Opens at 11:00

Britannia

Rating 4 / 5

Reviews (13)

Porkkanalaatikko.

Pubitunnelma tarttuu jo pihalta. Aikaa nähnyt kuppila välittää ensisijaisesti alkoholimuudia. Vähän rokkia ja sporttia sekaan.

Burgereista on puhuttu jo vuosikaudet, mutta kun nyt lounasaikaan paikalle saavumme, otamme buffetin ahneuspäissämme. Se saattoi olla pienimuotoinen virhe.

Buffet lupaa salaattipöydän, hernekeiton, pekoni-kinkkupastaa, sekä lohta porkkana-voikastikkeessa. Jälkkäriksi kuulemma kahvia ja pannaria.

No niin, lähdetään purkamaan. Salaattipöytä on muutaman asteen liian  kylmä, vähän nuhjuista, kalasalaatti on ehkä itsetehtyä, muttei kovin hyvänmakuista. Salaatinkastikkeet ovat heikkoja hyi. Leipä on esipaistettua ciabattaa tai näkkäriä. Ok miinus.

Vettä ja sekamehutiivistemehua jäillä. Ok plus.

Hernekeitto kinkkusuikaleilla, raakoja herneitä, ei riittävän lämmintä. Vähän tylsä kokonaisuus. Tyydyttävä miinus.

Makarooni ei lillu kinkku-pekonikastikkeessa. Siitä plussaa. Pasta on asiallisesti keitetty ollakseen buffetseisokki. Kinkku on jälleen samaa suikaletta, voi ei. Itse ruskea kastike on aika onnistunut, suolaa ja rasvaa ei säästellä täällä. Hyvä miinus.

Lohi on lötköä. Turhan kostea tunnelma. Voi lojuu vuoan pohjalla. Päälle on levitetty todella kummallinen kuorrutus. Porkkanakeitto lohen niskassa on TODELLA sopimaton, keitetyn ja muussatun porkkanan makeus ei sovi laisinkaan lohen kanssa. Puhumattakaan koostumusten omituisesta yhdistemästä. Heikko plus.

Yrttiperunaslaissit uunikäsiteltyinä maistuvat oikein hyviltä, ne ovat aterian onnistunein osio. Erinomainen miinus.

Jälkiruuaksi kahvi, joka on keskivertoa. Sen sijaan pannari on kohdallamme jo loppunut. Se on surullista, torstailounaiden kohdalla perusasiat eivät SAA loppua. Tilalla on onneksi ananasrahkaa, joka on toki sentään kelpo lohduke. Surkea / hyvä plus.

Ystävällinen äijämeininki, siitä ei valittamista. Pöytiä siistitään ehkä liiankin vauhdikkaasti, sirpaleilta ei vältytä lounastuksemme aikana.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.06.2016
Rating: 0

parhaat pizzat puu-uunista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.01.2016
Rating: -1
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olen käynyt monesti, enkä vielä koskaan pettynyt. Perushyvät burgerit, leikkeet ym. Pizzoista minulla ei ole niin paljon kokemusta, mutta käsittääkseni ne ovat erinomaisia. Tämä ei ole mikään fiini gourmet-paikka ja hyvä niin. Nälkä lähtee varmasti ja tunnelma on rento. Loistava hinta-laatu-suhde.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.11.2014
Rating: 0

Sitä itseään. Kunnon pubihenkistä apetta. Mukava että tällaisia lähes retrohenkisiä paikkoja löytyy. Söin listalta panimomestarinleivän ja sehän oli ihan mainio, vähän kyllä viileä keskeltä mutta en viitsinyt asiasta huomauttaa. Eihän tässä Hans Välimäen kanssa kilpailla eikä ole tarkoituskaan. Erityiskiitos siitä että Suomessa joku viitsii pitää yllä oikea pubia, sellaisessahan voi aina pelkän juomisen lisäksi myös syödä, kun taas suurin osa suomalaisista pubeiksi itseään väittävistä baareista on pelkkiä masentavia juomapaikkoja. Varmaan tulee toistekin käytyä, jos vain ymmärtävät olla "uusimatta" paikkaansa. Pyydän, älkää "uusiko".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2013
Rating: 0

Hampurilaiset erittäin hyviä ja annokset isot. Välillä henkilökuntaa saa odotella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 15.01.2013
Rating: 0

Best pizza in town! Puu-uuni tekee ihmeitä ja pohjan rapeus on omaa luokkaansa. Täytteissäkään ei kursailla ja tuoreet herkkusienet on aina varma killeri. Tunnelma kohdillaan ja rento, kansainvälinen henkilökunta lisäävät palvelun tasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 18.11.2012
Rating: 0

Kannelmäen paras lounas. Laadukkaat annokset ostari-paikaksi.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 16.10.2012
Rating: 0

Mahtavan makuiset hampurilaiset ja kokoakin riittää isompaankin nälkään. Hinta kohtuullinen. Henkilökunta erittäinen mukavia ja lepposia. Tunnelma aivan kuin aidossa brittiläisessä pubissa. Ei voi muuta kuin suositella lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 21.07.2011
Rating: 0

Mainostavat puu uuni pizzaa. Hyvä idea, mutta paisto koulutus on jäänyt väliin. Pzzat olleet järjestäin raakoja. Ja se tummakastike liharuuissa aivan järkyttävää. Burgerit ihan ok mutta hintavia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.04.2010
Rating: 0

Tunnelma vähän lähiökapakka tyylinen mutta se ei haittaa kun ruoka on hyvää!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.03.2010
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant


Location

Vanhaistentie 1, 00420 Helsinki - Route
http://www.britannia.fi/