täytyy kyllä sanoa että riisiä on monesti aika paljon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Mange sud medelhavs-inspirerad

Ikinä ei ole Mangessa ollut mitään valittamista - päinvastoin. Palvelu pelaa, henkilökunta on asiansa osaavaa, ruuat on uskomattoman suussasulavia ja viinisuositukset ovat osuvia.

Erityisesti suosittelen kokeilemaan Mangen Bouillabaissea!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.10.2012
Betyg: 0

Restaurant: Fernando

Hyvää ruokaa ilman ihmeempiä kikkailuja. Erityisen suuren vaikutuksen teki listalta löytynyt kenguru sekä taikinakannella peitetty liharuukku Fernandos Hideaway. Annokset reilun kokoisia eikä nälkäisenä tarvitse lähteä matkaa jatkamaan. Ei mitään kovan luokan gourmeeta, vaan rehtiä ja hyvää perusruokaa järkevään hintaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.10.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers