Opens at 12:00

Teerenpeli Kamppi, Helsinki

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (41)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Loistavat talon oluet! !!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.03.2016
Betyg: 0

Teerenpelin oluet ja viskit kannattaa käydä kokemassa täällä. Miellyttävä, rauhallinen paikka kaupungin ytimessä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.01.2016
Betyg: 0

Tämä myös älymystön ajoittaisessa suosiossa oleva olutravintola on mukavan laadukas ja rauhallinen keidas keskellä Kampin sekundatarjontaa. Lyhyesti sanottuna Teerenpeli on paikka, jossa kysyntä ja tarjonta on tasapainossa.

Teerenpelin omat oluet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Paikan omista viskeistä ei valitettavasti voi sanoa samaa, mutta onneksi tätä paikkaa muuten erinomainen viskitarjonta. Ruokatarjonta on yksinkertaista, hyvää ja täyttää odotukset hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.07.2015
Betyg: 0

Kiva paikka ja viihtyisä, ongelmana on että niin täysi ettei ole paikkoja vapaana jonne istua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.04.2014
Betyg: 0

Sulameissa kivasti valinnanvaraa ja juomavalikoima erinomainen. Parasta täällä on kuitenkin tunnelma. Tänne voi tulla aina ja kaikenlaisella porukalla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 13.12.2013
Betyg: 0

Olut- ja siiderivalikoiman puolesta Teerenpeli on yksi keskustan suosikkipaikoista. Muihin alueen oluthuoneisiin verrattuna Teeressä on kohtuulliset hinnat ja erikoisempi, enemmän kotimaisiin keskittyvä valikoima. Tilaa ravintelissa on riittävästi ja tupakkahuoneen ulkoistaminen sisäterassiksi toimii mielestäni vallan hyvin. Henkilökunta on aina asiallista ja ystävällistä, vaikka tiskillä olisikin ruuhkaa (kuten viikonloppuisin usein on). Narikkaa maksetaan oman maun mukaan - itse kannan €3 korren kekoon hyvillä mielin - ja WC:t pysyvät illan mittaan siistissä kunnossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.06.2013
Betyg: 0

Tuntuu, että Teerenpelin konsepti sopii kaikille. Siksi se varmasti onkin niin suosittu. Tänne voi tulla kuka tahansa, mihin aikaan tahansa. Meininki on aina taattu.

Yleensä olen ”tyytynyt” vain nesteyttämään itseäni, mutta viime kerralla päätin kokeilla myös jotain ravitsevampaa. Valintani kohdistui sulamiin eli täytettyyn leipään, johon saa valita täytteitä listalta. Otin lohta. Lisäksi napsittavaksi nacholautasen. Leivät, joita oli kaksi, olivat hyviä; eivät tosin mitään ihmeellisiä. Nachot olivat nachoja salsoineen. Listalta saa toki muutakin, esim. tripla sulami kuulosti mukavalta haasteelta.

Teerenpeliä ei tule nähdä ruokaravintolana, vaan tyylikkäänä seurusteluravintolana, josta saa myös huikopalaa illan mittaan ryydittämään arjen sankaria viihteellä. Silti panostaisin paikassa erityisesti siihen, mistä se on tunnettu. Kyllä te tiedätte.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 31.10.2012
Betyg: 0

Otin Sulamin eli täytetyn paahtoleivän. Täyte- ja levitevalikoima oli mukavan kattava, ja kasvissyöjällekin löytyi vaihtoehto. Leipiä saikin sitten odottaa yli puoli tuntia, mistä ei tilattaessa varoitettu. Missään vaiheessa käynnin aikana ei kysytty haluaisimmeko lisää juotavaa, tai maistuivatko annokset. Johtunee siitä että paikka oli aivan täynnä, mutta silti jäi hieman harmittamaan. Tänne kannattaa mennä ennemminkin maistelemaan loistavia oluita kuin nappaamaan pikaisen välipalan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 26.10.2012
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0


Läge

Olavinkatu 2, 00100 Helsingfors - Route
0424 925 260
http://www.teerenpeli.com

Options