Opens at 11:00

Roji

Rating 4.8 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (15)

Erinomainen ruoka, todella viehättävä tila, ja superystävälliset tyypit. Vahva ostosuositus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.09.2017
Rating: 0

Maittava sushi-lounas!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Mielestäni muut arvostelut ei anna todellista kuvaa sushin ja paikan tasosta. Ravintolaan sisään astuessa paikka oli täysin tyhjä mikä herätti jo alkuun hieman epäilyksiä. Päätimme kuitenkin antaa mahdollisuuden.
Otimme lounassetit. Sushit olivat todella pieniä ja eivätkä pysyneet ollenkaan kasassa. Valtaosa oli kasvissusheja. Itse kalaa oli vain muutamassa. Vaikka hinta oli vain 10 eur, setti oli niin pieni ja onneton ettei se ollut edes hintansa väärti. Sushisetti olisi voinut pikemminkin olla kasvissetti kalan poissaolon vuoksi. Parempiakin sushipaikkoja löytyy Kallion ja Hakaniemen alueelta. Odotukset olivat korkealla muiden ylistävien kommenttien vuoksi, mutta sai pettyä valtavasti. Kokonaisuudessaan suoritus oli todella heikko, enpä usko, että tulee toisten käytyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.05.2017
Rating: -5

Mukava mesta. Ei ole tavallisilla kulkureiteillä ja jäänyt kokematta. Nyt kävin hakemassa kotiin satsit ja futomakin. Paikka pyörii pienellä henkilökunnalla, joten odottelemaan joutuu, mutta ei haittaa kun teetä saa odotellessa ja tykkään tällaisista pikkuravintoloista muutenkin.

Kiire ehkä vaikuttaa siihen että sushit eivät ole kovin huolellisesti tehtyjä. Riisi, se sushin tärkein perusasia, on täkäläisittäin harvinaisen hyvää, vaikka itse käytän hiukan enemmän etikkaa. Annoksessa on lohta ja siikaa, molemmat tuoreen oloisia (vaikka lauantai), mutta aika epätasaisesti leikattu. Harvassa sushiravintolassa tosin pääsee arvostelussa edes tähän asti.

Kalavalikoima on suppea ja esimerkiksi kuha loistaa poissaolollaan - sen sijaan näyttäisi olevan muikkua. Kysyin ovatko käyttäneet silakkaa, mutta joko eivät ymmärrä kysymystä tai en ymmärrä vastausta, mutta käsitin että lounasannoksissa on (ti,to?). Olisi erinomaista jos olisi. Katkarapu, josta en pahemmin välitä, on kuitenkin iso ja mehevä eikä tavallinen pieni pakastekuivattu. Toivottavasti MSC-sertifioitu, mutta en kehdannut kysyä, vaikka aina pitäisi.

Munakas (tamago) näyttää itse tehdyltä, mutta en ole täysin varma - keittiön seinällä kuitenkin roikkuu japanilainen neliskanttinen munakaspannu. Itse tehtyyn törmää todella harvassa paikassa, yleensä se on teollista pakastekamaa.

Futomaki on todella maukas ja siinä on joukossa japanilaisia hiukan makeita marinoituja sieniä. Joissain rullissa saattaa olla myös marinoitua kampyota (kurpitsankuori). Maku niin samanlainen että pienestä määrästä vaikea erottaa. En ole muissa sushipaikoissa nähnyt käytettävän.

Kallion paras sushimesta ei vielä tarkoita sitä että laatu olisi huippuhyvä - Rojilla on siihen vielä matkaa. Mutta kyllä tämä kriittiselle sushiharrastajalle ja 日曜板前lle hyvin kelpaa toisenkin kerran.

PS ろじ (roji) = kuja

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 23.04.2017
Rating: 0

Huippuhyvää sushia! Tuoretta, maukasta ja maistuvaa. Iloinen ja ystävällinen palvelu. Hinnat kohdillaan! Suuret suosittelut!!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.03.2017
Rating: 2

Loistava ruoka ja erittäin ystävälliset omistajat. Olemme käyneet jo useamman kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 22.02.2017
Rating: 2

Erittäin positiivinen yllätys! Ulospäin vaatimattoman näköinen paikka, jossa lisäkseni vain yksi pöydällinen asiakkaita.

Sushit laadukkaita, tuoreita, mahtavan makusia! Riisin koostumus & maku erittäin hyvä. Isoja paloja.

Ystävällinen palvelu ja kaunis miljöö! Mukaan ottaessani sain odotellessani juoda hyvin haudutettua vihreää teetä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 31.10.2016
Rating: 2

Todella ystävällinen palvelu, hinta-laatusuhde kohdallaan, ruoka tuoretta ja maukasta, miellyttävä ja siisti sisustus

     
     
     
Experience: Lunch Added: 21.09.2016
Rating: 2

Kuulin ennen visiittiä muutamasta suunnasta kommenttia, että Roji olisi nyt Kallion paras sushiravintola. Käynnin jälkeen voin allekirjoittaa väitteen. Freesit maut, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja ihanan seesteinen aitojapanilainen tunnelma. Minimalistisen sisustuksen skandinaavisuus ja kauneus lämmitti. Ilo huomata että ovat auki sunnuntaina iltakasiin. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 07.09.2016
Rating: 3

Very good sushi, beautiful interior. I have eaten in many sushi places in Helsinki, and this ranks in the top, especially for being so affordable. The restaurant is very stylish, with a minimalist Japanese style, Artek lamps and lots of plants. The sushi we ordered for dinner, "the set of the day" with a maki and nigiri selection was delicious, the salmon melted in the mouth, ingredients were fresh and the rice was perfectly cooked. The grilled vendace is also highly recommended. The staff also offered us a free salmon salad with a ponzu dressing. Would eat again, way above the competition in Kallio.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 29.08.2016
Rating: 2

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kolmas Linja 16, 00530 Helsinki - Route
+358 10 3158111