Kitchen is open

Lovinghut

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (13)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Perus itämaista kasvisruokaa, ei oikein mitään erityistä. Palvelu oli ystävällistä!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 22.09.2016
Rating: 0

Parasta täällä lienee sushibuffet. Pääruoat ovat toistaiseksi jättäneet vähän kylmäksi. Lihankorvikkeet ovat usein vähän mauttomia ja ruoista tuntuu puuttuvan pointti.

Osa salaattipöydän antimista herättää hieman hämmennystä: minkä kanssa se hummus olisi tarkoitus syödä? Ihan itsekseenkö vaan? Leipääkään ei ole tarjolla, ja aasialaisten ruokien kylkeen hummus ei ainakaan minusta sovellu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.08.2016
Rating: 0

Sympaattinen vegelounas, jonka markkinointi ontuu. Ovessa lukee vain vegebuffet, joka ei varsinaisesti houkuta tarkistamaan tarjontaa. Osa sapuskoista varsin hyviä, kannattaa maistella. Kylmät salaatit tosiaan kylmiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ensimmäistä kertaa naapurikorttelin lounasravintolassa. Tarjolla vegeruokaa aasialaisittain, ja yllättäen pienessä buffassa mukana myös coucous-salaattia, perunasalaattia sekä hummusta. Kylmät salaatit oli tosi kylmiä, varmaan juuri jääkaapista otettuja. Harmiksemme myös pääruuat - munakoiso-tofupata sekä tempepata, olivat viileitä. En kuitenkaan tohtinut jostain syystä asiasta mainita, vaan söin ihan tyytyväisenä lounaani loppuun. Lounas oli ihan ok, mutta jotain jäin kaipaamaan - raikasta salaattia, tms. Suosittelen kuitenkin, on symppis vegemesta jossa rauhaisa tunnelma.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.02.2016
Rating: 0

Todella herkullista aasialaista vegeruokaa, ja maistuu myös sekasyöjille. Hyvä valikoima näin pienelle paikalle, buffasta löytyi kuutta eri salaattia, susheja, hummusta ja useampaa lämmintä ruokaa joissa hyvin proteiinia. Luksusta buffettien suppeisiin vegevalikoimiin tottuneelle!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 01.11.2015
Rating: 0

Todella maukkaita makuja vegaanisessa buffetissa! Sekaisin vähän kaikenlaista, mutta silti yllättäen maistuu erinomaiselta. Hinta ei myöskään ole paha siitä että saa täysin kasvispitoista ruokaa, kaikkea voi maistaa miettimättä onko jossain lihaa. Palvelu myös mukavaa, kaikin puolin yksi parhaista lounaspaikoista!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.05.2015
Rating: 0

Hinta/laatu -suhteeltaan erinomainen lounaspaikka, tunnelmaa latistaa päivästä toiseen soiva hissimusiikki -cd. Ei toimi edes ironisessa mielessä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.05.2015
Rating: 0

Halpaa ja hyvää, rumat teippaukset ikkunassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 11.02.2015
Rating: 1

Ainoa miinus on se, että vain käteinen kelpaa. Kimchi on hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.01.2015
Rating: 0

Hyvä hinta-laatu-suhde, kasvissyöjänä ihanaa päästä aasialaiseen buffet-pöytään joutumatta tyytymään yhteen kiintiökasvispöperöön tai pelkäämään että lautaselle on vahingossa eksynyt lihaa. Kastikkeet olivat erityisen herkullisia lihankorvikkeineen, joiden kaltaisia en ole löytänyt muualta Helsingistä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 11.12.2014
Rating: 3

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Options