Köket är öppet

Kellohalli

Betyg 3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (56)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hauska idea. Lounasbuffet ja pitkät ruokapöydät.. Erittäin hyvät maut. Salaatit ja leipä todella hyvää. Paikka oli sottainen lounastelijoista. Ei pahemmin kukaan siivoillut.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.02.2017
Betyg: 0

Piparjuurihärkää, bataattiperunapyreetä ja tuoreita yrttejä 9,90 € (L,G). Ensimmäisenä sisään astuessa Kellohalliin tulee herkullinen tuoksu ja fiilis vau miten hienot puitteet.

Salaattipöytä oli oikein kohdallaan ja vatsansa olisi varmasti saanut täytettyä pelkällä salaatillakin. Tunnelma kuitenkin lopahti, kun tuli piparjuurihärän vuoro. Nimi antaa olettaa paljon. Kyseessä oli kuitenkin vetistä, mautonta riivittyä possua. Mukaan oli eksynyt myös kalvoja jonka jälkeen ruoka jäi pöydälle. En löytänyt tästä mitään makua porsaan ominaismaun lisäksi. Epäonnistunut suoritus siis.

Kahvi oli hyvää ja laadukasta. Jälkiruokaa ei ole lounaalla tarjolla. En kuitenkaan anna tämän yhden kokemuksen latistaa ravintolaa vaan tulen vierailemaan täällä uudemman kerran tarkistaakseni oliko kyse yhden päivän laadun notkahduksesta vai yleisestä tasosta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.10.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

The food (lunch and the pizzas) and the atmosphere are excellent, if only it wasn't for a certain lunch-time cashier/bartender whose service is always arrogant: no smile, no greetings, no thankyous, merely stating the price and receiving the cash.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 17.07.2016
Betyg: 0

Arrogant service. Very expensive drinks (11 euros for a GT) not well made.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Lounaan kasvisruokien hinta-laatu ei kohtaa. Trendialue, mutta ei huomioida lainkaan kasvisruokailijoita? Buffessa tarjolla vain lihaisia ruokia, kasvisruokailijat joutuvat maksamaan toista kymppiä lounaasta, ja laatu vaihtelee liikaa, viimeksi ruoka ei uponnot lainkaan. Kokit näyttävät kyllästuneiltä, musiikki pauhaa kovaa. Lounaalta oli myös loppu levite leivän päälle, salaattikastikkeita ei dippikastikkeita lukuunottamatta lainkaan. Voi kun mielellään kävisin ja tukisin paikallista, mutta näillä hinnoilla ja valikoimmilla karkoitetaan helposti pois. Onko kasvisruoan lisääminen buffeeseen liikaa pyydetty? Miljöö muuten kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0

Lounaalla possu oli hieman kuivaa mutta makujen sinfonia kuitenkin niin loistava ja kekseliäs että kaipaan pian takaisin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 19.10.2015
Betyg: 0

Olen pari kertaa käynyt buffet-lounaalla ja molemmilla kerroilla ruuan laatu ja maku ovat olleet aivan erinomaisia - hinta silti vain 9,90 euroa. Musiikki mukava ja tunnelma rento. Erinomaista vaihtelua monessa muussa paikassa tarjottavalle enemmän tai vähemmän einesruualle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 21.07.2015
Betyg: 0

Ruoan laatu parhaimmillaan loistava isolla ällällä ja huutomerkeillä, ei kuitenkaan joka päivä pomminvarmaa. Toisinaan aiheuttaa pettymyksen. Miljöö erittäin viihtyisä ja pöytiin tarjoiltavien annosten esteettisyyteen on panostettu. Kasvisannosten perään buffetissa kyseltyäni vastaan pariin otteeseen tullut lähinnä tuhahtelua. Toisella kertaa tyydyin sitten pelkkään salaattiin. Mahdollisesti hyvin stressaava paikka olla töissä, asiakkaita lounasaikaan todella paljon. Kasvisruokavaihtoehdon yhtäkkinen hinnankorotus 9,90 eurosta 14,90 euroon saa minut pysymään poissa. 15 euroa ihan ok hinta niistä parhaimmista makuelämyksistä, joita paikalla on ollut tarjota. Lounasaikaan hinta omalle budjetilleni kuitenkin aivan liian suolainen. Kyynel.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

Buffet oli hintansa väärti. Salaatti ok ja lämmin ruoka sweet chili härkä maultaan aivan erinomainen. Tehdashallin on annettu olla rouhea, kattoon oli asennettu vähän fylliä kaiun vähentämiseksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.06.2015
Betyg: 0

Tilasin lounaaksi Halloumisalaatin joka oli melko heikko esitys: Halloumi oli paistettu kokonaisena viipaloimatta jolloin tuloksena oli täysin kylmä juusto jossa on muutama parilan tekemä tumma viiru. On ehkä makuasia millä kokonaisuuden saa toimimaan, mutta appelsiini, ananas yhdistelmä oli todella hapan ja toimi huonosti kylmän juuston kanssa. Sääli sillä paikan ulkonäkö lupasi paljon enemmän.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0


Läge

Työpajankatu 2, 00580 Helsinki - Route
010 2818 244
http://www.kellohalli.fi/