Unknown

Ravintola Bröd Punavuori

Rating 3.9 / 5

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Arkipäivän aamupala maksoi tyypillisen viikonloppubrunssin hinnan, mutta ei käytännössä eronnut normaalista hotelliaamupalasta. Toki jotkin ainekset, kuten mehu ja hillot, olivat keskimääräistä laadukkaamman oloisia, mutta valikoima oli kaiken kaikkiaan vähän suppeahko hintaan nähden. Esimerkiksi ne nettisivulla mainostetut "tuoreet makeat leipomukset" loistivat poissaolollaan, elleivät valmisdonitsin näköiset pallot sitten olleet niitä - ei tehnyt mieli maistaa. Sellaisia kuivia keksejä kyllä oli laatikkokaupalla... Samoin juusto- ja leikkelepöytä toi mieleen jonkun tavallisen keskitason hotellin aamupalan.

Ei nyt pidä kuitenkaan käsittää väärin. Aamupala oli ihan hyvä ja palvelu pelasi (mm. oma kahvikannu pöytään), mutta hinta vain tuntui suolaiselta, kun samaan hintaan saa monessa paikassa huomattavasti monipuolisemman brunssin, jossa on ehkä jotain mukavia yllätyksiäkin...

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 24€ Added: 27.10.2017
Rating: 0

Casual dining. Nappisuoritus. Kaikki tilaamamme ruuat olivat todella hyviä , alusta loppuun. Ei mitään ylimääräistä piperrystä (hyvässä mielessä) mutta silti kaunis esillepano. Entrecote pihvi oli yksi parhaista miesmuistiin. Täällä oli todella mukava ja rento fiilis. Ehkä sisustus aavistuksen kylmä ja tylsä? Tarjoilu pelasi moitteettomasti eikä laskukaan ollut päätä huimaava. Tänne uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 09.02.2017
Rating: 2

Kävimme perheen kanssa päivällisellä ravintola Brödissä. Launatai-iltana klo 18 olimme ravintolan ainoat asiakkaat.Sisustus oli erittäin tyylikäs ja palvelu ystävällistä. Juomatoiveet kysyttiin heti ja ruokalistat esiteltiin. Tarjolla oli kuukauden 3 ruokalajin menu, parsa menu sekä ala carte lista. Parsalistan annoksia sai sekä alku- että pääruokana. Juomien kanssa pöytään tuotiin tuoretta lämmintä leipää ja voita, olivat herkullisia. Seureemme tllasi kaksi alkuruokia: valkosipulietanat olivat todella maukkaita ja krutongit päällä olivat mukava lisä. Parmesan gratinoidut tankoparsat ilmakuivatulla kinkulla taas olivat niin suolaisia, että meinasivat jäädä syömättä.
Pääruuaksi tilasimme kaksi nieriä annosta, kaksi maissikanan rintaa ja yhden tankoparsa ja korvasienimuhennos annoksen.
Kana-annoksessa oli luullinen rintapala, perunakakku ja ryytisinappikastike sekä vihreitä papuja ja marinoituja annoksia. Kokonaisuus oli onnistunut, mutta kana olisi saanut olla aavistuksen mehukkaampi ja perunakakun happamuus/imelyys ei ollut omaan makuuni.
Nieriä annoksessa oli herkulliset rapeaksi paistetut nieriäfileepalat, lisukkeena jokirapukastike. Brödin ruokalistassa ei kaikkia lisukkeita mainita ja erään seuruueni ei niin miellyttäväksi yllätykseksi nieriä annoksessa oli edellisten lisäksi savukalaterriini. Jos tämän olisi jo listasta voinut lukea olisi annos jäänyt tilaamatta.
Parsa-korvasieni annoksessa vihreä salaatti ja siihen kuuluva vinegretti oli kottu ja kaadettu koko annoksen päälle. Annoksen tilaaja olisi mielellään syönyt korvasienimuhennoksen ja kirpeän vinegretin erikseen. Muuten annos oli onnistunut.
Listalta puuttuva, mutta tarjolla oleva valkosuklaa creme brulee vadelmien ja mintunlehtien kanssa oli erittäin herkullinen. Kahvit tarjoiltiin ihanista arabian astioista.
Pienistä miinuksista huolimatta ilta oli nautinnollinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.05.2016
Rating: 0

