korianteri

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (2)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Gaijin

Farangin pikkusisko tuo tuulahduksen Koillis-Aasiasta. Laadukkaat raaka-aineet, kekseliäät annokset ja makujen harmonia veivät kielen mennessään. Maistelumenu oli runsas ja monipuolinen. Viehättävä ympäristö ja kauniit kattaukset kruunasivat illan. Cocktailien maistelu jäi toiseen kertaan, mutta lista oli kutkuttava! Gaijin ei häviä Farangille!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 19.04.2011
Betyg: 1

Restaurant: Farang

Tätä on odotettu pitkään! Farang on tasokas kaakkoisaasialainen ravintola, joka täyttää kaikki odotukset.

8 hengen seurueemme kävi tutustumassa ravintolaan heti sen ensimmäisenä iltana ja oli aivan haltioissaan.

Ravintolan miljöö on tunnelmallinen ja huolella rakennettu. Valaistus on toimiva, ja ravintolan klubi on väreiltään ja tunnelmaltaan oikea helmi.

Palvelu oli välitöntä. Ensimmäisenä iltana se oli tosin paikoin vähän hidasta, mutta hyvässä seurassa se ei haitannut. Ja missä ravintolassa kaikki toimisi täydellisesti heti ensimmäisenä iltana?

Ruoka tässä paikassa on parasta! Farangissa pääideana on ruokien jakaminen. Tilasimme yhdeksän pääruokaa, jotka oli suunniteltu niin, että kaikki saattoivat maistaa kaikkia annoksia.

Ruoat tulivat pöytään sopivin väliajoin. Lautanen tyhjänä ei tarvinnut odottaa, eikä toisaalta mitään ruokaa tarvinnut syödä jäähtyneenä. Suosikkia ruokalajeista tuntui olevan mahdotonta löytää. Epäonnistumisia ei ollut.

Maistoimme pehmeäkuorista taskurapua, thai-tyylistä häränlihasalaattia, haudutettua härkää, rapeaa possua, rapeaa kirjolohta, aromaattista kanaa, mussaman currya (x2), ja vihreää thaicurrya rapujen ja kampasimpukoiden kera.

Liharuoat olivat pitkään haudutettuja, mureita ja maukkaita. Veitsi on tässä ravintolassa totisesti tarpeeton, koska lihaa leikkaa vaikka lusikalla!

Rapeaksi paistetun possun makea palmusokerikaramellikastike sopi annokseen niin hyvin, että rapea possu nousi monen suosikiksi; taskurapu puolestaan hyvin kirjaimellisesti suli suuhun.

Mussaman curry ja vihreä curry viettelivät voimakkailla mauillaan. Tulisuuttakin oli juuri sopivasti.

Voimakkaille, aromikkaille, makeille ja täyteläisille mauille vastapainoa tarjosivat inkiväärein ja korianterein maustetut kirpeänraikkaat salaatit, jotka kuuluivat moniin annoksiin. Maut erottuivat hyvin toisistaan, ja kokonaisuus oli hyvin harmoninen - eikä ollenkaan tunkkainen.

Jälkiruoaksi söimme kokoelmia Farangin jälkiruoista (2 henkeä/kokoelma). Pöytäseurueen suosikiksi nousi palmusokerikaramellin, tapioka-helmien ja passionhedelmän yhdistelmä. Myös kaakaopapukakku ja banaanivanukas sulivat suussa. Paahdetun kookoksen maku on ylittämätön!

Viehättävä yksityiskohta olivat cocktailit, jotka inkivääreineen ja yrtteineen kruunasivat illan.

55 eurolla sai syödä 9:ää pääruokaa, jälkiruokia ja juoda cocktailit sekä olutta/viiniä ruoan kanssa. Ja oli totisesti hintansa väärti.

Tätä ravintolailtaa muistelee mielellään, ja maut viipyilevät limakalvoilla. Suosittelen Farangia lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 05.08.2009
Betyg: 4


Followers

Followers (1)