Pitahoyahard

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Silvoplee vegetarian

Viimeisin kokemukseni Silvopleestä oli kymmenisen vuoden takaa joten menin uteliaana iltasella syömään kovan nälän kanssa. Buffeepöytä oli hyvin kattava ja täytyi ihan ajan kanssa käydä jokainen herkulliselta vaikuttanut ruokalaji läpi (jokaisen kohdalla on hyödyllinen ainesosaluettelo). Söin itseni ähkyn partaalle (en ole NHL-kokoa vaan normivartaloinen mies), mutta lautasen hinta 27€ pani vähän miettimään. Henkilökunta oli tasoa kaupan kassa, asiallista muttei juuri ylimääräistä ystävällisyyttä. Korostan että valikoima oli mahtava ja ruoka oikein hyvää. Menin uudestaan viikko sen jälkeen ja pöydässä oli paljon uusia ruokalajeja, which was nice. Tällä kertaa pääsin pari euroa alle kahdenkympin. Tulen käymään uudestaankin, mutten joka päivä, arvaatte varmaan syyn. Kuitenkin: Lisää tämmöisiä paikkoja Hezaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 26.11.2014
Rating: 1

Restaurant: Lovinghut

Pienimuotoinen kasvisravintola, joka oli täysin hintansa väärti. Yhdistelin buffetista susheja, currytofua ja kaikkea muutakin kympin verran maksaneeseen pläjäykseen. Oikein ystävällinen työntekijä eikä oikein mitään valittamisen aihetta löydy, hinta-laatu-suhde kohdallaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.11.2014
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Salpimienta

Soijajuustomahdollisuudesta ilahtuneena kävin tänään Salpimientassa, jossa olin kyllä käynyt muutamaan otteeseen aiemminkin, juustonsyöntiaikoinani. En ole tosiaan aiemmin löytänyt yhtään vegaanista pizzaa tarjoavaa paikkaa, tässä ois markkinarakoa monellekin paikalle. Känkky oli varsin OK! Ei kovin paksu, mutta sopiva, ei-ähkyä aiheuttava annos (tilasin spicy vegen). Omistaja oli oma lakoninen itsensä, ei siis mitään kohtauksia (kts. jotkut muut arvostelut), asiallinen muttei ylimääräisiä hymyjä. Paikka oli itse asiassa lähes täynnä ti-iltana, toki oli lempeä kesäilta kyllä, 20-30-vee. porukkaa lähinnä. Eiköhän tänne eksy taas - ehdottomasti pisteet soijajuustomahiksesta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.07.2013
Rating: 0


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites