esaruoho

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Café Veganissimo

Silvoplee tämä ei ole, mutta kyllä täällä mielellään käy. En haukkuisi maan rakoon, kuten muut (negatiiviset) arvostelijakriitikot. Kävin Tampereella Veganissimossa kerran ja se oli todellista luksusta, tämä inkarnaatio on pienemmällä menulla varustettu. En ole brunssin ja jälkiruokien lisäksi muuta ruokailua vielä kokeillut. Hyvä lisä Kallioon mutta ei neuroottisille nirppanokka-gurmeekusipäille.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.04.2012
Rating: -3

Restaurant: Al Zobeidi

Mahtavaa, Al Zobeidi on palannut Kontulaan. Metroaseman kupeessa sijaitseva paikka on ollut jokaisessa inkarnaatiossaan maittava lisäys Kontulan ruokavalikoimaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 30.01.2012
Rating: 0

Restaurant: Al Zobeidi

Todellinen yllätys Kontulassa. Valitset alati vaihtuvalta listalta mieleisesi tarvikkeet mezze-pöytääsi (2eur per valinta), zatar-/ valkosipuli-/ ja libanonilaisleivät paistetaan odottaessasi, hummus, munakoisomuhennos, falafelit, shish-vartaat, kaikkea löytyy. Olen käynyt monta kertaa (muodostui jo ensikäynnillä kantapaikaksi) ja kokeilevat uusia ruoka-annoksia käytännössä kokoajan. Omiksi suosikeiksi muodostuivat saksanpähkinäkeksit, baklava, vastapuristettu sitruunamehu, munakoisosiivut hunaja-inkiväärikastikkeella, punajuuri/appelsiinisalaatti ja persilja/punasipulisalaatti (ja timjamitee (ja ne rapeat falafelit)). Omaan makuuni käytännössä kaikki kolahtelee, ja herkkuja maistellessa on vaikea olla turhautumatta nähdessään ikkunan ulkopuolella käyskenteleviä kontulalaisia tavaamassa listaa ihmetyksen vallassa, lukevat koko listan läpi ja lähtevät pois kun eivät ole varmoja onko se mistään kotosin (tai mitä nämä ruuat oikeen ovat).
Äärimmäisen ystävällinen palvelu. Pizza oli yhdellä yrittämällä "ihan ok", mutta Kontula on täynnä pizza-kebaberioita, tämä on paljon spessumpaa. Otan usein aamuisin täältä mukaan töitä varten ruokaa. Lounas-buffet on vaihtuva ja ihan ok, mutta paikka loistaa À la carte-listallaan.. Sopii myös kasvissyöjille. Paikka on suhteellisen uusi joten toivon että pysyy pystyssä jatkossakin, ja että asiakaskunta löytyy.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.08.2010
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Hazar

shish-kebabia, pakastefalafeleita, paistettua leipää. pizzoja en ole kokeillut. pitafalafel on muodostunut hyvän valkokastikkeen (seisovassa pöydässä) kanssa suosikiksi - oli alunperin 4eur nykyään vähän enemmän. myyvät myös baklavaa.. astetta parempi kebab-tyyppinen paikka

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.08.2010
Rating: 0


Followers