Kitchen is open

Brasserie Kämp

restaurant/café
Rating 3.5 / 5

Kämp restaurant has charmed people from all over the world since 1887, when it was still customary to come to restaurants to see, be seen, and hear the latest news from abroad. The Kämp quickly became the preferred meeting place for the notable political and cultural figures in Finland at the time.

The new Kämp Café honours this history, and the traditions are a matter of great pride, but the overall style is more modern and easily accessible. It is classy and elegant, but in a relaxed and welcoming kind of way.

The colourful international atmosphere at the Kämp offers a wonderful way of breaking away from everyday routines. Drop by the Kämp bar any time – in the middle of the day, if you feel like it – have a glass of champagne, and treat yourself to an exquisite meal. Such lovely bourgeois decadence ¬ and in Kämp Café it is completely acceptable!

At the Kämp there is no shortage of modern brasserie delicacies: quiche lorraine, duck liver mousse, seafood cocktails, and delicious soups just to name a few. The Kämp also has its own bakery which produces mouth-watering cakes, pies, and fresh bread. The wine list is, of course, first rate as well.

The Kämp Bar has become something of an institution in Helsinki. It is know for its legendary service staff and bar tenders, who are true masters of their trade.
In summer the Kämp Bar extends itself out into the beautiful Esplanadi promenade and becomes the best summer terrace in town. Welcome!


Customer experience

Child friendly
Vegan

Reviews (92)

Keskinkertaista ja hermostunutta palvelua jouluaaton buffetissa. Shampanjat kaadettiin pöydälle ja iltapukujen päälle ilman minkäänlaista hyvitystä tai kompensaatiota. Ruuhtakapäiväksi oli selvästi hankittu ulkopuolista työvoimaa, mikä ei tasoltaan vastannut ravintolan normaalia standardia mikä näkyi ylimääläisenä häröilynä. Buffet perus ok, ei mitenkään erityinen. Ensi kerralla kokeillaan jotain toista paikkaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 75€ Added: 25.12.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Viihtyisä ravintola, jossa sekä ruoka että palvelu loistavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.01.2017
Rating: 0

Sunnuntaibrunssi oli runsas ja monipuolinen hintaansa nähden. Ruoka oli hyvää erityisesti alkupalat, simpukkakeitto ja suklaajälkiruoka. Paikka oli kodikkaan hienostunut ja varsinkin meidän tarjoilijamme oli kokonaisuuden kohokohta yksilöllisellä huomioinnillaan!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 39€ Added: 27.11.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Miljöö oli ensiluokkainen ja mutkaton. Hinnassa sai maksaa myös perinteisestä maineesta. Satokausi näkyi hyvin ruokalistassa. Positiivinen kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 07.09.2016
Rating: 0

Club Sandwich ihan ok hieman ylihintainen kylläkin. Sitä voinen suositella mutta Tartar pihviä en täältä enään tilaa. Tuli mieleen nyrkin kokoinen mauton jauhelihapallo.

Palvelu on ainakin meidän kohdalla ollut aina asiallista ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.02.2016
Rating: 0

Burgerissa ei kyllä ollut mitään vikaa varsinaisesti, mutta toki parempiakin olen saanut. Ne ovat yleensä olleet jotenkin erilaisia, esimerkikis lampaasta fetalla tai jotain muuta vastaavaa. Palvelu oli hieman tökkivää ja minua ainakin hieman alkaa jo närästää että ei voi suomea puhua kun joka paikassa on niin kansainvälinen tunnelma.
Mutta siis hyvää oli ja melko arvokastakin, varsinkin kun otin oluen juomaksi...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 26.09.2015
Rating: 0

Kämp Burger, jonka erään sanomalehden viikonloppuliitteen toimitus äänesti Helsingin parhaaksi. No, toimitus oli väärässä. Jälleen kerran aiheeton hype laski burgerista saatua utiliteettiä.

Burgeri sinänsä on hyvä, ja varmaan yltää jopa top5 parhaan burgerin listalle. Parhaaseen on kuitenkin matkaa ja esimerkiksi makua saisi burgerissa olla enemmän. Huomattavasti halvemmallakin saa saman tasoisia burgereita.

Pelkkä miljöö ei oikeuta tällaiseen hintaan. Olemme kuitenkin katutasossa ja puolesta ravintolaa näkymät ovat muualle kuin espan puistoon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 15.07.2015
Rating: 0

lista täynnä klassikoita, suurella hintalapulla, joka antaa odottaa paljon. Valitettavasti toteutus on jopa parhaimmillaan keskiverto. En ymmärrä miten kaksi palaa paahtoleipää ja siivu kinkkua ja juustoa on mitenkään perusteltavissa myydä 20€:lla. Samat sanat burgerista. Aiemman kommentoijan kommentti henkilökunnan käytöksestä toteutui myös kohdallamme. Ala-arvoista ja täysin uskomatonta viiden tähden hotellissa, vaikka se on sitä myös pystygrillillä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 36€ Added: 01.06.2015
Rating: 0

Hupaisa kokemus. Heti alkuun palvelu tuntui vähintään vaivautuneelta, parhaimmillaankin juuri ja juuri kiinnostuneelta. "Kaupungin parhaat burgerit" olivat ihan hyviä, mutta eivät kylläkään sitä. Parinsadan metrin säteellä saa ainakin kolmesta paikasta vähintään yhtä hyvää. Eikä tarvitse kuunnella miten tarjoilijat mollaavat muita asiakkaita sisäänkäynnin vieressä olevalla kassa/juorupisteellään. 0,4 l tunkkainen hanaolut 13 euroa? Tuli käytyä kolme kertaa samalla käynnillä. Ensimmäinen, ainoa ja viimeinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 30.05.2015
Rating: 0

Erinomainen burgeri. Mehevin pihvi mitä olen Helsingistä saanut burgerin sisällä. Hinta kovahko, mutta puitteet olivat hienot ja tarjoilijat rentoja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 06.04.2015
Rating: 0


Location

Pohjoisesplanadi 29, 00100 Helsinki - Route
(09) 5840 9530
http://brasseriekamp.fi

Options