Kitchen is open

Gandi

indian
Rating 2.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Free wifi

Reviews (106)

Noh.

Beef vindaloo lounaaksi. Hieman tulista, maku ei kaksinen, mutta menettelee lounasbulkkina. Naan -leipä ja raita lounaaseen sisältyi, hyvä niin, sillä oli aterian parasta antia.

Kahviakin olisi tarjolla ollut, mutta jo alkusalaatti oli niin väsynyt, etten jaksanut antaa kahville edes mahdollisuutta.

Eniten kuitenkin tässä kokemuksessa tunteita herätti musiikki, tarkemmin sanottuna sen puute. Yleensä näissä paikoissa soi samansuuntainen oriental-soundträk, jonka aina mieltää hieman teennäiseksi, mutta nyt kun se puuttui, tajusin että sehän on vähintään puolet kokemuksesta. Etenkin näin aurinkoisena kevätpäivänä, jolloin kurakelien jäljiltä vielä likaisten ikkunaruutujen läpi siivilöityvä valo saa paikan tuntumaan entistä nuhjuisemmalta..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.03.2018
Rating: 0

"Surkein ravintolakokemukseni ikinä! Tulin ystäväni kanssa syömään arki-iltana ex tempore, sillä kumpikin oli käynyt ravintolassa aiemmin ja muisteli ruuan olleen hyvää. Olimme ravintolan ainoat asiakkaat ja tarjoilija oli alusta asti varsin töykeä ja kärsimätön. Tilasin Butter Chickenin ja ystäväni jonkin toisen kanaruuan sekä lasin viiniä. Naan-leivästä piti maksaa erikseen, mikä tuntui kummalliselta, sillä yleensä se kuuluu ateriaan nepalilaisissa/intialaisissa ravintoloissa. Raita-kastikkeesta tarjoilija ei edes kysynyt. Alkuruuaksi saimme nuhjuiset salaatit. Itse ruoat sekä riisi tulivat pöytään erillisissä metallipadoissa, joista annosteltiin itse arkiselle posliinilautaselle. Raita-kastiketta ei tullut naan-leivän kanssa lainkaan ja tarjoilija unohti ystäväni viinilasin, vaikka olimme ainoat asiakkaat. Itse ruoka oli viileää ja mautonta, kuin kouluruokaa. Butter Chicken oli oudon imelä. Viitoimme tarjoilijan pöytään ja kysyimme viinilasista sekä raita-kastikkeesta. Tarjoilija ei pahoitellut unohdustaan sen kummemmin ja ilmoitti, että raitastakin pitää maksaa erikseen, mikä tuntui jo riistolta. Sanoin vielä, että ruoka oli mautonta ja viileää, jolloin tarjoilija alkoi kolistellen nostella patoja ja säksättää, että ne ovat vieläkin kuumia, miten ruoka voi olla kylmää? Hän tarjoutui lämmittämään ruokani uudestaan, mutta sanoin, etten halua mikrossa lämmitettyä ruokaa. Tuotuaan unohtuneen viinilasin ja raitan, yritimme syödä ruokaa, mutta se oli yksinkertaisesti niin mautonta, että siitä tuli vain paha mieli. Koko tämän ajan tarjoilija kuljeksi ympäri ravintolaa puhuen kovaäänisesti puhelimeen. Jätimme annokset kesken ja menin kassalle sanomaan, että ruoka oli niin mautonta, viileää ja ylihintaista, ettei tekisi mieli maksaa lainkaan. Tästäkös tarjoilija raivostui ja säntäsi pöytäämme nostelemaan jälleen patoja sanoen, että ne ovat vieläkin kuumia. Hän selitti jotain, kuinka tämä on ensimmäinen valitus 12-vuoteen ja kaikki rakastavat heidän ruokiaan eikä naanleipä ja raita ole koskaan kuulunut hintaan, vaikka kumpikin meistä ystäväni kanssa muisteli toista. Tarjoilija suorastaan huusi päälleni eikä pystynyt ottamaan minkäänlaista kritiikkiä vastaan. Lopulta pulitin "kouluruoastani" todella suolaisen 18 euron hinnan, ystäväni viinilasillisen kanssa 24 euroa. Luulin, että nepalilainen/intialainen ruoka on aina varma valinta, mutta tulipa sekin todistetuksi väärin. Tämän kokemuksen jälkeen emme varmasti astu ravintolaan jalallakaan."

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 09.01.2018 View previous reviews (2)
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Salaatti oli nuhjuinen, mutta Butter Chicken oli mainio. Kastike oli hunajaisen makuinen eikä suolaan taittuva kuten usein vastaavissa paikoissa, joten siitä plussat. Tarjoilija palveli makee kotsa päässä ollen sangen ystävällinen. Lounaan hinta oli vajaa kahdeksan rahaa. Otin lisäksi juoman, joka oli paksua smoothien tyyppistä juomaa, sisältäen arviolta ainakin mangoa. Syksyn kähmeissä oven edustalla oli hieman vetoisaa, joten T-paita varustus oli väärä valinta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.11.2017
Rating: 0

Leivät myydään kertomatta hintaa, en oo edes vielä uskaltanu kattoo kuittia paljon ne maksoi. Kallista lystiä oli ja lapselle myyty butter chicken oli ällöttävän makeaa eikä tytär sitä pystynyt syömään. Kysyin makeudesta ja tarjoilija tuli vartiksi pöytään selittämään ympäripyöreitä eikä tajunnut lähteä menemään vaikka yritin sanoa että kiitos nyt selittelyt riittää. Lopussa tuotiin happohyökkäyksen tuhoavia fenkolin siemeniä mitä tarjoilija väitti korianterin siemeniksi. Itse asiakkaana tiesin paremmin. Läävä mesta, ehkä korkeintaan lounaalle enää jos meinaa taju lähteä lähimaastossa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.07.2016
Rating: 0

Tänne on kiva palata. Omistaja muisti vielä vuosienkin kuluttua. Ruoka oli edelleen hyvää ja mausteista. Mangolassit ovat varmaankin Helsingin parhaat.Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 28.10.2015
Rating: 0

Edelliseen kommenttiin, onko ystävälläsi lääkärintodistus joka todistaa että kyse on juuri ruokamyrkytyksestä? Jos ei, niin et voi moisia syytöksiä esittää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.09.2015
Rating: -1

Ystävä sai ruokamyrkytyksen täältä 04. 09.2015. Eipä tarvitse enää palata.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.09.2015
Rating: 0

Tosi hyvä ruoka ,

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 23.08.2015
Rating: 0

Halpahan tämä lounas oli, mutta ruoka ei ollut hyvää. Vegekorma oli makea kuin jälkiruoka. Palvelu oli lähes epäkohteliasta, komentavaa. En mene toiste, kun on vaihtoehtojakin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 26.05.2015
Rating: 0

Ruoka oli tosi hyvä ja sopiva hinta. (:(:(:(:(:

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.08.2014
Rating: -2

Community

Images

Fans (4)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Toivonkatu 1-3, 00250 Helsinki - Route
(09) 496 580
http://www.gandi.fi

Options