Opens at 15:00

St. Urho's Pub

Rating 1 / 5

Reviews (16)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ruokalista näyttää hienolta mutta pubissa ei tuoksu ruoka ja mikro kilkatti, liekö pakastettua ruokaa. Poronkäristys oli vetistä ja haisi pahalta. Hinnat tasoon nähden huikeita.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.01.2018
Rating: 0

Maksa oli meheväksi paistettu ja lisukkeita oli annoksessa sopiva määrä. Ruualle löytyi hyvä olutsuositus. Meininki St. Urhossa oli rentoa, palvelu tehokasta ja tunnelma mutkaton. Pubiruokailun klassikko.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 02.02.2015
Rating: 0

Loistava paikka, joka ei koskaan petä. Tuhdit, tosin aika hinnakkaat, annokset vievät nälän ja ovat laadukkaista raaka-aineista tehtyjä. Olutvalikoima huikea!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.11.2014
Rating: 1

Hyvät, jo vuosikymmeniä toimiviksi havaitut puitteet. Palvelu toimivaa ja kohtuullista, samoin kuin henkilökunnan tuotetietämys. Hyvä valikoima oluita ja riittävän suuret annokset. Testasin talon maksa-annoksen ja real alen hanasta. Molemmat hyviä, mutta moni ravintola tekee maksan kuitenkin paremmin. Plussaa taustamusiikin puuttesta ja siitä, että tehdään mitä parhaiten osataan! Mukava, rauhallinen ja ajaton tunnelma.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 26.04.2013
Rating: 3
     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.01.2013
Rating: 0

Useasti käyty paikka, jossa reilu rento meininki ja asiantunteva olutpalvelu. Onneksi musiikki ei soi. Kohtuullinen viinilistakin, mutta miksi viinilasi pestään kuten tuoppi ennen tarjoilua? Märkä viinilasi on tietysti rento...

Pizza aivan mainio ja rapeapohjainen, kuten kotona paistettu tortillapohja. Avecin vuohenjuustosalaatti oli aavistuksen hinnakas mutta toki maukas ja kaikkiaan ruuat hintansa väärti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.01.2013
Rating: 2
     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2012
Rating: 0

Ruoka, juoma ja miljöö.
Urhon pubissa vuosia käyneenä, voin sanoa, että täällä on meininki kohdillaan. Tunnelma on loistava, ruoka on hyvää (kiitos Manalan keittiön) ja juomat tarvittaessa hyvinkin erityisiä. Olutvalikoima on suoraan sanottuna kiitettävä. Välillä vähän kirpaisee lompakkoa kun tilaa jotain spessumpaa juomaa mutta täällä voi olla kuivemminkin suin. Tunnelma saattaa olla toisinaan tiivis mutta jos porukka on hyvä, niin täällä viihtyy iltamyöhään asti.

Urhon miljöö on aivan erityinen siksi tänne päädytään uudestaan ja uudestaan. Kannattaa tulla nauttimaan seurasta koska musiikkia täällä ei kuule.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 12.08.2012
Rating: 2

Kunnon pub-ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 30.05.2012
Rating: 0

Hyvää pizzaa, joka erottuu edukseen niin selkeästi, että yli kympin hinta on perusteltu. Kannattaa kuitenkin varoa minkä olusen tilaa ohelle, sillä juomahinnat ovat suolaisia. Mutta toisaalta tämä on Helsingin henki.

Palvelu on rutinoitua ja kohteliasta, ei liene aihetta haukkuihin tai ylisanoihin. Yleisesti ottaen pidän olutpubia suhteellisen viihtyisänä lajinsa edustajana, ja tarjonta on laaja.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.02.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (6)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (3)


Location

Museokatu 10, 00100 Helsinki - Route
09 - 5807 7222
http://www.botta.fi/ST-URHO-S-PUB.14.0.html

Options