Kitchen is open

Baguette & Co.

fast food café
Rating 1.5 / 5

Reviews (27)

Tilasin lounassalaatin, joka oli ihaan mukiinmenevä, mutta sain osakseni niin pöyristyttävän huonoa palvelua, että en kyllä enää ikinä tähän paikkaan jalallani astu. "Asiakaspalvelija" ei ensiksi ehtinyt palvelemaan koska hänellä oli niin kiire hoitaa omia asioitaan puhelimessa, mitä hän päivitteli ystävälleen. Sen jälkeen hän ei ollut lainkaan halukas tarkistamaan tuotteiden laktoosittomuutta. Lopuksi sain vielä äyskintää ja ilveilyä toiselle myyjälle. Täysin asiatonta käytöstä.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 11.03.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

The gluten free bread bun used here is the worst on the market - I'm happy there is a gluten free option, but gluten free can actually taste good too!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.03.2016
Rating: 0

Yrttinen kanapatonki oli todella hyvä. Miinusta siitä että leipä oli aika pieni, isompi nälkä ei sillä kyllä lähtisi. Hintaa oli myös melkein 6e, mikä on todella paljon kokoon verrattuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 02.09.2015
Rating: 0

Ostin mukaan salaatin salaattibaarista. Salaatti maksoi 10 euroa, jolla voisi kuvitella saavansa edes kohtuu hyvän salaatin. Salaatti oli kuitenkin totaalinen pettymys: kahden täytteen lisäksi salaatissa ei ollut muuta kuin nuhjaantunutta salaattia, muutama herneen palko sekä pilaantunut tomaatti. Täytteitä oli myös todella vähän ja ottamani lohi lähes pelkästään lohen "harmaata osaa". En suosittele!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.01.2015
Rating: 0

Uskomaton rimanalitus. Vanha kuiva patonki (lyön vetoa että oli eilinen) ja nuivaa palvelua. Oli viimeinen kerta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.01.2014
Rating: 0

Mihin on hävinyt kana-chilli batonki? see oli paras

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.01.2014
Rating: 0

Lohitassu tai ruistassu tai kumpi olikin, oli paras ostamani eväsleipä ikinä. Kylmäsavustettu lohi oli ohuessa tassunmuotoisessa ruisleipäkuoressa salaatin, kananmunan ja sitruunaisen majoneesin tms kanssa. Oli tuore, voitti junan muovipussileivät - eli Kyllä maistui hyvältä!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 3€ Added: 22.10.2013
Rating: 0

Patonkileipä taikinainen, sisällä paksuja sipuliviipaleita, leikkelettä ja suolakurkkua. Laatuun nähden ylihinnoiteltu. Kahvilan ulkoilmapuoli oli siivoton. Kaipaisi paitsi roskien siivousta niin myös kunnon pesua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 08.06.2013
Rating: 0

Osa patongeista kulahtanut, osa freshimpää. Myyjä ei suostunut vaihtamaan pyynnöstäni toiseen. Ensimmäinen ja viimeinen kerta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.06.2013
Rating: 0

Ostan silloin tällöin ohimennessä junamatkalle eväät. Juomat ja niiden hinnat ovat mielestäni huonosti esillä asiakkaille. Vitriinituotteiden hinnat ja näkyvyys ovat hyvät. Henkilökunta on useimmiten hyväntuulista ja ystävällistä mutta rahastaminen saisi olla nopeampaa, jotta kiireisten ohikulkijoiden ei tarvitsisi ottaa hyppyloikka-askeleita ehtiäkseen junaansa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.03.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Rautatieasema, 00100 Helsinki - Route
040 862 2983
http://www.baguetteco.fi/asemaravintolat/baguette-co/

Options