Closed now

Brasserie Kämp

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegan

Bewertungen (92)

Keskinkertaista ja hermostunutta palvelua jouluaaton buffetissa. Shampanjat kaadettiin pöydälle ja iltapukujen päälle ilman minkäänlaista hyvitystä tai kompensaatiota. Ruuhtakapäiväksi oli selvästi hankittu ulkopuolista työvoimaa, mikä ei tasoltaan vastannut ravintolan normaalia standardia mikä näkyi ylimääläisenä häröilynä. Buffet perus ok, ei mitenkään erityinen. Ensi kerralla kokeillaan jotain toista paikkaa.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 75€ Hinzugefügt: 25.12.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Viihtyisä ravintola, jossa sekä ruoka että palvelu loistavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.01.2017
Note 0

Sunnuntaibrunssi oli runsas ja monipuolinen hintaansa nähden. Ruoka oli hyvää erityisesti alkupalat, simpukkakeitto ja suklaajälkiruoka. Paikka oli kodikkaan hienostunut ja varsinkin meidän tarjoilijamme oli kokonaisuuden kohokohta yksilöllisellä huomioinnillaan!

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 39€ Hinzugefügt: 27.11.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Miljöö oli ensiluokkainen ja mutkaton. Hinnassa sai maksaa myös perinteisestä maineesta. Satokausi näkyi hyvin ruokalistassa. Positiivinen kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 07.09.2016
Note 0

Club Sandwich ihan ok hieman ylihintainen kylläkin. Sitä voinen suositella mutta Tartar pihviä en täältä enään tilaa. Tuli mieleen nyrkin kokoinen mauton jauhelihapallo.

Palvelu on ainakin meidän kohdalla ollut aina asiallista ja ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 15.02.2016
Note 0

Burgerissa ei kyllä ollut mitään vikaa varsinaisesti, mutta toki parempiakin olen saanut. Ne ovat yleensä olleet jotenkin erilaisia, esimerkikis lampaasta fetalla tai jotain muuta vastaavaa. Palvelu oli hieman tökkivää ja minua ainakin hieman alkaa jo närästää että ei voi suomea puhua kun joka paikassa on niin kansainvälinen tunnelma.
Mutta siis hyvää oli ja melko arvokastakin, varsinkin kun otin oluen juomaksi...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 26.09.2015
Note 0

Kämp Burger, jonka erään sanomalehden viikonloppuliitteen toimitus äänesti Helsingin parhaaksi. No, toimitus oli väärässä. Jälleen kerran aiheeton hype laski burgerista saatua utiliteettiä.

Burgeri sinänsä on hyvä, ja varmaan yltää jopa top5 parhaan burgerin listalle. Parhaaseen on kuitenkin matkaa ja esimerkiksi makua saisi burgerissa olla enemmän. Huomattavasti halvemmallakin saa saman tasoisia burgereita.

Pelkkä miljöö ei oikeuta tällaiseen hintaan. Olemme kuitenkin katutasossa ja puolesta ravintolaa näkymät ovat muualle kuin espan puistoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 15.07.2015
Note 0

lista täynnä klassikoita, suurella hintalapulla, joka antaa odottaa paljon. Valitettavasti toteutus on jopa parhaimmillaan keskiverto. En ymmärrä miten kaksi palaa paahtoleipää ja siivu kinkkua ja juustoa on mitenkään perusteltavissa myydä 20€:lla. Samat sanat burgerista. Aiemman kommentoijan kommentti henkilökunnan käytöksestä toteutui myös kohdallamme. Ala-arvoista ja täysin uskomatonta viiden tähden hotellissa, vaikka se on sitä myös pystygrillillä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 36€ Hinzugefügt: 01.06.2015
Note 0

Hupaisa kokemus. Heti alkuun palvelu tuntui vähintään vaivautuneelta, parhaimmillaankin juuri ja juuri kiinnostuneelta. "Kaupungin parhaat burgerit" olivat ihan hyviä, mutta eivät kylläkään sitä. Parinsadan metrin säteellä saa ainakin kolmesta paikasta vähintään yhtä hyvää. Eikä tarvitse kuunnella miten tarjoilijat mollaavat muita asiakkaita sisäänkäynnin vieressä olevalla kassa/juorupisteellään. 0,4 l tunkkainen hanaolut 13 euroa? Tuli käytyä kolme kertaa samalla käynnillä. Ensimmäinen, ainoa ja viimeinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 30.05.2015
Note 0

Erinomainen burgeri. Mehevin pihvi mitä olen Helsingistä saanut burgerin sisällä. Hinta kovahko, mutta puitteet olivat hienot ja tarjoilijat rentoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 06.04.2015
Note 0


Standort

Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki - Route
(09) 5840 9530
http://brasseriekamp.fi

Options