vegaanipizza

34 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (33)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Telakka multicultural

Ok ruuat, vaikka lista soisi olla pidempi etenkin kasvispuolella. Terassi on kiva, vaikka vähän epäsiisti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 05.08.2011
Rating: -1

Restaurant: IhanaKahvila

Paikassa saa kahvia pahvimukista ja voi istua asvaltilla entisen sataman konttialueella. Lisäksi hipsterien yliannostus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 01.08.2011
Rating: 1

Restaurant: Gandi indian

Tässä intialaisessa ruuat ovat intialaisempia kuin muualla kaupungissa, niissä on enemmän makua ja särmää. Siksi Gandi on kiva vaihtelu, kun on kyllästynyt siihen kaverin ikänikuiseen Butter Chickeniin ja Beef Kormaan. Raaka-aineet vaikuttavat laadukkailta. Palvelu on myös ihan mukavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.08.2011
Rating: -1

Restaurant: Lungi

Ahvenet olivat todella hyviä, mutta annos oli aika pieni hintaansa nähden. Suosittelen naisille ja trendikkäille ihmisille!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 18.08.2012
Rating: 1

Restaurant: Sumo japanilainen

Bentoo on tosi hyvä ja hyvin japanilainen. Paikka on siisti ja saa vihreää teetä. Suosittelen lounaspaikkana.

Valitettavasti viimeksi valitessani listalta kala-annoksen sain siihen pari kana-yakitoria. Eikö annoksen sisältö pitäisi lukea listassa...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.01.2013
Rating: 1

Restaurant: Chico's Töölö american

Kaikista Suomen Chicoseista saa hampurilaiset myös soijapihveillä ja ranskiksetkin voi vaihtaa salaattiin tai bataatteihin. Tämä tekee niistä kiireisen illan pelastajia. Viime aikoina myös keksineet menuun kasvisruokia, joissa on sekä ravintosisältö että maku kohdallaan. Hieno saavutus ketjuravintolalta!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.08.2012
Rating: -1

Restaurant: Ravintola Muru bistro

Aika hyvää, mutta ei sit kuitenkaan aivan parasta. Jotkut yhdistelmät olivat vähän erikoisia. Jos olisin syönyt vain kasviksia, olisi kokemus ollut ehkä huonompi.

Ruokalajit tulivat aikamoisella tykityksellä pöytään, tuli mieleen Farangin pikasyöttötahti, ja jokaisen kanssa olisi ollut suositeltava viini. Olisin ollut aivan jurrissa jo juustoissa jos olisin vetänyt sitä tahtia.

Vähän liian kallis bistroksi, vähän liian vaatimaton tähtiravintolaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 13.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Oliva Verde italian

Eipä kovin kummoista italialaista. Hintoja ei näkynyt missään, ja yllätyksenä tuli, että tässä hieman nuhruisessa paikassa sain maksaa 18 euroa pastasta. Ruoka oli ihan ok. Ei ollut kasvisvaihtoehtoa listalla, erikseen pyydettäessä olisi ehkä saanut. Leipäkorin virkaa toimitti pieni kulho pähkinöitä! Minusta vaikuttaa siltä, että näissä arvosteluissa on omistajan kaverit mukana...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 22.09.2012
Rating: -1

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria mexican kitchen

Keskinkertaista meksikomättöä, ruskeita kastikkeita. Palvelu huonoa, tilasin kasvisruuan ja sain kanaa. Todella ärsyttäviä pipopää-viiksivalluja asiakkaina. Sopii ehkä paremmin hipstereille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 28.02.2012
Rating: 1

Restaurant: Farang modern asian

Ruoka hyvää, mutta kokemus kuin laitosruokalassa ja jopa vedestä ryöstetään. Kasvismaistelumenussa ei ollut valittamista kuin hinnassa: Kun suuri osa asiakkaista syö sen, tuotantokustannus ei voi olla kovin kummoinen. Tila on melko epäviihtyisä eikä käytä rakennuksen omia piirteitä hyväkseen.

Pöydät on aseteltu todella vierekkäin ja paikan tahti on kiireinen, ei ole mikään intiimi illallispaikka. Ystäväpariskuntaa oli jopa painostettu syömään nopeammin. Kuplavesi maksoi 12 euroa pullolta ja toisesta pullosta sai maksaa jälleen täyden hinnan. Tämä on jo ihan ryöstöä. Viinilista on ok, sielläkin pitkälti omatuontiviinejä joissa varmasti kate kohdallaan.

Kaikesta huolimatta ruoka oli niin hyvää, että kokemus oli keskiverto. Suosittelen ihmisille, jotka käyvät harvoin hienoissa ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 18.08.2012
Rating: 2


Images


Followers

Following (1)


Lists

Bookmarks


Favorites