Opens at 11:00

Silvoplee

vegetarian
Rating 2.7 / 5

Customer experience

Vegetarian
Vegan

Reviews (130)

Ruoan laatu todella hyvä. Ravintorikkaat raaka-aineet ja reilusti valikoimaa. Hyvä asiakaspalvelu ja viihtyisät, avarat tilat. Hinta annoksen painon mukaan, toimiva konsepti, voi mennä minkälaisella nälällä tahansa. Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista kasvisravintoloista. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 01.02.2018
Rating: 0

Elävä ravinto oli tänään sotkuista ja limaista. Kokilla taisi olla tänään huono päivä, sillä elävän ravinnon salaatit ja muut ruuat olivat poikkeuksellisen sotkuisia. Ala-arvoisinta oli limainen avokado-papusotku, jota en saanut alas. Myös yksi vaalea sekoitus jäi syömättä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 21.07.2016 View previous reviews (4)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Todella kallis ruoka, varsinkin kun siihen ei kuulu minkäänlaista palvelua vaan meno on sama kuin Mc Donaldsin autokaistalla. Harmi, koska ruoka on hyvää - mutta painon mukaan hinnoittelu näillä hinnoilla lähestyy jo törkeää rahastusta. Parempia paikkoja on paljon olemassa, paremmalla palvelulla, kohtuullisimmilla hinnoilla ja yhtä hyvällä kasvisruualla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.03.2016
Rating: 0

Törkykallis, mutta kasvisruokatarjoilu esimerkillisen laadukas ja monipuolinen. Tunnelmaltaan kouluruokalamainen, palvelu olematon, painon mukaan hinnoittelu todella outo systeemi. En käy toiste noilla hinnoilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 17.01.2016
Rating: 0

Hyvä buffet. Monipuolista kasvisruokaa. Ison lautasellisen saa 15€, joten hinta on mielestäni kohdallaan. Olen käynyt muutaman kerran ja aion tulla myös uudelleen

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 29.12.2015
Rating: 3

Ruokaa on paljon tarjolla, kilohinnaltaan 22,90€ - mikä on törkeä hinta itsepalvelutiskistä. Jonotat ensin ruuan, sen jälkeen jonotat kassalle, sen jälkeen jonotat pöytää - haet veden itse vesipisteestä koska tässä syöttölässä ei henkilökuntaa ole jotka vaikka toimittaisi pöytiin vesikannuja. Ruoka hyvää mutta suhteutettuna palvelun olemattomuuteen (sitä ei ole) ja kouluruokalameininkiin, on se aivan tökeän ylihinnoiteltu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 24.11.2015
Rating: 1

Ruoka oli hyvää, mutta ylihintaista. Ja palvelusta ei voi puhua kun se on samalla tasolla kuin huoltoasemilla, joskin Silvopleessa ehkä vieläkin olemattomampi, yhtään henkilökuntaa en nähnyt salin puolella. On uskomatonta että ihmiset suostuvat siivoamaan pöydän jälkeensä näillä hinnoilla, ettei sitä asiaa hoida henkilökunta! Tämä on mahdollista vain Suomessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 15.11.2015
Rating: 0

Muualta saa ruokaa, Silvopleestä saa uskomattoman hyvää, raikasta ja tuoretta kasvisruokaa. Ituja, erilaisia salaatteja, hapatettuja tuotteita, versoja, hedelmiä ja erittäin hyvin tehtyjä värikkäitä lämpimiä ruokia. Hyvää leipää. Ilahduttavan valoisa ravintola, jonka ikkunapöydästä on mukavaa katsoa maisemia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 20.10.2015
Rating: 0

Food fresh and lovely.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 22.08.2015
Rating: -4

Good fresh tasty vegetarian food, unfortunately price is too high to sample all dishes. One major complain: tables should be cleaned by staff, not us customers, as now they are often dirty and lunch starts with wiping the table ourselves.... Staff just stands behind the counter.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 25.06.2015
Rating: 1


Location

Toinen linja 7, 00530 Helsinki - Route
(09) 726 0900
http://www.silvoplee.com

Options