Köket är öppet

Papa Albert

Betyg 3.2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (51)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.01.2017
Betyg: 0

Kävin keväällä kympin päivillä. Papa Albert on persoonallisesta nimestään huolimatta S-ketjun hotellin ravintola. Siinä on puolensa. Huonoina puolina mainittakoon salin hotellimainen ulkonäkö. Hyviä puolia ovat salin väljyys, helppo lähestyttävyys ja se, että kokemukselta voisi olettaa tasalaatuisuutta. Aina ei jaksa yllätyksiä. Ravintolassa on myös erinomaiset saniteettitilat (kunhan löytää ne), kuten hotellivieraille kuuluukin olla. Albert on oiva paikka esimerkiksi jos haluaa ostosten lomassa vetäytyä vähän syrjemmälle lepäämään.

Ruoaksi otin Papa's Burgerin, jonka hinta oli kampanjan vuoksi vain 10 €. Lisukkeeksi sai valita perunaiset tai bataattiset ranskalaiset. Valitsin jälkimmäiset ja olin tyytyväinen tästä valinnan mahdollisuudesta. Hampurilaisessa oli selvästi sellaista home made -meininkiä. 160 g pihvin kypsyyttä kysyttiin asiakkaalta, ja sämpylä ei tullut suoraan marketin perhepakkauksesta. Ei siis mikään jenkkimättö -tyyppinen purilainen. Siinäkin on puolensa.

Ateria oli kympin hintaiseksi ihan ok, mutta sopivampi nimi olisi ehkä ollut Baby's Burger. Kipukynnykseni tämän kokoiselle annokselle olisi 13 €. Pari lisäeuroa voisin maksaa jos tarjoilija kertoisi liikuttavaa tarinaa, kuinka "sämpylään käytetyt siemenet on niitetty käsityönä, ja sämpylän välissä on Putte-possua Pohjanmaalta". Listahinta tälle aterialle on 20,00 €, mutta siinä pihvi on 200 g. Toivottavasti annos on siinä muiltakin osin hieman kookkaampi, sillä muuten en ehkä kokisi saavani rahalle vastinetta ja vatsaan täytettä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 05.10.2016
Betyg: 0

Luonaslistalla on ollut vaihtelevasti eri ruokalajeja. Pääosin ruoka ollut maittavaa.

Miinusta, ettei Edenred lounaskortti käynyt maksaessa. Lounassetelit kyllä kävivät.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.08.2016
Betyg: 0

Papa Albert, vanhojen tuttujen kesken Palbert, on Sokos-hotellin ravintola. Vuosien varrella se ei olisi tullut tutuksi, ellei se olisi tarjonnut Cityn Syö Helsinki -viikkojen aikana kympin tarjousannoksiaan. Niiden perässä päädyimme Albertinkadulle edellistenkin Syö-viikkojen aikana.

Kympin tasarahalla otin Diavola-pizzan, johon tuli salamia, mozzarellaa ja paahdettua paprikaa. Pizza oli tasarahan esityskin. Papa Albertin pizza hukkuu valitettavasti pizzojen kasvottomaan mereen jättämättä muistijälkeä jälkipolville. Seuralaiseni puolestaan otti kympillä Papa’s Burgerin bataattiranuilla. Jäin käsitykseen, ettei sekään herättänyt sen suurempia intohimoja, mutta ajoi asiallisesti asiansa.

Sehän näissä Syö-viikoissa on mainiota kerta toisensa jälkeen, että välillä alennusprosentit huitelevat hyvissä lukemissa. Papa Albertin tapauksessa Diavolan oikea hinta on 16,50 € ja burgerin 18 € eli molempia saa muutoinkin kuin vain Syö-viikkojen aikana. Osa ravintoloista nimittäin räätälöi viikkoja varten omat annoksensa, joten niiden hinnoittelusta ja alennusprosenteista on mahdoton sanoa mitään. Osa ravintoloista vastaavasti tiputtaa normilista-annoksen hintaa vaikkapa kolmella eurolla, mikä tuntuu tietysti naurettavalta. No, saahan sillä mainosta ja uusia kävijöitä.

Palbertin sisustus ja palvelu tuntuvat asettuvan samalle janalle ruokien kanssa. Miljöö on melko geneerinen eikä halua ärsyttää tai herättää muitakaan tunteita kävijöissä. Palvelu sujui tavanomaisesti, mutta oli melko hidasta.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.06.2016
Betyg: 0

Hauska ja mukava henkilökunta sekä mahtava palvelu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.10.2015
Betyg: 0

Loistava palvelu ja huumorintajuinen henkilökunta! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.10.2015
Betyg: -3

PETTYMYS la 21. 03.15 klo 16.20-18.45. Tilaamisen ja kuoharin saapumisen jälkeen meitä ei huomioitu mitenkään: ei kaadettu lisää juomaa laseihin, ei kysytty onko annos ok ym. Ruoat alkuruoasta jälkiruokaan tulivat todella hitaasti vaikka paikka ei ollut likimainkaan täysi, mennessämme vain 1 asiakas. Tilaamani pasta mauton ja kuivahko, jälkiruoka Tuplasuklaa oli herkullinen, jos sen olisi rauhassa enää ehtinyt syödä. Olimme menossa teatteriin klo 19 ja kuvittelimme ehtivämme syödä hyvin ja rauhassa vaan ruokien ja laskun viipymisen vuoksi myöhästyimme jopa teatterista. Kun vihdoin saimme jälkiruokamme klo 18.30 pyysin samalla laskun tuomaan heti mainiten että menemme teatteriin klo 19. Ei tullut laskua, hotkimme jälkiruokamme ja tarjoilija vain jutteli kassan luona ilmeisesti vuoronsa päättäneen tarjoilijan kanssa. Poistuimme 19.45 ilmoittaen tarjoilijalle ettemme ehdi enää laskua odottaa, lisätköön sen huoneemme laskuun. Emme saaneet edes pahoittelua tarjoilijalta. Ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 24.03.2015
Betyg: 0

ulkonäkö/ sokoshotelli hämää. yllättävän hyvä italialainen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.12.2014
Betyg: -1

Kerrankin pizzanpaistamisessa oli käytetty mielikuvitusta ja lopputuloksena oli maukas ja erilainen ruoka. Seuralaiseni piti tilaamastaan pastasta. Hänen mukaansa sana "hyvä" olisi loukkaava ilmaisu, koska pasta oli niin herkullista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Lounaalla käynyt muutamia kertoja ja tulee aina edelleen mentyä jos on iso nälkä.
Hyviä makuja ja kivaa salihenkilökuntaa.
Mielestäni parempi kun saman kadun "Olipa kerran"-ravintola.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.07.2014
Betyg: 0


Läge

Albertinkatu 30, 00120 Helsingfors - Route
+358 50 3883 362
http://www.papaalbert.fi

Options