wesku

7 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (6)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Chez Dominique

Pitkät yllätysmenut suositusviineineen lähes käsittämättömän hienoja kokemuksia. Lounaat eivät yllä aivan samalle tasolle, mutta niissä on hyvin hinta ja laatu kohdallaan. Selkeästi Suomen paras ravintola.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 100€ Hinzugefügt: 20.06.2010
Note 2

Restaurant: Salve

Epäterveellisen krapularuuan mekka. Aivan summassa listalta tilattaessa voi kuitenkin saada myös tavallista Chicos/Rosso-ketjupuppaa. Listan suosituimmat annokset ja klassikot ovat loistavia. Salaattipöytä on lähinnä huono vitsi ja lounaiden laatu vaihtelee. Aivan loistava paikka jos vain tietää mitä tilaa. Toimii todella hyvin myös eksoottisena suomipaikkana ulkkarivieraille perinteisten turistipaikkojen sijaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 02.06.2009
Note 1

Restaurant: Demo

Erittäin hyvät ruuat ja viinit. Palvelu asiantuntevaa mutta ravintolan tasoon nähden vaatisi ehkä vähän skarppausta. Ravintola ei poikkeuksellisesti hyväksy lounareita laisinkaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 70€ Hinzugefügt: 20.06.2010
Note 1

Restaurant: La Famiglia Flamingo

Alkuruoka oli mitäänsanomaton ja pääruoka täysin mauton. Ruuan kanssa suositeltu viini oli huonointa pitkään aikaan. Palvelu oli ihan ok, mutta toisaalta ravintola oli lähes tyhjä. Vältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 24.09.2009
Note 1

Restaurant: G.W.Sundmans

Ruoka on toki hyvää, mutta ei ravintolan hintatasoa vastaavaa. Viiden ruokalajin menun annokset olivat (lähinnä) positiivisena ongelmana liian suuria eikä niitä jaksanut syödä kokonaan. Loistavat viinit ja palvelu pelastavat paljon, mutta eivät sitä tosiasiaa ettei tällä hinta/laatusuhteella juurikaan juhlita. En ihmettele miksi paikalla ei enää ole tähtiä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 02.06.2009
Note 0

Restaurant: Savoy

Loistava ravintola jossa varsinkin juomapuoli on aivan ehdotonta Helsingin parhaimmistoa. Kannattaa pyytää rohkeasti juomasuosituksia ruuan kanssa, et tule pettymään. Hinta on melko kohdallaan, mutta harva täällä omalla rahalla usein käy syömässä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 02.06.2009
Note 0


Bilder


Followers