John_Maynard_Krugman

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Lehtovaara

Lehtovaarassa voit nauttia seurastasi hyvän ruuan parissa. Ei toisinpäin. Tämä on Lehtovaaran kaltaisten perinteisten ravintoloiden suhteellinen etu verrattuna muodikkaisiin fine dining paikkoihin.

Ruoka on yksinkertaista, mutta erittäin maukasta. Etenkin Couer de filet 1952 annosta voi suositella! Viinivalikoimakin on erinomainen. Kuluttajan kokema utiliteetti kuitenkin riippuu vahvasti pöytäseurasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 56€ Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 1

Restaurant: New Bamboo Center

Erinomainen hintalaatusuhde. Hyvä ruoka ja sijainti.

Ison annoskoon aiheuttamaa nousukautta seuraa vähintään kahden tunnin lama, jonka aikana ei auta kuin koomata ja toivoa määrällistä kevennystä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 1

Restaurant: Cafe Bar No 9

Hyvä esimerkikki keinotekoisen hyvinvoinnin luomisesta. Bar 9 ei näytä kovin hyvältä paikalta, kun sinne ensimmäistä kertaa astuu. Odotukset siis laskevat kriittisesti, jonka jälkeen laadukas ja maukas ruoka yllättää positiivisesti jättäen kokemuksesta hyvän maun. Suosittelen etenkin darra-annosta, joka onnistui olemaan samaan aikaan täyttävä ja raikas.

Plussaa edullisista hinnoista, jotka eivät rajoitu lounasaikaan. Miinusta pitkästä odotusajasta. Omalla lounaskäynnillä seurue joutui odottamaan yli 30 minuuttia ruokia, eikä paikka vaikuttanut mitenkään älyttömän ruuhkaiselta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 0

Restaurant: Latva

Latva on ravintolabaarien globaali maksimi. Tässä derivaatan nollakohdassa toimii kaikki.

Ruoka on todella laadukasta ja siihen nähden aina myös yllättävän edullista. Etenkin suosittelen kokeilemaan Latvan burgeria, josta saatu rajahyöty on pääkaupunkiseudun burgereista paras. Latvassa kannattaa muistaa, ettei siellä tarjoilla mitään rekkamiesannoksia, vaan annokset ovat juuri sopivia normaaliin nälkään.

Juurella ja Latvalla on sama keittiö, joten täälläkin on tarjolla usein erikoisia makuyhdistelmiä. Nämä eivät aina toimi, mutta uuden kokeilu on mielenkiintoista enkä ole vielä pahan makuista annosta eteeni saanut.

Juomatarjonta on etenkin viinien osalta Helsingin mielenkiintoisin ja yksi parhaista. Paljon harvinaisia erittäin hyviä viinejä on tarjolla vaihtuvasta valikoimasta.

Tunnelman kruunaa vielä osaava ja mukava henkilökunta, joka ennen kaikkea tuntuu nauttivan työstään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 0

Restaurant: Brasserie Kämp

Kämp Burger, jonka erään sanomalehden viikonloppuliitteen toimitus äänesti Helsingin parhaaksi. No, toimitus oli väärässä. Jälleen kerran aiheeton hype laski burgerista saatua utiliteettiä.

Burgeri sinänsä on hyvä, ja varmaan yltää jopa top5 parhaan burgerin listalle. Parhaaseen on kuitenkin matkaa ja esimerkiksi makua saisi burgerissa olla enemmän. Huomattavasti halvemmallakin saa saman tasoisia burgereita.

Pelkkä miljöö ei oikeuta tällaiseen hintaan. Olemme kuitenkin katutasossa ja puolesta ravintolaa näkymät ovat muualle kuin espan puistoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 0

Restaurant: O'Learys Forum

Lounasburger. Subjektiiviseen kokemukseen ja siten ruuasta saatuun utiliteettiin vaikuttaa olennaisesti sille asetetut odotukset. Ne olivat aivan liian korkealla tänne mentäessä.

O'Learys tarjoaa perus burgerin ok ranskalaisineen pari euroa turhan korkeaan hintaan. Salaattipöydässä oli salaattia ja pastaa. Siis salaatinlehtiä. Ja pastaa.

Jos haluaa katsoa urheilua niin paikka on ihan hyvä valinta. Jos haluaa vain syödä hyvän burgerin, suosittelen menemään muualle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 0

Restaurant: Fafa's Kamppi

Fafasissa on yksi hyvä annos, joten arvostellaan nyt sitten sen pohjalta. Falafel Pesto & Goat Cheese on kokeilemisen arvoinen annos suuren vuohenjuustoviipaleensa ansiosta.

Käyttäytymistaloustieteen nyrkkisääntönä on, että etujen menettäminen satuttaa enemmän kuin niiden saaminen. Niinpä ravintolan yllättävä ja täysin kohtuuton alennusten poisto jätti pysyvän vaikutuksen kokemukseen. Myös hintatason on ruuan määrään nähden hieman liian korkea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 0

Tämä myös älymystön ajoittaisessa suosiossa oleva olutravintola on mukavan laadukas ja rauhallinen keidas keskellä Kampin sekundatarjontaa. Lyhyesti sanottuna Teerenpeli on paikka, jossa kysyntä ja tarjonta on tasapainossa.

Teerenpelin omat oluet ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Paikan omista viskeistä ei valitettavasti voi sanoa samaa, mutta onneksi tätä paikkaa muuten erinomainen viskitarjonta. Ruokatarjonta on yksinkertaista, hyvää ja täyttää odotukset hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 0

Restaurant: Juuri

Juuressa nautitun illallisen rajahyöty on pääkaupunkiseudun korkeimpia.

Erinomaista laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa järkevään hintaan. Menu on monipuolinen ja se vaihtuu noin kuusi kertaa vuodessa antaen syyn käydä tässä ravintolassa yhä uudestaan. Illan kruunaa vielä kiehtova ja hyvä alkoholivalikoima sekä osaava ja mukava henkilökunta!

Juuri on juuri se paikka, johon etenkin ulkomaalainen vieras kannattaa viedä nauttimaan suomalaisesta keittiöstä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 0

Restaurant: Mattolaituri

Mattolaiturin suhteellinen etu on sen erinomainen sijainti. Terassilla on mukava istua kaveriporukalla pitempikin tovi.

Plussaa ravintolahinnoissa kohtuuhintaisista ja hyvistä shamppanjoista ja viineistä. Ruoka on hieman ylihinnoiteltua. Kokemuksessa ainoa miinus on paikan muut kävijät ja etenkin viikonloppuisin korostuva tungos.

Kuten kaimani aikoinaan totesi: "My Only Regret Is That I Have Not Drunk More Champagne In My Life".

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.07.2015
Note 0


Bilder


Followers