Ensimmäistä kertaa mutta varmasti tulemme uudelleen. Tasting menu oli herkullinen. Lempeät ja puhtaat maut olivat kohdillaan.
Alkuun broilerin maksaa ja briossia ja puhajuuri vaahtoa ja vuohenjuustoa. Pääruokina rapuliemessä haudutettua kuhaa, kukkakaalia ja rapulientä sekä paahdettua härän entrecotêa, puikulaperunapyrèe ja tummaa sinapinsiemenkastiketta. Jälkiruokina inkiväärivaahtoa, jäätelöä, omenaa ja maustekakkua sekä puolukkavaahtopuuroa ja jäätelöä.
Ruoka ja viinit sopivat hyvin yhteen ja palvelu oli rentoa ja asiakkkaan huomioivaa.
Ainoa pieni puute oli nimenmukaisten leipien puute.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 25.10.2015
Rating: 0

Ihana maistelumenu Brödillä. Otimme 6-7 ruokalajin maistelumenun, ja lähes jokainen ruoka oli mieleenpainuvan maukas. Alkuruuissa oli mm. pikkelöityjä tomaatteja ja superrapeita muikkuja. Pääruuissa (kala-kasvisruokavaliolla) hyvää siikaa korvasienikastikkeella ja ihanaa lohta. Jälkiruuatkin menivät nappiin ja elokuu näkyi mm. karviaishillokkeessa. Ravintolan nimi ei menussa näkynyt, vaan läpi ruuan oli tarjolla yhtä, tosin maukasta, vaaleaa sämpylää. Palvelu oli jouhevaa ja ruuista kerrottiin asiantuntevasti. Sisustuksessa paistoi läpi hotellimaisuus, mutta tila oli kuitenkin viihtyisä. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, ja soisin muidenkin löytävän paikan! Nyt perjantai-ilta oli ihmeellisen hiljainen, johtui kenties Flowsta ja juhlaviikoista?

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 15.08.2015
Rating: 0

ÕStayed at the hotel. The breakfast was ok, not so abundant but all the basics were there with good quality. The a la carte dinner one night was something new and fantastic, really. The flavours were familiar (to me as a Finn) but in a modern, clear, fresh and very sofisticated way.

We had the menu with cucumber sorbet and shrimp for starters, salmon with spinach and okra for the main, and rhubarb clafoutis with strawberry-rose water sauce.

The athmosphere also represented the Finland as I see it today: mixture of everything ( jazz music, salsa, cosy lighting mixed with this homy food with fine dining twist...). Definitely will return to the restaurant.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 28.06.2015
Rating: 0

Brödissä aamiaisella. Odotukset oli hilattu melko korkealle, kun käppäilimme Bulevardilla kohti Brödiä. Buffet-aamiainen oli netistä katsellessa kuulostanut poikkeuksellisen hyvältä – paremmalta kuin kasvottomissa ketjuhotelleissa.

Valikoima yllätti kapeudellaan, mutta siinä missä monessa muussa paikassa laatu korvaa määrän, niin nyt ei aivan niinkään käynyt. Toki, laadukasta tavaraahan täälläkin tarjoiltiin, mutta mitään poikkeuksellista ei esillä ollut. Leipä ei jäänyt mieleen ja kahvikin oli tasaista suorittamista. No, okei: munakokkeli nousi yllättäen all-time-best-listan kärkeen(!). Palvelu oli viritetty huippuunsa, mikä johtunee vaativista hotellivieraista. Tila ei ollut kummoinen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 15.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Bulevardi 26, 00100 Helsinki - Route
09 4784 0111
http://www.brod.fi

Options