Closed now

Royal Palace

Rating 1.3 / 5

Reviews (50)

Very pathetic customer service. Never recommend that restaurant to any obe. Lady tgere is mad

     
     
     
Experience: Lunch Added: 28.12.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Niin surkea palvelu ettei päästy edes pöytään asti, kun piti jo lähteä pois. Tämän takia ei ole tullut pariin vuoteen käytyä eikä nyt tule enää koskaan. Kannattaa vältää paikkaa rattaiden kanssa!!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 12.03.2016
Rating: -2

TODELLA SURKEA PALVELU. Ensimmäisellä kerralla ei päästy rattaiden kanssa syömään. Nyt toisella kerralla kun tulimme yrittivät vaatia maksua meidän 8kk ikäisestä pojasta joka ei syö mitään. Tai vaikka söisi sen kolme riisiä on 5,50€ liian kova hinta alle 1-vuotiaan ruuasta. Asiakaspalvelu ei todella tunnu tietätävän mitä on asiakaspalvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 14.07.2015
Rating: 0

siis ihan super mesta jokaisen kerran kun olen tillanut sapuskat tästä paikasta niin on ollut todella ok eli ei valittamista yhtikäs mistään ja tää on oikea totuus

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.03.2015
Rating: 0

Törke palvelu. Töykeä kiinalainen nainen vei pöytään tuodun alkukeiton suoraan suusta ja nappasi lusikan kädestä. Vanha miestarjoilija oli tuonut vahingoissa alkukeiton meille lounasaikana. Me tilasimme ala carte listalta. IKINÄ EMME enää mene sinne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 07.03.2015
Rating: 0

Royal palace itis. Palvelu surkeaa ruoka kuivaa, mutta tän päivänen oli kaiken huippu, menimme syömään äitini sekä kahden veljeni kanssa sekä pienen vauvani, koska äitini ei tilannut kuin kahvin meidän häädettiin ulos ravintolasta, törkeää!!!!viimeinen kerta kyseisessä "ravintolassa"

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.12.2014
Rating: 0

Erittäin epäystävällinen henkilökunta ei pidä lapsista. Vaati 1v lapsesta hintaa vaikka lapsi ei syönyt mitään.. Todella huono laatuista ja kuivaa ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.10.2014
Rating: 0

Ruoka oli suht' OK, mutta suurimmat puutteet olivat asiakaspalvelussa. Erittäin lapsiepäystävällinen paikka. Tarjoilijat yrittivät viedä lautasia, joilta vielä oltiin syömässä, ja kulkivat koko ajan harjan ja luudan kanssa ruokailijoiden vierestä. Asiakkaita ei juuri ollut, ja siihen nähden henkilökuntaa ilmeisesti liikaa. Asiakkaat eivät yleensä tule toista kertaa pettymään. Ruoka ylihinnoiteltua palveluun ja annoksen kokoon suhteutettuna.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 16.06.2014
Rating: 0

Kävimme kyseisessä ravintolassa eksyttyämme itikseen ostoksille. Paikka OK, tyypillinen ostoskeskus "food court". Tilasin kung po kanaa. Ruoka tuli nopeasti, mutta kylläkin vääränlainen annos. Kun ilmoitin aikaisemmin suomea puhuneelle tarjoilijalle asiasta hänen kielitaitonsa yhtäkkiä rajoittui mandariiniin ja poistui paikalta. Pitkän tovin keskusteltuani eri tarjoilijoiden kanssa, jotka väittivät minun olleen väärässä tilauksestani, sain heidät viemään väärän tilauksen pois. Luulin jo, että he toisivat minulle vihdoin ja viimein tilaamani annoksen, mutta he ehdottivat että lisäisivät vähän chiliä ja pähkinöitä, jotta hapanimeläkastike muuttuisi kung po kanaksi. Syy oli kuulemma se, että keittiö oli jo kiinni, vaikka tosin asiakkaita otettiin koko ajan lisää sisään. Noin 30min jälkeen he vihdoin ja viimein suostuivat tuomaan tilaamani ruuan pöytään. Ruoka oli pettymys, mutta se myös saattoi johtua mahdollisesta tulevasta ruokamyrkytyksestä. En suosittelisi paikkaa kenellekkään. Laskuttivat täyden hinnan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 01.06.2014
Rating: -1

Kymmenien käyntikertojen kokemus: ruoka on syötävää, palvelu on asiallisen vähäeleistä ja -puheista , mutta ruoka tulee nopeasti. Jos haluaa syödä, paikka on ok, jos etsii elämyksiä, kannattaa mennä muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 16.05.2014
Rating: -1

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Turunlinnantie 4-6, 00930 Helsinki - Route
(09) 323 9682
http://www.itakeskuskauppakeskus.fi/?name=liike&id=412&lang=fi

Options