Kitchen is open

Max's Cafe

Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (55)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hämmentävän hyvä hinta/laatu&viihtyvyys-suhde.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.03.2017
Rating: 0

Mukava kahvila, hyvät antimet. Hieman nuhjuinen, mutta kodikas ja siisti. Pari kertaa testattu ja varmasti tulee mentyä uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.08.2016
Rating: 0

Aina kun olen kahvilassa käynyt (yli 10 kertaa) olen ollut tyytyväinen. Paikka on pieni ja lounasruuhka tuntuu joskus pienenä odotteluna, tai että päivän herkulliset salaatit voivat olla loppu. Siinä tapauksessa päädyn päivän keittoon, joka on aina hyvä ja täyttävä, eikä ole todellakaan hinnalla pilattu! Palvelu on ollut aina hyvää. Suosittelen capuccinoa ja porkkanakakkua, todella hyvää!

Kesällä istutaan ulkona katselemassa Munkkiniemen menoa, talvisin istutaan sisällä ja luetaan kirjaa, päivän lehtiä, tai jutellaan muiden kahvilaan poikenneiden kanssa. Tää on mun paikka, olohuoneen ja aamiaispöydän jatke.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 09.09.2015
Rating: 0

Max's cafen pulla pelastaa päivän kuin päivän! Parempaa ei saa edes mummolasta. Aina tuoreita ja itseleivottuja, ei mitään pakastepullahöttöä. Tarkennuksena vielä, että pullaa en muuten juuri koskaan syö, mutta Max's cafessa se on ehdoton valinta! Max's cafe ei ole trendikahvila, vaan munkkiniemeläisten olohuone. :)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 5€ Added: 25.07.2015
Rating: 1

Hyvä hinta-laatu suhde ja mukavan kotikutoinen kahvilatunnelma! Lounaskeitot ja salaatit hyviä, kulmakunnan kohtaamispaikka. peukku!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.03.2015
Rating: 0

Viihtyisä kahvila. Hyvät täytetyt leivät sekä itsetehdyt pullat joissa hinta kohdallaan. Palvelu ystävällistä mutta henkilökuntaa liian vähän. Lauantaina keskipäivän aikaan yksin työskentelevälle mahdoton tehtävä korjailla sekä tiskejä pöydiltä että palvella asiakkaita kassalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.01.2015
Rating: -1

Ne jotka narisee ja valittaa ko. kahvilasta tavalla tai toisella, voitteko käydä jossakin muualla. Paikan ilmapiiri kärsii tälläisista ihmisista. Suututtaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.11.2014
Rating: -8

Huokeat hinnat ja loistavat itsetehdyt leivonnaiset tuovat kahvilaan aina uudestaan! Henkilökuntaa vain on aivan liian vähän ja työntekijät vaikuttavat stressaantuneilta juostessaan kaaoksen keskellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 08.10.2014
Rating: -1

Henkilökunta jutteli omiaan koko palvelutapahtuman ajan. Tilaamani piiras levähti lautasella isoksi märäksi kasaksi. Mikrotus jätti piirakan kylmäksi, erikoiskahvi oli kylmää. Koetin antaa palautetta piirakasta, mutta palvelualttiit tyttöset eivät noteeranneet läsnäoloani millään lailla. Kamala kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2014
Rating: 3

Menin klo 11 hakemaan lounaaksi salaattia. Palvelua ei meinannut saada ja kun vihdoin sai, ei päivän salaatti ollut valmista. Sanottiin kuitenkin, ettei valmistamisessa mene enää kauaa. Odottelin hetkisen tiskillä ja kun mitään ei tapahtunut, kysyin uudelleen, tuleeko salaatti kohta. Asiaa käytiin kysymässä keittiön puolelta ja vastaus olikin tällä kertaa, ettei osata sanoa, kauanko siinä vielä menee. Samaan aikaan keittiön puolelta kuului koko ajan kovaäänistä mukavaa jutustelua, joka ei kyllä antanut sellaista kuvaa, että asian eteen tehtäisiin jotain. Puolen tunnin ruokatauko ei anna paljon varaa odotella, joten katsoin parhaaksi lähteä enkä aio uudelleen palata.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.08.2014
Rating: 2


Location

Munkkiniemen Puistotie 7, 00330 Helsinki - Route
044-5890096

Options