Serving lunch

Lungi

Rating 2.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (69)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.06.2016
Rating: 0

Tilasin pääruokakokoisen lohisalaatin. Lohta oli 3 haarukallisen verran. Salaatti oli 1/3 levää, joka peitti kaikki maut alleen. Huomautin tästä tarjoilijaa, enkä saanut edes kahvia tai teetä hyvitykseksi.. Edellisellä kerralla salaatissani oli hius. Ehkä täytyy jo uskoa että Lungissa ei kannata syödä ainakaan salaatteja, keittiö ei selvästikkään hallitse niitä. Viinit ovat olleet aina positiivinen kokemus, mutta toki erittäin tyyriitä. Lounas on ollut ainoa positiivinen ruokailukokemus ravintolassa. Tässä hinta ja laatu kohtaavat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.05.2015
Rating: 0

Syötiin burgerit, jotka olivat ihan ok. Mutta hiukan liian hintavat.
Tarjoilu ei pelannut lainkaan, jouduimme odottelemaan välillä turhankin pitkään juomia.

Henkilökunta vaikutti siltä, että heitä ei kiinnosta tippaakaan. Ällöttävää nähdä, että ruokaravintolassa tarjoilijalla on nuuska huulessa.. Paikka oli aika nuhjuisen oloinen muutenkin. En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 14.04.2015
Rating: 0

Söin västerbotten burgerin. Jo, oli todella hyvää (hieman liikaa suolaa). 19€.. burgerista.. ?Ranskalaiset todella hyviä! Palvelu ystävällistä, nopeaa. Miljöö, trendikäs olohuone tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 25.02.2015
Rating: 0

Lasagnea lounasbuffetista salaatin ja päätteeksi kahvin kera. Lasagnessa makua, on suorastaan hyvää, ainakin paljon huonompaakin olen syönyt, kun ottaa huomioon että on buffet .Salaatti perusjuttua.

Palvelu kassalla ystävällistä, muuten meluisaa, musiikki turhan kovalla lounasajaksi, iltamenoon sopisi paremmin, joka kuulemma vilkasta tässä paikassa.

Hinta 10 euroa on kipurajoilla etä onko vielä kohdallaan tällä menulla, ainakaan nousunvaraa ei ole.
Ihan asiallinen lounas kuitenkin kaikenkaikkiaaan,

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.11.2014
Rating: 0

Lounasruuat ovat järjestään olleet kamalia viimeiset pari vuotta. Valmiiksi marinoitua kanaa, kivikovia jauhelihapihvejä, puolivalmisteita ja vanhalta maistuvia ruokia.

Palvelu on aina ystävällistä mutta se ei valitettavasti korjaa asiaa että lounasruuat ovat ala-arvoisia, tämä koskee erityisesti noutopöytää. Monta kertaa olen kokeillut paikkaa uudestaan ja aina sama lopputulos.

A la carte listasta en osaa sanoa, toivottavasti paljon parempi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.09.2014
Rating: 0

Nopeasti hupenevaa perusruokaa: pienehkö mutta kohtuullisen maukas annos. Fenkoli-savulohirisotto kuulosti listalla erikoisemmalta kuin eteen kannettu riisi+lohifilee loppujen lopuksi oli. Tunnelma pienessä tilassa oli lauantai-iltana levottoman äänekäs, mutta tarjoilija oli ystävällinen ja hauska.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.03.2014
Rating: 0

Sienirisotto oli erinomaisen makuista ja ilmeisesti ystäväni tilaama kala oli myös hyvää. Annokset hieman pieniä. Plussaa rennosta tunnelmasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 10.11.2013
Rating: 0

Hyvät purilaiset ja ystävällinen palvelu. Tila on lisäksi viihtyisä ja taustalla soiva musiikki hyvällä maulla valittua. Aliarvostettu paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 03.11.2013
Rating: 0

Ruoka on yleensä ihan ok:ta, ravintolassa tulee käytyä koska se on sopivalla sijainnilla ja ihan viihtyisä. Viini- ja olut valikoima on aika suppea eikä erityisen laadukas. Ruoka on ihan jees, ei mitään ihmeellistä. Risottoa en voi suositella kenellekään, ravintola laittaa siihen kermaa, ja tämän johdosta risotto ei ole enää risottoa. Aivan liian tuhtia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 16.09.2013
Rating: 0


Location

Korkeavuorenkatu 2 a, 00140 Helsinki - Route
09 425 79 665
http://www.lungi.fi/

Options