Opens at 10:00

Golden Pizza Kebab

Rating 4.5 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (15)

Kannelmäen paras pizzeria / kebab-paikka, aina hyvää ruokaa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.01.2020
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kannelmäen paras pizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

kepap riisi hyvä! kun tilattu kotiin pizza pizzasta uupui yksi täyte eli tarkista tuote ennenkuin ostat saat edullisemmin kun miinustaa puuttuvat osat. muuten tuli noin 30min ja lämpiminä ovelle

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2015
Rating: 0

Sinänsä tuttu paikka mutta muutamalla viimekerralla sekoilua täytteiden kanssa. Täytteitä puuttuu toisesta pizzasta ja toiseen vastaavasti lisätty siihen kuulumatonta. Lisääminen ei sinänsä haitallista, mutta jos valkosipulia lisätään kysymättä henkilölle joka ei voi sitä sietää niin asiassa on ongelma. Puuttuvat taasen raivostuttavat koska niistä on kuitenkin maksettu. Otimme aina mukaan joten täyteyllärit huomataan aina vasta kotona. Kerran ovat yrittäneet kusettaa tarjouksiensa kanssa, jo ovat aikoneet veloittaa kahdesta pizzasta erikseen oman hintansa, vaikka heillä on esitteessäänkin "pakettitarjouksia". Esim. 2 pizzaa 15e, ja siihen tapaan.

Viimeisin kerta oli sitten se viimeinen kerta. Tilattu pizza ok, tosin 1 täyte puuttui. Mutta ohessa tilatusta kebabista valkosipuliperunoilla oli syömäkelvotonta se 60% ainakin. Ja minä en ole ronkeli! Kaikki iso kasa valkosipuliperunoista haisi ja maistui todella todella kummalliselta. Jotain niissä oli pahasti vialla, eivätkä ne edes maistuneet valkosipulilta oudon sivumaun lisäksi. En uskaltanut syödä, eikä se kovin miellyttävääkään olisi ollut. Syötäväksi jäi haalea liha ja vetinen salaatti. Kyllä nää vähän tämmösiä ylläripaikkoja on, ikinä ei tiedä mitä saa. Joo, kiitti ja näkemiin! Ei mennä enää...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 28.11.2014
Rating: 0

Tilasin Iskender-kebabin kotiinkuljetuksella, tuli täysin syömäkelvoton ja kylmä annos. Oli liha jääkylmää alta. Kebablihan laatu oli huonontunut selkeästi. En tilaa enää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 27.11.2013
Rating: 0

Surkeaa asiakaspalvelua. Ekalla kerralla yksi työntekijöistä kaivoi nenäänsä pizzanteon lomassa ja viime kerralla sain kahden tilaamani pizzan sijasta yhden sekä ropan vittuilua laskutaidoistani. Anteeksipyyntöä ei kuulunut. Boikotoisin jos lähellä olisi toinen yhtä hyvä pizzeria.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.11.2013
Rating: 0

Ehdottomasti jopa koko Helsingin kebabpizzerioiden parhaimmistoa. Ei uskoisi vanhalta ostarilta löytävänsä näin mainiota paikkaa. Sisustus on siisti ja kivipöydät suorastaan tyylikkäät. Kesällä lisäksi muutama pöytä löytyy myös ulkoa. Ruoan tekevät kunnolla ja asiakkaita kohtaan ovat ystävällisiä.
Kebab-annokset ovat osoittautuneet todella maukkaiksi, perunat on paistettu rapeiksi ja liha on sopivan ohutta sekä suoraan vartaasta leikattua. Iskender sisältää reilusti jogurttia ja myös riisiä leipäpalojen lisäksi. Kebabkastike myös hyvää, joskin siitä tulee myös miinusta; tulisella kastikkeella pyydetyissä annoksissa tulisuutta ei ole koskaan ollut yhtään! Pöytämausteena onneksi on Tabascoa jolla puutetta hieman pääsee paikkaamaan.
Myös kasvissyöjille löytyy vaihtoehtoja, täysin vegaanisenakin rapeita falafeleja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 04.06.2013
Rating: 0

Ostariylläri.
Ylistyksien vuoksi on tehtävä arkiseikkailu Kannelmäen vanhalle puolelle, Kultaiseen pizzakebulaan. Lumisateen keskeltä ihasteltuna GPK näyttää jopa viihtyisältä. Himmeä valaistus viehättää välittömästi, tehden paikasta arvokkaamman oloisen. Ruokailijoissa riittää. On teiniä, on pappaa. Perheyritykseltä vaikuttaa, isää. äitiä, isoisää ja lastenlasta riittää. Hymyillen asioidaan.

Tilaan perinteisen meksikaanopizzan, ystävälle kebua salaatilla. Hyvä ulkomuoto ja paistoaste heti ensikatsauksella. Juustoa on pirusti. Kunnon pepperonislaissit ja riittävä määrä pääainetta. Mozzarellakin maistuu - kerrankin. Pohja on yksi parhaista ikinä. Tabascoja ei todellakaan kaipaa.

Kaveri kehuu kebabin lihaslaissien ohuutta ja makua vuolaasti. Soosseja on runsaasti molempia. Jo valmiiksi aterioinut ystäväni syö annoksen loppuun asti. Hyvännäköinen on tämäkin annos. Mukana myös pari slaissia leipää seesamsiemenillä. Erihyviä ne, minun mahassani.

Otamme mukaan vielä uunipastaa kolmannelle osapuolelle. Sieltäkin suunnasta saapuu kehuja annoksen maku- ja kokoasioista. Pastaa valmisteltiin asenteella.

Hinnat eivät päätä huippaa, keskihinnat kasin luokkaa. Kaupungin parhaiden pikaruokaloiden vertailussa tämä kannelmäkeläinen Salaisuus nousee kärkisijoille. (Pisteytykseen suhtauduttakoon pizzakebabkategorian sisällä.)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 26.02.2013
Rating: 5

Kebab ranskalaisilla oli yksi parhaista mitä olen syönyt Helsingissä. Ravintola oli viihtyisä ja tilava. Lounasaikaan saa kebabin, limun, salaattipöydän ja kahvin 7€. Suosittelen tulemaan kauempaakin nauttimaan tästä paikasta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 19.01.2013
Rating: 3

Hyvät kebabsetit ja paikassa on omanlaistaan poikkeuksellista viihtyvyyttä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 08.10.2012
Rating: 3

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Vanhaistentie 3, 00420 Helsinki - Route
09-440450
http://goldenpizzakebab.pizza-online.fi/

Options