Avautuu 12:00

Coccola

välimerellinen
Arvosana 2.1 / 5

Ravintola Coccola Linnanmäen Ravintolamaailma Kattilassa on tuulahdus Välimeren makuja Lintsin hulinan ja vilinän keskellä. Koko perhe on benvenuto!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (18)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kokemukseni kyseisetä ravintolasta on surkea! !!
Menussa oli muistaakseni vain 4 tai 5 pizzaa joista vain yksi kinkun kanssa.
Tilasin kinkkupizzan siinä toivossa ,että ymmärtävät tuoda menussa olevilla aineksilla kinkkupizzan. Lopputulos on se, että sain pizzapohjan tomaattimurskeella, KUIVATULLA KINKULLA ja vähän juustoa. Vasta sitten kun söin omani huomasin että kaverilla on sama pizza erinäköisenä eli eri aineksilla! Sitten kun yritin selvittää miksi minulle tuotiin tälläinen vajaa pizza niin vastaukseksi sain kuulla, että minähän tilasin pizzan kinkulla. Kysyin alennusta en saanut sitäkään. Ja odotusaika tosiaan 45minuuttia pizzassa. Tarjoilijan palvelu todella huono.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 14.09.2014
Arvosana: 0

Paljon ravintoloita takana kotona ja ulkomailla, mutta surkein kokemus ikinä! Odotimme paria pitsaa ja yhtä salaattia lähes kaksi tuntia lapsi mukana ja ravintola ei ollut edes puolillaan. Ala-arvoista osaamista sekä salin että keittiön puolella. Pilasi miltei koko Linnanmäki reissun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 0

Palvelu todella hidasta - keittiö joutui tuomaan tilauksia saliin kun tarjoilijat eivät ehtineet. Syömäni pizza oli yksi huonoimmista pizzoista mitä olen ikinä syönyt - yksinkertaisesti pizzan tomaattikastike maistui siltä kuin se olisi otettu suoraan säilyketölkistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.05.2014
Arvosana: 0

Odottamatoman hyvä kokemus: Loistavaa Lohta välimeren tapaan. Kävimme perheen kanssa Litsipäivän päätteeksi, seitsemän maissa. Tullessamme paikka oli vielä puolitäysi, lähtiessämme olimme suunnilleen viimeiset asiakkaat. Palvelu oli hyvää ja lapset olivat erittäin tervetulleita, eli taitavat yrittävät parantaa viime vuodesta. Muun perheen tilaamat pizzat ja pastat olivat hyviä, italialaistyypisiä, muttei mitenkään erikoisia. Esim. pizzapohja olisi voinut olla lähempänä alkuperäistä Napolitana/Romana tyyliä, mutta ei se nytkään pahaa ollut, tosin vähän kallista laatuun nähden. Mutta niin nämä Litsin paikat taivat kaikki olla, kalliimpia kuin ympäristössä.

Mutta siis itse kokemukseen: Lohta välimeren tapaan fenkolipedillä oli aivan ihanaa. Pienehkö, italialaistyyppinen annos: lohi, kirsikkatomaatteja, ja fenkolipeti. Lohi oli ainakin näin lauantaina tuoretta ja sopivasti paistettua, kirsikkatomaatit kunnolla kypsiä eikä puoliraakoja niin kuin Suomessa usein. Ja sitten: fenkolipeti vei kielen mukanaan. En voi muuta kuin suositella; nuori (kolmekymppinen) kokki oli ylittänyt itsensä. Tämän fenkolipedin maku on varsin voimakas, siitä eivät ehkä kaikki pidä. Mutta minä pidin. Aivan loistavaa!

Ruoan laaduksi kuitenkin vain "suosittelisin", koska varsinkaan pizzat eivät pääseet samalle tasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 07.05.2013
Arvosana: 1

Uudistettu ravintolankokonaisuus oli pettymys. Tila oli ahdas ja meluisa, ja ruokailukokemus jo siksi rasittava. Coccolan tarjoilu hoidettiin tympeästi, vaikka tilauksemme kyllä haettiin nopeasti. Itse pitsoja saimmekin sitten odotella noin kolme varttia. Tämä oli yllättävää, koska ravintola ei sillä hetkellä ollut täynnä ja ravintolan menu on lyhyt ja pitsapainotteinen. Ystäväni bolognesepitsa oli hyvänmakuinen, omasta margaritastani puuttui maku kokonaan. Täytyy todeta, että se oli huonoin margaritapitsa mihin olen törmännyt. Pohja sinänsä oli ok ja reunat rapeat. Sen verran ikävä kokemus kuitenkin oli kyseessä, että toista kertaa emme Kattilaan mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0

Hyvä lisä Lintsin tarjontaan. Coccola toimi ihan odotusten mukaan. Lintsin Kattilan ravintoloilta odotti selkeästi parempaa laatua huvipuiston aikaisempaan tarjontaan, eikä Coccola siinä mielessä pettänyt. Pizzat toimivat ja palvelu oli sujuvaa. Hintataso vähän yli odotusten ja alkoi heti mietityttää, olisiko varaa tulla isommalla joukolla. Eniten kuitenkin hämmentää koko Kattilan perusperiaate, että koko seurueen pitää syödä lähtökohtaisesti yhdessä ja samassa ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.08.2012
Arvosana: 1

paikka oli kiva, ruoka oli hyvää mutta palvelu oli suorastaan ala-arvoista. tarjoilija oli alentuva ja suorastaan törkeä. seurueessamme oli lapsia (hei come on, ollaan Lintsillä) ja meille annettiin ymmärtää että tämä paikka ei ole tarkoitettu lapsille!!! äiti * 2 oli todella raivona tarjoilijan käytöksestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.08.2012
Arvosana: 0

Ihan ok paikka, tosin mikään ei erityisesti säväyttänyt. Suhteellisen suppea lista josta hiukan nirsomman oli vaikea löytää mitään. Seurueemme söi vain pääruuat, salaatteja ja pastaa, jotka kaikki olivat hyvin perustasoa, ei mielestäni ehkä ihan hintansa väärti. Palvelu oli nopeaa mutta hieman kylmäkiskoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tivolikuja 1, Linnanmäki, 00510 Helsinki - Reitti
050 4319999
http://www.coccola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita