Jarmoantero

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Flada 13

Käymme usein ulkona syömässä ja emme monesti ole syöneet maittavampaa illallista. Ruoka oli yksinkertaista mutta silti edukseen erottuvaa. Palvelu oli harvinaisen ystävällistä ja iloista. Siitä välittyi aito kiinnostus. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 28.10.2011
Betyg: 5

Restaurant: Ravintola OS

Kävimme lauantai-iltana syömässä meille suositellussa Osissa. Otin itse yllätysmenun, joka oli muuten hyvä, mutta annokset tulivat pöytään melko haaleina. Lisäksi nieriän lisukkeena tarjotut mung-pavut eivät oikein toimineet. Luomuhärkä pääruokana oli oikein hyvää, liha oli ehkä vetäytynyt turhankin kauan, sillä sekin olisi saanut olla lämpimämpää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.11.2011
Betyg: 1

Kävimme ystäväni kanssa kokeilemassa Putte´sin pizzaa kun paikasta on saanut kuulla paljon. Ikäväkseni joudun toteamaan, että pizza oli huono. Pohja oli todella sitkeä ja pöytä olisi tarvinnut pultata lattiaan kiinni ettei olisi tarvinnut pelätä tuopin kaatuvan.
Puolet pizzasta jäi syömättä, eikä olisi välttämättä kannattanut syödä ensimmäistäkään puoliskoa, mutta nälkä oli aika kova.
Sisään tullessamme kysyin baarimikolta, että menemmekö vain pöytään vai mikä on meininki? Tähän tomerasti todettiin, että tilaatte tästä ja sitten pöytään, tässä ei vielä mitään huonoa varsinaisesti ollut, mutta listaa pyytäessäni ilme oli aika vit....tuneen näköinen ja tiskiltä löytyi kastunut A4, johon oli printattu pizzat.
Palvelu oli sanalla sanoen huonoa ja vaikutti siltä, että v..tuako siinä kyselette.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.10.2011
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites